Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Nistor din Căciulata grade grade grade

Căciulata, str. Calea Lui Traian, nr. 573A -
la aproximativ 3.3 km de centrul localității Călimănești
Nota 9.5 / 44 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:8.5
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:8.5
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Marin Penu din Calarasi
nota: 9
schedule 24.10.2023
Excelenta locație, foarte aproape de Aqua Park Cozia, târgul este aproape, Manastirea Cozia la 10 minute de mers pe jos, gazde foarte primitoare, sociabile. O pensiune cu bucătărie dotata cu tot ce e necesar, cu spatii de relaxare, balcon la fiecare camera, condiții excelente! Raportul calitate-pret este foarte bun! Ne-am cazat de 3 ori aici și as reveni cu drag!
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos și va așteptăm cu drag de fiecare dată!!
   Gogu din Slatina
nota: 10
schedule 21.08.2023
Recomand cu mare drag această locație, totul este la superlativ, camere curate, dotate cu răcitor, fiecare cu balcon deschis unde poți savura o cafea din partea casei. Locatia este peste drum de Aqua Parc, restaurantele și mănăstirea Cozia. Vom reveni cu mare drag!
   Popescu Viorica din Bucuresti
nota: 10
schedule 11.08.2022
O vila de vis în care ne-am simțit minunat. Am găsit curățenie în camere și bai, gazda f ospitaliera, liniște și mai ales priveliștea deosebita spre mtii Coziei. As reveni oricand cu placere, vila frumoasa și am sa va recomand și cunoscuților.
   Alina din Brașov
nota: 10
schedule 07.02.2022
Locație de vis, gazde minunate, liniștea e la ea acasă, poziționată lângă pădure (dimineața chiar auzi ciripitul păsărilor) aproape de Aqua Park și obiectivele turistice.
   Ioana din București
nota: 10
schedule 11.01.2022
Locație superbă, liniștea e la ea acasă, curățenie, gazde minunate (dispuse sa îți facă sejurul cât mai plăcut), cafeaua și ceaiul din partea casei.
foarte aproape de aqua park și obiectivele turistice din zona.
   Bianca Porumb din Usa
nota: 10
schedule 08.11.2021
Gazdele: Nistor, Tibi si Mihaela sunt foarte primitoare. Casa este foarte curata, confortabila si intr-o locatie buna, cu peisaje unice. Camerele sunt decent de mari, cu baie proprie si balcon mare. A avut o vacanta scurta minunata.
   Mihaela din București
nota: 10
schedule 23.08.2021
Locație minunata, liniștea e la ea acasă peste drum de Aqua Park și aproape de obiectivele turistice din zona. Camerele sunt foarte drăguțe și primitoare, fiecare are balcon propriu. Cafeaua din partea casei, iar gazdele fac tot posibilul ca sejurul sa fie cât mai plăcut.
   Cornelia din Berceni
nota: 6
schedule 27.06.2021
Totul lasă de dorit, in bucătărie foarte multa mizerie. Bucataria este într-adevăr dotată cu tot ce ai nevoie, dar nu este curata. Camerele sunt ok, fiecare cu balconul ei. Despre proprietari ce sa spun, stăteau k niste paznici printre noi. Locația este frumoasă, liniștită, chiar în pădure, foarte aproape de bazinul Agua Park.
   Dumitru-catalin Pinta din Targoviste
nota: 10
schedule 08.02.2021
Locatia este excelenta, retrasa si linistita. Cazarea este dotata cu orice, se poate gati in bucatarie. Au si loc pentru gratar sau tuci. Propietarul este un om de treaba.
   Natalia din Turnu Magurle
nota: 10
schedule 03.02.2021
Gazde deosebit de primitoare și open-minded, caldură la discretie in camere, apa caldă, patul confortabil, bucătarie utilată cu absolut tot ce ai nevoie, sală de mese, jocuri, boxă, balcon spatios, asezarea langă padure, foarte aproape de parcul acvatic, parcare.
   Gheorghe din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 31.08.2020 - 01.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este amplasată într-o zona cu multa verdeata, aer curat, respirabil, chiar la poalele pădurii. Este aproape de Aqua parcuri, la doar 100m.

Are toate utilitățile necesare: grătar frumos amenajat, bucătărie unde te poți gospodări singur, curte cu loc de joaca pentru copii. Camerele sunt impecabile, curățenie, confort și frumos decorate. Gazde primitoare, serviabile, gata să-ți stea la dispoziție cu orice informație și orice necesitate ai avea.

