Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila TeoDora din Căciulata grade grade grade

Căciulata, str. Florilor, nr. 5 -
la aproximativ 3.3 km de centrul localității Călimănești
Nota 10.0 / 9 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Sebastian din Arad
nota: 10
schedule 15.06.2023
Totul a fost grozav. Camera si lenjeria de pat au fost foarte curate. Locatia este aproape de un Carrefour si de un parc in care ne puteam plimba, nu am avut probleme cu parcarea. Faptul că aveam un frigider în cameră și o bucătărie dotată cu tot ce aveam nevoie pentru a face semipreparate (cuptor cu microunde, ibric pentru apă fiartă și tacâmuri), a fost un plus foarte mare.
   Ion Ionescu din Deva
nota: 10
schedule 26.04.2023
Totul perfect, locatie noua, toate dotarile posibile, camere cu balcon, baie proprie, frigider, parcare, foisor cu gratar, totul complet utilat, gazdele super primitoare si implicate, caldura la discretie, posibilitate inchiriere ciubar, cu drag, vom reveni in aceasta minunata locatie.
   Teofil din Resita
nota: 10
schedule 12.03.2023
Multumim pentru primire! S-a intamplat sa fim singuri in vila, gazdele nu ne-au deranjat niciodata cat am stat acolo, au făcut-o în schimb alți clienți care s-au instalat în vilă cu mare chef, fără să țină cont că mai este cineva care a venit să se odihnească. Norocul nostru că a fost ultima zi de ședere a noastră! Într-o stațiunea balneară vii să te odihnești, nu să deranjezi pe alții! Oriunde am fost, am căutat să umblăm în liniște, să nu deranjăm pe nimeni, dar din păcate sunt românași cărora nu le pasă decât de ei! Mai avem mult până la adevărata civilizație și respect unii pentru alții. Curățenia în vilă este exemplară, toate lucrurile, instalațiile sanitare, sunt bine întreținute, totul este funcțional, nu ai cum să fii nemulțumit de ceva. Am avut căldură și apă caldă fără probleme, bucătăria utilată și curată. Vila este pe malul Oltului, priveliștile sunt minunate, iar vara cred că este mult mai frumos. Felicitări gazdelor pentru ceea ce au făcut și succes în continuare!
   Eduard din Sibiu
nota: 10
schedule 11.11.2022
Vila este foarte bine poziționată, pe malul Oltului, curățenie, loc perfect pentru familii cu copii. Gazdele primitoare și foarte amabile. Camerele sunt spațioase, cu balcon, în curte este foișor și loc de joaca pt copii dotat cu leagane, tobogan si trambulina. De asemenea, exista sauna și ciubar. Totul la superlativ.
   Roxana Maria din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.11.2022
Proprietarul foarte amabil, ne-a sunat dinainte sa ne spuna de drumul blocat. Pensiunea nu este la strada, ci într-un loc liniștit, lângă malul Oltului. Este noua, lucrata bine, dotata cu mobilier de calitate si o bucatarie echipata complet. Este spatioasa, camerele si baile sunt mari. Foarte curat si ingrijit. Cu siguranta, vom reveni!
   Georgiana din Năvodari
nota: 5.83
schedule 10.09.2022
Am fost grup mare, am închiriat integral pensiunea. Curățenia lasă de dorit, de la praf, panze de paianjen, șervețele găsite pe sub pat, toalete cu pipi pe ele, la saltele mucegăite, una din ele era udă și când am intors-o am găsit furnici cu aripi moarte, gândaci la bucătărie și înăuntru și afară, scurgatorul de vase, când l-am ridicat, mirosea groaznic, seara ne vizita un șobolan in foișor care se urca inclusiv pe vase. In plus, proprietarul ne-a mințit că în stațiune piscinele se folosesc până la ora 21:00, când de fapt sunt piscine care funcționează până la 23:00, asta pentru a nu folosi ciubărul după ora 21:00.
In baie ne inundăm de fiecare data când făceam baie și daca făceau mai multe persoane baie în același timp, apa nu mai era caldă.
Trambulina ruptă, unul din copii a văzut prin gaura respectivă și s-a zgâriat la cap și pe spate.
Este păcat de priveliștea ce o oferă!
Răspunsul unității:
Bine ca nu a căzut pensiunea pe voi! Asta mai lipsea sa mai scrii! Nu îți este rușine??, ce ai descris a fost FIX imaginea grupului tău la plecare. O regula nu ați respectat din regulamentul locatiei. De cartofii prajiti de la Mc insirati pe scări de ce nu scrii? Ați mancat in pat zilnic( ca acasa probabil) , cu prosoapele de fata v-ati sters incaltamintea. Ca va milogeati sa va dau factura de 1450 ron pt o noapte/o camera, ca atat mai avea respectivul concediu de ce nu scrii? Bărbații voștri au stat în foisor zi noapte. Cred ca se imprietenisera și cu șobolanul ala, spargeati seminte impreuna. Praf și ce mizerie mai îndrugi nu am cum sa am niciodată la ce flux de turiști am avut în sezon. Era unul beat de voia ciubar numai pana dimineața,faptul ca eu dau ciubarul pana la ora 21 este strict legat de ordinea interioara! L_ați avut gratis! De ce sa mint în legătură cu orarul piscinelordin stațiune? Care este logica? aberatii peste aberatii! Ati stat de miercuri pana sambata , iar noi am fost zilnic, de ce nu ati semnalat nimic si vbeam ca `oamenii`? Ati nimerit intr-o perioada in care a plouat zilnic,iar atata frustrare ati avut incat dupa 10 zile ati scris mizeriile astea! Mai bine stați acasă pe viitor dacă aveți asemenea comportament si denigrati locațiile oamenilor! Sănătate!
   Adrian din Craiova
nota: 10
schedule 10.10.2021
Ca de fiecare dată, când ajungem aici, parcă suntem la noi acasă. Gazdele sunt foarte atente la orice dorință a noastră a fiecărui turist. Aici se poate simți bine și cel mai pretențios turist.

Locația este foarte aproape de orice obiectiv turistic sau ștrand termal. Mobilierul nou, camere curate dotate cu smart tv, atmosferă intimă.
   Simona din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 23.07.2019 - 26.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Excelent
Pensiune foarte curată,totul nou și de calitate, baie curata si utilata,loc de joaca pt copii,foisor modern utilat , acces la bucătărie complet utilată, zona liniștită Dar aproape de restaurante,parc,magazine,manastirea Cozia, parcate supravegheata,gazde foarte amabile,si au răspuns ff prompt.O să revin cu siguranță.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt minusuri
   Alina din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 19.07.2019 - 22.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul curat, foișorul super fain, nota 10
CONTACT
Paul
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Paul
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0755 480 718
WhatsApp