Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Gia din Călimănești grade grade grade

Călimănești, str. Alexandru Vlahuță, nr. 22 -
la aproximativ 19.5 km de centrul localității Râmnicu Vâlcea
Nota 10.0 / 18 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Mihaela din Galati
nota: 10
schedule 07.09.2023
Despre Casa Gia și gazde, un singur cuvânt: impecabil! Totul a fost impecabil, curățenie exemplară, dotat cu tot ce ai nevoie că sa te simți ca acasă, modern și cu gust, grătar, foișor, gazde plăcute și discrete, zonă liniștită. Recomand din tot sufletul!
   Niculae Ioana din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.08.2023
O locatie excelenta din toate punctele de vedere! Totul nou in casa si de calitate. Camerele spatioase, paturile foarte confortabile cu saltele cu memorie, baie proprie in fiecare camera, bucatarie dotata cu tot ce este necesar! Cu siguranta ne vom intoarce!
   Ciocanel Ionica din Târgoviște
nota: 10
schedule 11.08.2023
Locație excelenta! Camerele foarte spațioase moderne și curate. Bucătărie spațioasă, utilata cu tot ce este necesar, inclusiv aparat de cafea și frigider. Gradina și spațiu verde. Foarte liniștite și gazde foarte amabile! Mulțumim.
   Burlacu Oana din Constanta
nota: 10
schedule 08.08.2023
Pensiune moderna intr-o zona linistita, bucatarie utilata complet, sala de mese, camera mobilata modern si extrem de curata. Este situata la cca 10-15 minute de mers pe jos de centrul statiunii Calimanesti. Gradina casei este extraordinara pentru a petrece cateva ore de relaxare. Are un foisor si gratar pentru cine doreste. Cu siguranta, voi reveni.
   Blaga Bogdana din Piatra-neamt
nota: 10
schedule 03.08.2023
Gazdele sunt niște oameni minunați, curățenie exemplară (nici nu îți vine să atingi nimic), camere mari și spatioase, saltele foarte confortabile, aer condiționat, bucătărie dotată cu tot ce este necesar, grătar în curte și un foișor foarte mare. Vom reveni, cu drag!
   Cătălin Popescu din Drobeta Turnu Severin
nota: 10
schedule 24.07.2023
Vom reveni cu plăcere după ce weekend-ul trecut am descoperit prima dată această locație. Ne-am simțit fix ca acasă. Curățenie, liniște, discreție maximă din partea gazdelor, dar și ajutor prompt atunci când am avut nevoie de informații. Această pensiune este preferata noastră de pe Valea Oltului, de acum înainte. Totul este nou și făcut cu bun gust, exemplu ce ar trebui urmat si de alții.
   Claudia Spataru din București
nota: 10
schedule 21.05.2023
Am fost foarte mulțumiți de condițiile oferite! Proprietarul a fost foarte amabil și discret, camerele de o curățenie impecabila, spațioase și utilate cu tot ce e necesar, de la prosoape, la uscător păr, papuci de casa, etc. Bucătăria la fel utilata complet, cafea, ceai, miere din partea casei.
A fost o bucurie sa stam in gradina, sa auzim păsările din copaci cântând.
Cu siguranță vom mai reveni!
   Benone Dumitru din Buzău
nota: 10
schedule 26.01.2023
Camere mari, curate. Gazde invizibile. Liniște. Tot ce foișor, grătar. Căldură și confort. Locație liniștită, pitită de trafic.
   Corina A din Mihail Kogalniceanu, Constanţa
nota: 10
schedule 07.01.2023
N-as putea spune doar ca mi-a placut... pot sa spun doar ca n-as mai fi plecat de acolo! Suuuuper, desi am vazut un video cu casa inainte de a merge, realitatea bate filmul. Ba chiar am plecat si cu un suvenir de acolo. Cu Dixi, una dintre cateluse. Felicitari gazdelor, recomand!
   David Dana din Constanța
nota: 10
schedule 26.12.2022
Excepțional! Poziționare, curățenie, dotări, totul la superlativ. Camerele dotate, băile dotate cu tot ce trebuie, bucătăria de foarte buna calitate, inclusiv mașină de spălat vase. Bradul ne-a întâmpinat de cum am intrat, iar Moș Crăciun ne-a lăsat în fiecare cameră cate un cadou, semn că am fost cuminți.
