Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Davely din Câmpulung Moldovenesc

Câmpulung Moldovenesc, str. Cezar Boliac, nr. 3A -
Nota 10.0 / 34 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:9.94
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:9.93
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Marchis Adelina din Bistrita
nota: 10
schedule 28.05.2024
O locatie exceptionala, personal minunat, camerele curate, aer curat, liniste, bucatarie complet utilata, foisor in curte, aproape de diverse puncte de atractie. Cine doreste sa se relaxeze si sa isi gaseasca cateva momente de liniste, recomand cu drag! Cu siguranta vom reveni!
   Remus din Iasi
nota: 10
schedule 10.04.2024
Locația este foarte frumoasă, luxoasa, amplasată într-o zonă liniștita. Camerele sunt mari, foarte curate. Livingul este generos și călduros. Foisorul cu zona de grătar foarte bine utilat. Gazdele prietenoase, primitoare, discrete. Se poate merge în drumeție pe muntele aflat în apropiere. Vom reveni cu mare drag.
   Marian din Iași
nota: 9.83
schedule 05.02.2024
Vila e foarte frumoasa, cu camere mari la parter (2 camere duble) si etajul 1 (2 triple si 2 duble), la mansardă camerele sunt cu pod deci...(2 triple) și un loc amenajat pentru copii cu o saltea si geamuri mari, bucataria mare si utilată cu de toate, living spațios si bine mobilat, curte mare cu parcare pe măsură si două leagăne, la final am lasat foișorul care este super spațios cu frigider grătar, ceaun, plită cu rolă, toate echipate cu cele necesare. Recomand, pozele reflectă realitatea.
   Gabriela din Iasi
nota: 10
schedule 07.01.2024
Cazare excelenta, atat facilitatile, confortul camerelor cat si curatenia sunt de nota 10. Localizarea este una buna.
Gazdele sunt foarte amabile si de o bunatate rara intalnita.
Recomand si cu siguranta ne vom intoarce pe viitor!!!!
Multumim!
   Potlog Liviu Andrei din Iasi
nota: 10
schedule 07.01.2024
Casa curata, proprietari bine voitori, moderna si foarte bine pusa la punct. In bucatarie nu am dus lipsa de nimic, camerele curate, foisorul mare si incapator pentru 20 de persoane. A fost o vacanta placuta din toate punctele de vedere! Multumim.
   Olga din Republica Moldova
nota: 10
schedule 11.10.2023
Am petrecut o vacanța frumoasa in Cîmpulung Moldovenesc spre sfirsit de vara, am ales sa ne cazam in vila Davely, și am rămas surprinși frumos de aceasta locație, ce este localizata intr-o zona liniștita, gazda este foarte primitoare, camera foarte confortabila, o priveliște nemaipomenita spre munte, vila este foarte curata, terasa este amenajată cu teren de joaca pentru copii, dar și loc de relaxare pentru toți, dotata cu toate cele necesare, teritoriul este amenajat superb pentru a crea confortul și plăcerea de a savura vacanța. Neaparat ne vom mai întoarce.
   Dobrescu Catalin din Calarasi
nota: 10
schedule 28.08.2023
Super tare locația, pare foarte noua vila, mobilier nou, facilități de bucătărie, drăguță rău zona.
Noua ne-a plăcut mult, relaxant, liniște, aer curat, priveliște extraordinară dimineața, saltele foarte ok, comode, pernele bune.
Au leagăn pentru copii, balansoar, căsuța de joaca, la etaj este amenajat un loc cu multe jucării, formidabil pentru copii.
Exista un grătar, bucătărie este complet utilata, inclusiv aparat de cafea.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Nicu Ostopovici din Botosani
nota: 10
schedule 22.08.2023
Vila foarte mișto amplasata, curățenie maxima, priveliște superba, personal amabil și primitor, totul ireproșabil, vom mai reveni cu drag, felicitări proprietarilor pentru asa o investitie făcută cu bun gust și rafinament, după 30 de ani vedem și noi cum se poate relaxa lumea și în România în alte condiții decât cele știute din vremea răposatului.

   Dragusanu Nadia din Cluj Napoca
nota: 10
schedule 19.08.2023
Locația superbă, zonă linistită, confort ideal, curat, gazde primitoare, recomand această vilă, vă mulțumesc frumos pentru Tot, daca vom mai trece prin această locație, vom reveni cu mare plăcere!!!
   Marian Pintilei din Iasi
nota: 10
schedule 17.08.2023
Foarte frumos, în natura, peisaj superb. Vila noua, cocheta, camere curate, baie impecabila, balcon pentru stat la o cafea sau un pahar de vin, bucătărie dotata cu tot ce trebuie, loc de gratar, loc de joaca pentru copiii, ușor de ajuns la telegondola, Transrarau, Pojorata, Humor și alte atracții din zona, gazda foarte primitoare.
