Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Cezar din Cavnic

Cavnic, str. Icoana, nr. 2 -
   Ramona din Marghita
nota: 9.83
schedule sejur: 19.03.2016 - 20.03.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locul unde ma simt ca acasa
Ne-a plăcut! A fost excelent pentru ceea ce ne-am dorit, adică:schi, odihnă, liniste, curătenie, confort, mancare foarte bună si servicii bune.
Am mancat pentru prima oară sarmale de post cu păsat si ghebe....o delicatesă...Am primit din partea casei plăcinte cu branză pt a le savura in camera.
Trilurile de păsări care vesteau necontenit sosirea primăverii si timpul insorit de care am avut parte a facut ca acest weekend sa fie unul de neuitat.Cadrul natural, imprejurimile sunt o adevarata oaza de incărcare a bateriilor sufletului nostru, este un loc ideal de regăsire a echilibrului in mijlocul naturii atat de necesar in ziua de astăzi.
Vila este amplasata in mijlocul naturii, intr-o oază de liniste! Impresia a fost bună de la prima intrare. Camera spatioasă, curată, Curtea pensiunii este foarte generoasă, cu un spatiu special amenajat pentru barbeque Locatia e potrivită pentru un sejur de.vacanţă plăcută într-o loc liniştit, suficient de departe de şoseaua principală aglomerată si aproape de ambele partii "Icoana" si "Roata".Tot in apropiere sunt multe obiective turistice: Ocna Sugatag, Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei.Se pot face trasee montane spre Creasta Cocosului...
Recomandăm acest loc si vom reveni cu plăcere cand vom mai avea ocazia.
thumb_down
Aprecieri negative:
Internetul...
   Anna Julia A din Cluj-napoca
nota: 10
schedule sejur: 24.02.2016 - 26.02.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele au fost foarte primitoare, locatia superba- langa padure, departe de zgomotul din statiune, dar la cinci minute de ambele partii, Icoana si partiile superski. Mancarea a fost foarte buna, si ieftina, camera curata si bine incalzita. Sala de mese( care este si spatiu comun), e spatioasa, mobilata ca in alpi, cu lemn masiv, semineu, si poti sa-ti lasi acolo schiurile si claparii, nu trebe sa te chinui sa cobori scarile din camera cu ei in picioare :)
Ne intoarcem si la anu`
   Sorin S din Cluj Napoca
nota: 9
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 01.01.2014.
thumb_down
Aprecieri negative:
La rezervarea solicitata nu s-a obosit nimeni sa dea un raspuns, deoarece toate camerele le aveau ocupate in acea perioada, facandu-ma sa pierd timp pretios pt. A cauta cazare in alta parte. Desi am mai fost cazat la dansii in doi ani la rand , cu siguranta nu voi mai merge niciodata. A oferi servicii inseamna putin mai mult decat sa cazezi atunci cand ai camere libere
   Adriana A din Odoreu
nota: 10
schedule sejur: 04.05.2013 - 06.05.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde deosebite, cadru natural mirific, oaza de liniste, ne-am simtit ca si acasa. Vom reveni cu siguranta si cu alte ocazii.
thumb_down
Aprecieri negative:
In cazul nostru nu au existat
   Irina din Iasi
nota: 9.5
schedule sejur: 04.08.2012 - 06.08.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
De la gazdele foarte primitoare si zambitoare si pline de sfaturi si indicatii utile cu privire la punctele de vizitat, pana la delicoasele mancaruri pregatite de acestea, ospitalitatea camerelor si confortul paturilor, cateii frumosi, cuminti si simpatici, balansoarul original si confortabil, foisorul dotat cu tot ce ii trebuie atat pentru gratar cat si pentru simpla petrecere a timpului, privelistea pe care o vezi cand deschizi ochii dimineata (esti la 3 m de padure).
thumb_down
Aprecieri negative:
Singurul minus e legat de televizor care era mic si vechi - dar asta e doar in interesul celor care seara mai rezista sa se uite la tv.