   Sorina din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.10.2022
Totul la superlativ. Amplasarea este intr-o zona linistita. Curatenie impecabila, bucatarie extra utilata, caldura, apa calda, aer conditionat, finisaje de calitate. Curte mare cu gratar, chiuveta, mese, scaune, toate inconjurate de flori si pomi fructiferi, multumim gazdelor pentru amabilitate!
   Andrei din Oradea
nota: 10
schedule 11.09.2022
Zona linistita, curatenia este impecabila, atat in inerior, cat in exterior, proprietarii sunt foarte amabili, iar conditiile extraordinare! Cazarea dispune de toate utilitatile necesare unei sederi atat de scurta durata cat si de lunga durata!
Recomand cu incredere!
   Luca Alexandru din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.06.2022
Numai cuvinte de bine, chiar daca as vrea sa scriu, nu stiu daca as putea descrie ceea ce mi-a facut un sejur de nota 10 plus: incepem cu locatia care, noua personal, ne-a placut in mod deosebit, am gasit ceea ce cautam de multa vreme: liniste, curte cu iarba, gratar si sa nu uitam de florile care ne-au incantat, casa este exceptionala, decorata cu mult bun gust, camerele spatioase noi am avut o camera cu canapea extensibila), baia mare si curatenie exemplara, bucataria dotata cu absolut orice si la fel si sala de mese. Gazdele sunt tinere si de apreciat, dupa parerea noastra, ptr ceea ce au putut realiza. Din cate am inteles, ptr curatenie se ocupa in persoana chiar gazda, felicitari ptr ceea ce face, sa o tina tot asa.
O sa revenim cu siguranta si o sa mai si propunem altor cupluri. Va multumim ca existati.
   Pitigoi Iulia din Slatina
nota: 10
schedule 08.06.2022
Sejurul efectuat la aceasta locatie minunata a fost excetional, o sa mai revenim cu mare drag. Camerele mari, spatioase, amenajate exemplar, curatenie maxima, gazde primitoare si dragute. O sa recomandam cu mare placere. Exemplu de urmat ptr toti. Proprietarii au promis ca vor veni cu imbunatatiri surpriza. Abia asteptam sa vedem.
   Diana din Craiova
nota: 10
schedule 06.06.2022
Este o casa recent renovata, curățenie exemplara, bucătăria dotata cu absolut tot ceea ce ai nevoie, cafea și ceai din partea casei. Totul este nou și făcut cu bun gust! Felicitări gazdelor! Cu siguranță ne vom mai întoarce, mai ales pt liniștea și ciripitul pasarelelor și bineînțeles și pt cei doi cățeluși care sunt minunați.
   Ioana din Călimănești
nota: 10
schedule 31.03.2022
Am petrecut un sfarsit de saptamana asa cum ne-am si planificat: curat, linistit, intr-o locatie minunata, casa renovata de curand, cu bun gust, bucataria utilata dupa nevoia fiecaruia (chiar prea mult), sala de mese primitoare si proprietarii pe masura.
   Mincu Adrian din Satu Mare
nota: 10
schedule 22.12.2021
Am petrecut un weekend de vis in statiunea Calimanesti Caciulata.
Casa este situata intr-o zona linistita, departe traficul de pe Valea Oltului.
Am gasit o curatenie exemplara si o gazda pe masura. Ne-am bucurat de curtea foarte spatioasa si zona de gratar.
   Steliana Tanasuca din București
nota: 10
schedule 01.11.2021
Conditii excelente de cazare:
- bucătărie complet utililata
- cafea și ceai oferite din partea casei, miere de albine, plus alte mici lucruri de care ai nevoie la gătit.
- camera spațioasă, curata și luminoasa, mobilier nou.
- baia curata, moderna și cu accesoriile necesare.

Ospitalitatea gazdei minunata.
CONTACT
Făsui Gheorghe - Dan
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Făsui Gheorghe - Dan
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0745 305 334
WhatsApp
Apel/SMS