   Marius Paduraru din Iasi
nota: 10
schedule 31.07.2023
Personalul pensiunii foarte amabil, locația superba, foarte curat, mobilier nou și confortabil, toate facilitatile, mai putin aerul conditionat, insa la inceputul lunii iunie nu a fost nevoie, aerul de munte a fost de ajuns. Vom reveni cu siguranță și în alte perioade ale anului.
   Oana din Botoșani
nota: 9.83
schedule 26.07.2023
Vila este nouă, dotată cu tot ce trebuie, foarte curată, gazdele foarte primitoare! Curtea este în curs de amenajare, ceea ce nu este neapărat un minus, dar când va fi gata, va fi chiar perfect. Este locul ideal pentru a petrece un sejur cu copii. Recomandăm cu drag!
   Niculae din Ilfov
nota: 10
schedule 25.07.2023
Am stat la Vila Davely 3 nopti. O gazda primitoare, care ne-a surprins cu o atentie deosebita. Am avut parte de o oaza de relaxare in sanul muntilor bucovineni. In locatie este totul modern, mobila si totul este nou. Bucataria utilata cu totul necesar, pentru a pregati diverse delicii. Am fost rasfatati cu cafea buna din partea casei. Curtea amenajata cu locuri de parcare supravegheate video, gratar si ceaun puse la dispozitia noastra, loc de joaca amenajat pentru copii, balansoare pentru copii si adulti. Revenim cu siguranta.
   Livia din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.07.2023
Am petrecut un sejur minunat la pensiune. Locul a fost excelent, încât te face sa revii, chiar daca e distanta mare de la București. Gazda a fost foarte atenta cu noi, încât să nu ne lipsească nimic. Bucovina este foarte frumoasa. Cafeaua oferita din partea casei a fost delicioasa.
   Diana din Mures
nota: 10
schedule 25.07.2023
Un loc ca acasa! Pe langa faptul ca locatia este una foarte frumosa, vila dispune de toate facilitatiile necesare sejurului, fiind acompaniata de o gazda extrem de calda si primitoare, care ne-a rasfatat cu produse culinare de casa. Recomand cu mare drag!
   Gardo Antonia din Oradea
nota: 10
schedule 05.07.2023
Am fost de curand la Vila Davely, am stat 2 nopti, curatenie, liniste, gazda primitoare, a fost totul perfect, de nota 10. Zóna este foarte frumoasa, multe locuri de vizitat in zona, manastiri, Cheile Moara Dracului, Rarau, Transrarau, Pietrele Doamnei. Daca o sa mai ajung in Campulung Moldovenesc, atunci sigur o sa revin.
   Badascu din Dan
nota: 10
schedule 03.07.2023
Peste așteptări, totul este modern, vila este complet utilata, camere foarte curate, gazdele foarte amabile, am primit si o tratație din partea casei, cafeaua este gratis, din partea casei, si este foarte buna, zona liniștita, departe de aglomeratie, terasa frumoasă, parcare in curte, grădinița frumoasă, o alegere perfecta pentru relaxare.
   Anca din Bistrita
nota: 10
schedule 27.06.2023
Excelent din toate punctele de vedere, spațiul modern și cu toate dotările, zona deosebit de frumoasa, curățenie, terasa frumos amenajată, o curte mare, iar personalul deosebit, primitori și atenți!
   Mircea din București
nota: 10
schedule 27.06.2023
O locație ideală pentru relaxare. Foarte multe obiective de vizitat in zonă. Noi am fost două familii cu copii adolescenți. Va recomand să mergeți pe Transrarău, Cheile Moara Dracilor, Muzeul Oului Vama, Atelierul de ceramică neagră de la Marginea și, evident, toate mănăstirile din zonă. Pentru mocănița trebuie să faceți rezervări din timp.
Gazde extrem de primitoare. Totul a fost la superlativ. Recomand cu încredere!
   Bruj Iuliana din Prundu Bârgăului
nota: 10
schedule 27.06.2023
Recomand cu toată încrederea, Vila Davely! Un loc liniștit, curățenie imaculată, camerele spațioase și foarte primitoare, terasa foarte drăguță, proprietarii vilei ne-au aștept seara cu clătite, cafea, apă. Ne-am simțit ca acasă, vom reveni cu drag la dumneavoastră!
