Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Prisaca Dornei din Câmpulung Moldovenesc grade grade grade

Nota 10 / 4 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Alexandru Nutu din Bacau
nota: 10
schedule 30.08.2022
Am rezervat pensiunea pentru 4 nopți și ne-am simțit minunat în aceasta locație. Gazdele sunt primitoare, ne-au așteptat cu plăcinte cu brânză tradiționale calde, foarte gustoase și ori de câte ori a fost nevoie de ceva, au intervenit prompt. Descrierea despre facilități o pot confirma fără a mai enumera căci sunt deja descrise. Am avut la dispoziție o bucătărie generoasa echipata foarte bine și un living mare în care se putea lua masa. Apreciem calitatea/confortul camerelor in care gazdele investesc timp și resurse, precum curățenia, camere aerisite șamd. Locația este una foarte liniștită, în care natura te înconjoară și în care poți sa îți încarci bateriile făcând și puțin sport, teren de fotbal/baschet, masa de tenis, precum și drumeții. Din zona se ajunge foarte ușor cu mașina la cheile Moara Dracului (20minute drum neasfaltat, dar ok pt masina mica) și continua de aici cu traseu pana pe vf. Rarau, hotel Alpin Rarau, timp de 4-5ore, dus. Gazdele ne-au spus ca ar fi fost disponibile sa ne aducă de la hotel Rarau, dar noi am preferat sa facem traseu dus-intors de o zi.
Va mulțumim pentru găzduire și pentru un sejur reușit și ne-am dori ca aceasta ospitalitate/ calitate sa o regăsim în mai multe colturi ale țării.
   Cătălina Burlacu din Botoșani
nota: 10
schedule 22.05.2022
Pensiunea Prisaca Dornei e un colț de rai, înconjurată de o priveliște care îți taie respirația. Începând de la primirea călduroasă din partea gazdelor, continuând cu toate facilitățile de care dispune, confortul camerelor și al întreg spațiului, totul este minunat! Curățenia impecabilă și discreția gazdelor au contribuit, de asemenea, la un sejur de neuitat! Vom reveni cu drag oricând!
   Roxana Simona Scumpu din Galați
nota: 10
schedule 16.01.2022
Prisaca Dornei o pensiune de nota 10. Curățenie, caldura, confort, tot ceea ce îți dorești. Gazde primitoare (am fost așteptați cu plăcinte calde și afinata după un drum lung).
Zonă liniștită, curata, frumoasa, partie aproape, loc de joaca ptr copiii chiar nu te plictisești.
   Cristache Diana din Popesti Leordeni
nota: 10
schedule 01.03.2021
Mi-a placut foarte mult. Gazda este foarte amabila, toate spatiile erau curate, camerele sunt spatioase cu paturi comode, au masa de ping-pong si rummy sa joci seara. Vila este ideala pentru un grup de prieteni sau familie.

Am vizitat Manastirea Voronet, Manastirea Moldovita si Manastirea Sucevita. Am fost la tiroliana "la palma" pentru adrenalina. Am inchiriat atv-uri, ne-am plimbat cu mocanita. Nu ai cum sa te plictisesti.

Ne-am simtit foarte bine!
CONTACT
Constantin Daiana
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Constantin Daiana
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0753 340 932
WhatsApp
Apel/SMS