Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Bucuriilor din Cavnic grade grade grade

Cavnic, str. Minerilor, nr. 45B -
   Timea Buru din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 19.01.2021
Gazde foarte primitoare, implicate pentru starea de bine a oaspeților pe tot parcursul șederii. Curățenia încăperilor este impecabilă, amenajarea bucătăriei este la standarde și tehnologii moderne, spațiul de joc și recreere este bogat echipat, aspecte greu de regăsit în alte locuri de cazare din cavnic. Iar una din multele bucurii oferite de către 'casa bucuriilor este peisajul splendid, pus în valoare de ingenioasa idee a gazdelor de a vitra majoritatea fațadelor zonei comune din pensiune, situată la ultimul etaj, deschizând astfel vizual spațiul spre o perspectivă minunată a împrejurimilor în orice anotimp.
   Raluca Boldan din Zalău
nota: 10
schedule 18.01.2021
O locațiede vis, cabana foarte frumoasă si foarte bine gândită, curătenie de nota zece, dotată cu tot ce ai nevoie sau chiar mai mult. Tinând cont că afară au fost si -16°C nu au fost probleme cu caldura, proprietari foarte de treabă și se poate comunica foarte bine cu dânșii, un peisaj de vis. Singurul lucru de care ne-a părut rău a fost că am stat prea puțin.
Va mulțumim pentru acest sejur minunat!
   Bucur Ilaria din Baia Sprie
nota: 10
schedule 06.01.2021
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ce mi-a plăcut la Casa Bucuriilor a fost admosfera foarte plăcută, gazdele, adică oamenii care dețin aceasta cabana superba si locul care si el la rândul lui este foarte frumos si unic.
   Stefana din Oravita
nota: 10
schedule 05.01.2021
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Atenția pentru detalii, dotările și locația în sine sunt peste așteptări.
   Cozmuta Tudor din Timisoara
nota: 10
schedule 05.01.2021
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele foarte primitoare, curatenie, liniste, paturi foarte confortabile si o bucatarie complet utilata.
   Cozmuta Ruxandra din Oravita
nota: 10
schedule 05.01.2021
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele au fost foarte primitoare si atente la nevoile noastre pe tot parcursul sejurului. Un loc foarte curat si spatios. Cel mai mult m-a incantat bucataria care este utilata in detaliu: de la vesela de baza, la hartie de copt si condimente. De asemenea, atmosfera de la mansarda este spectaculoasa: am putut admira o parte din orasul Cavnic, dar si padurea din jur. Semineul a fost un mare plus si o idee buna pentru o destindere cum se cuvine. Cabana chiar isi merita numele: pe noi ne-a bucurat experienta avuta acolo. Va multumim!
CONTACT
Bucur Costel
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Bucur Costel
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0727 227 223
WhatsApp
Apel/SMS