   Ciprian din București
nota: 10
schedule 27.06.2023
Am fost cazat la Vila Davely, unde am petrecut câteva zile fără a fi deranjat de ceva anume. Cazarea se poate remarca prin camerele aranjate cu bun gust și foarte curate, aici poti gasi tot confortul dorit! Nouă nu ne-a lipsit absolut nimic. Aici găsești o deosebită priveliste, liniște, aproape de partie si de punctele de interes local. Noi am fost mulțumiți de condițiile oferite, mai ales de gazdele primitoare si săritoare care ne-au ajutat si cu niste produse locale. Multumim și cu siguranță vom mai reveni!
   Simona Popescu din Iasi
nota: 10
schedule 27.06.2023
Un loc foarte primitor cu o priveliște de vis. Gazdele au fost foarte drăguțe cu noi, chiar de când am ajuns la gară, deoarece nu aveam transport și nu gaseam locația. Au venit și ne-a luat cu mașina. Serviciile au fost la înălțime, iar camera foarte confortabilă, am dormit ca acasă. Când o să mai am ocazia să trec prin Câmpulung, sigur vor reveni la voi! ☺️
   Alex Onit din Bistrita
nota: 10
schedule 27.06.2023
Foarte multumit de pensiune, totul a fost excelent, camere curate si foarte confortabile, gazde foarte ospitaliere, recomand cu incredere, cand o sa mai am ocazia o sa ma intorc cu mare placere, zona foarte buna cu o priveliste frumoasa, cu o zona foarte linistita.
   Crăciun Cornelia din București
nota: 10
schedule 23.06.2023
Un colt de rai, în care întâlnești oameni calzi, condiții excelente, multa voie buna, un adevărat balsam pentru suflet și trup.
Recomand cu drag, tuturor celor care cauta un adevărat loc de relaxare, destindere, conectare cu sine insusi.
Personal, va felicit pentru investiția voastră și lucrurile minunate pe care le faceți pentru toți cei ce aleg Vila Davely.
   Popovici Angelica din Radauti
nota: 10
schedule 02.06.2023
Am stat doar o noapte, însă cu siguranță vom reveni. Curat, liniște, camere luminoase și personalul îngăduitor și prietenos. Pentru cine doreste o deconectare de la zgomot, aglomeratie si spatii inchise, acest loc este excelent. Mulțumiri și respect!
   Budurlean Nicoleta din Bistrița
nota: 10
schedule 01.06.2023
Am fost de curând cazați la Vila Davely, condițiile au fost excepționale, de la curățenie și tot confortul oferit. Gazdele, niște oamenii de nota 10. Dacă aveți drum prin Câmpulung Moldovenesc, sau vreți un weekend de neuitat, sau o mică vacanță recomand cu tot dragul Vila Davely. Mulțumim gazdelor pentru tot ce ne-au oferit!
   Ioana Neacsu din Iasi
nota: 10
schedule 02.05.2023
Ne-a placut foarte mult! Din fericire, cu un weekend fara planificari, am "nimerit" la Davely. In primul rand e curat. Asta am apreciat foarte mult. Prosoapele miroseau a curat, asternuturi albe si impecabil de curate. Gazdele foarte deschise la cerintele noastre. Camere cochete, amenajate cu bun gust. Saltele confortabile. Termostat in camera, deci am putut regla fix temperatura dorita (am mai avut experiente unde ne-am "copt" la 27 de grade). Aer conditionat. Tot confortul. Bucataria dotata, masina de spalat vase. Deci potrivit si pentru grupuri mari. Living spatios. Parcare. Destul de izolat si liniste, fara trafic pe sub geam. Mai venim!
   Liliana din Moldova
nota: 10
schedule 03.04.2023
Recomandam cu mare incredere vila Davely: oameni extraordinari, curatenie a superlativ, relaxare pe cinste. Totul organizat si amenajat cu gust si rafinament. Nu ezitati sa va programati un sejur aici, nu veti regreta. Bucataria utilata complet: gasesti tot de ce ai nevoie. Proprietarii foarte receptivi si agreabilii.
   Nicoleta din Bacau
nota: 10
schedule 13.02.2023
Un loc de vis, gazde primitoare si ospitaliere. La sosire ne-au asteptat cu ciorba radauteana, gogosi calde si tuica de casa. Pensiunea are camere mari, cu baie proprie, caldura si foarte curate. Pana la partie faci cam 6-8 min cu masina. Vom reveni, cu mare drag.
   Ene Georgiana Simona din București
nota: 10
schedule 07.02.2023
Am mers un grup de prieteni, familii cu copii, de revelion, în acest loc de vis. O locație minunată, cu gazde magnifice. De toate bunătățile din Bucovina va zic doar ca o sa va îndrăgostiți! Recomand, cu căldură. Nu va gândiți mult, căci e posibil sa nu fie disponibil. Aproape de pârtie și de cheile Moara dracului.
CONTACT
Natalia, Dumitru
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Natalia, Dumitru
Telefon: 0743 668 637
Apel
WhatsApp