   Sabau Anamaria S din Zalau
nota: 9.67
schedule sejur: 20.01.2012 - 22.01.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personalul este foarte primitor.
thumb_down
Aprecieri negative:
Lipsa perdelelor la geamuri.
   Claudia C din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 14.01.2012 - 16.01.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele sunt foarte primitoare, mancarea excelenta, iar horinca de maramures din partea casei completeaza serviciile de calitate. Camera in care am stat este spatioasa, calduroasa, cu vedere la partie.
thumb_down
Aprecieri negative:
In cazul nostru nu au existat minusuri.
   Rodica-astrid R din Botosani
nota: 10
schedule sejur: 23.12.2011 - 26.12.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este o cabana situata intr-un cadru natural de exceptie, la poalele padurii si la baza unei partii de schi amenajata, cu nocturna si teleski. Camerele sunt foarte curate si calduroase, iar baia este incapatoare, dotata cu dus si cada. Apa calda curge nonstop. Cabana este alimentata cu apa de la un izvor de munte captat, asa ca poti uita de apa minerala, caci cea mai buna bautura este apa de izvor. Pensiunea este o afacere de familie si, realmente, gazdele te fac sa te simti ca si cum ai fi in vizita la prieteni dragi. Bucataria este este traditional maramureseana. Nu exista ore fixe de masa, nici meniuri prestabilite, esti binevenit indiferent de ora la care ajungi in sala de mese. Esti intrebat ce ai dori sa mananci, asta dupa ce gazda te serveste cu un paharel din celebra horinca de Maramures. Apoi, sticla ramane pe masa, sa te poti cinsti dupa voia inimii. Mancarea nu se serveste cu portia, mananci "ca la mama acasa", adica pana te saturi. Am mancat produse traditionale, caltabosi, sangerete, toba, slana, costita si carnati fierti, care se servesc cu hrean. Am gustat nemaipomenitele muraturi preparate chiar de gazda, am fost rasfatati cu piftie, sarmale, fripturi, carnati si slana preparate la gratar si gulas pregatit la cazan, in aer liber, intr-un foisor. Am gustat vinul gazdelor, facut in casa dintr-un soi local de struguri care rezista climei aspre din zona. Am asistat la prepararea gulasului si gratarelor, alaturi de paharul cu horinca, sa nu inghetam. Am profitat din plin de zapada de aproape un metru, dar am facut si scurte excursii in imprejurimi. Pensiunea este foarte aproape de manastirea Barsana, de statiunea Ocnele Sugatag, la numai 30km departare de Sighetul Marmatiei si de Baia Mare si la 40km de Targu Lapus. De oriunde ai veni spre Cavnic, drumul te poarta prin inima Maramuresului traditional, unde inca se mai pastreaza portul stravechi si unde poti admira celebrele porti maramuresene si bisericile de lemn care fac faima acestor locuri.
thumb_down
Aprecieri negative:
Pentru cine vrea sa se simta ca acasa si sa locuiasca intr-o ambianta familiala, nu exista minusuri.
   Liana L din Cluj-napoca
nota: 9.5
schedule sejur: 10.09.2011 - 11.09.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie foare buna atat pe timpul verii cat si pe timp de iarna.
Parcare foarte incapatoare. Spatiu de joaca pentru copii.
Linistea si bunastarea pe care greu o gaseti in alte locatii.
thumb_down
Aprecieri negative:
Exeriorul cladirii ne-finisat.
   Teodora T din Cluj-napoca
nota: 10
schedule sejur: 08.09.2011 - 11.09.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Conditiile de cazare si servirea au fost foarte foarte bune.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu toate camerele sunt cu balcoane.
   Laszlo L din Bistrita
nota: 6.33
schedule sejur: 05.03.2011 - 07.03.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ca o mare familie
thumb_down
Aprecieri negative:
Pensiunea este in constuctie (in rosu)
   Turist din Bucuresti
nota: 9.17
schedule sejur: 15.02.2011 - 19.02.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda foarte prietenoasa!
thumb_down
Aprecieri negative:
Mici finisaje.
CONTACT
Bogdan
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Bogdan
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0748 295 679
WhatsApp