Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Silver din Călimănești

Călimănești, str. Neagoe Basarab, nr. 37 -
la aproximativ 19.5 km de centrul localității Râmnicu Vâlcea
Nota 9.96 / 4 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.75


Adaugă recenzie
   Marta Nenciu din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.10.2022
Am fost cazati doua nopti si nu am decat motive de lauda. Curat, modern, elegant si foarte bine compartimentat. Am avut caldura cum nu avem in Bucuresti, pilote pufoase si perne grozave. Facilitati de gatit si facut gratar, atat afara, pe vreme buna, cat si intr-un foisor, in spatele casei, unde puteai sa te bucuri de toate conditiile din casa: spatiu, caldura, apa calda.
Muzeul de istorie al pisciculturii e foarte frumos amenajat si prezinta un punct de interes atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.
Multumesc gazdelor pentru primire si pentru efortul depus pentru a oferi o cazare de 5 stele. Vom mai reveni, cu siguranta.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Raluca Boroș din Buzau
nota: 10
schedule 12.08.2022
Un loc minunat, oameni deosebiți care se comportă exemplar cu toți cei cazați. O pensiune modernă, curte spațioasă și camere amenajate cu bun gust. De asemenea, muzeul amenajat de proprietarii pensiunii este plin de istorie și foarte interesant, discursul domnului proprietar purtându-te într-o poveste. M-am simțit ca în familie.
Răspunsul unității:
Ne este drag sa intalnim un asemenea gen de turisti....Turisti model. Cinste dumneavoastra, va mai asteptam cu drag pe la noi. In pragul ierni va asteptam la o cana cu vin fiert in living in fata semineului.
   Popescu Vlad din Craiova
nota: 10
schedule 09.07.2022
In perioada 4-8 iulie 2022, am organizat un cantonament de karate pentru copii cu varste cuprinse intre 6-13 ani si am fost extraordinar de multumiti de toate conditiile oferite! Vom reveni cu drag data viitoare, multumim din suflet pentru tot.
Confortul camerelor, curatenia si comportamentul gazdelor au fost de exceptie!
   Calina Stan din București - Sector 1
nota: 9.83
schedule 13.05.2022
Super! Camerele impecabile, bucătărie dotata cu de toate, inclusiv mașină de spălat vase, gazdele primitoare si atente la fiecare nevoie. Liniste! Daca vrei sa nu te complici cu mesele, exista in zona brutărie si o doamna care gătește pentru orice gusturi sau restaurant la 10 min (numai bine o mișcare după o masa copioasa).
CONTACT
Ion Victor
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Ion Victor
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0743 130 156
WhatsApp