Am fost plăcut surprinși când ne-au oferit lemnele pentru gratar.
   Nicolae din Oltenița Judetul Călărași
nota: 10
schedule sejur: 21.08.2020 - 24.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera cu balcon mare, baia ok, totul plăcut și curat. Curte cu loc de joaca.
   Nitu N din Bucuresti
nota: 4
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 24.02.2020.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ajuns la pensiune am constatat ca nu am unde sa stau, nu s-a tinut cont de rezervarea facuta si confirmata in repetate randuri, atat telefonic cat si in scris.
Deci nu va pot spune ce mi-a placut. Din ce feedback am primit de la restul grupului nostru, am inteles ca nu am pierdut mare lucru.
thumb_down
Aprecieri negative:
Am rezervat cu 30 zile in avans, am confirmat telefonic de cel putin doua ori, chiar cu doua zile inainte de sosire, toate acestea fiind degeaba...
Ajuns la cazare, vineri, ora 23.30, constat ca rezervarea mea nu exista. Asta pentru ca proprietarul nu este organizat, nu a tinut corespunzator evidenta camerelor.
Drept urmare, la ora 24.00 am fost nevoit sa imi caut alta cazare, trecand peste nesimtirea proprietarului, caruia ii lipsesc bunele maniere.
Ma voi adresa Protectiei Consumatorului, in speranta ca nimeni nu va mai trebui sa treaca prin ce am trecut eu.
Observatie: calatoresc des, cu booking, avand rating foarte bun pentru recenzii si sugestii de calatorie, pentru mai multe destinatii. Deci nu intra in discutie o eventuala lipsa a experientei.
Cei care au dat rating peste 9 acestei cazari, probabil erau sub influenta fumului de gratar, altfel nu-mi explic...
   Mihaela din Turnu Magurele
nota: 10
schedule sejur: 31.01.2020 - 02.02.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Super pensiune, super proprietari. asa cum este in descriere curat si bun gust totul la superlativ, aproape de aquq park vom reveni cu mare placere !recomand
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt
   Oana din Bucuresti
nota: 7.67
schedule sejur: 21.02.2020 - 23.02.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pozitionat aproape de manastirea Cozia si de complexul Cozia. Dispune de utilitati diverse, la comun, care pot facilita o sedere mai lunga.
thumb_down
Aprecieri negative:
Din pacate, la sosire am avut surpriza neplacuta ca dintre cele 2 camere rezervate initial sa primesc doar una. Chiar dacă proprietarul ne-a gasit cazare la alta pensiune, ne-a despartit de grup iar week-end-ul nu a mai fost ce trebuia sa fie. Din pacate nu am fost singura din grup care a intampinat aceasta problema, desi au fost reconfirmate rezervarile cu 2 zile inainte de sosire (inclusiv mentionarea orei de sosire). Ce va recomand este sa va asigurati ca aveti documentate in scris toate detaliile rezervarii si daca treceti printr-un episod similar, sa semnalati Protectia Consumatorului. Personal, asa voi proceda de-acum inainte.
Răspunsul unității:
Mi se pare nedrept sa spuneti ca ati avut 2 camere rezervate si ati beneficiat doar de una. Personal v-am sunat pt reconfirmare si mi-ati confirmat doar de una. Este cuvantul meu impotriva cuvantului dv. As vrea sa intelegeti ca nu am nici cel mai mic interes sa raman cu camerele goale. De ce as fi rezervat doar una, in condițiile in care aveam disponibilitate la acea data?
In grupul dv a fost o lipsa totala de comunicare. V-ati bazat unii pe altii si a iesti ce a iesit. Cand au inceput sa vina, unii nu stiau nici pe ce nume au fost rezervarile. Probabil daca nu veti mai calca pragul, o sa reusim sa va schimbam aceasta impresie.
Reiterez intrebarea: de ce as sta cu camerele goale?
   Bogdan din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 21.02.2020 - 23.02.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Grătar, utilitățile din bucătărie
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am
poze recenzie
   Cornel din Sibiu
nota: 9
schedule sejur: 28.10.2019 - 31.10.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie cocheta
thumb_down
Aprecieri negative:
De la sosea se ajunge la locatie pe o aleea care lasa de dorit din multe puncte de vedere!Dar nu stiu cat sta in puterea proprietarilor de a imbunatati acest lucru.Aleea banuiesc ca apartine de primarie .
   Florenta F din Rosiorii De Vede
nota: 10
schedule sejur: 01.11.2019 - 03.11.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locație. Condiții. Proprietarii foarte ospitalieri. Merita nota 10
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu cred ca sunt
   Ionel I din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 27.08.2019 - 31.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda super .Locație și condiții super
   Camelia din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 10.09.2019 - 14.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locatie foarte frumoasa cu un peisaj superb si gazde foarte dragute la care te ai intoarce cu placere
poze recenzie
   Raul R din Vulcan
nota: 9.17
schedule sejur: 27.07.2019 - 29.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Balcon la fiecare cameră, locuri de parcare suficiente.
thumb_down
Aprecieri negative:
Față de proprietate sau proprietar nu am, dar transportul in comun care să facă legătura intre stațiuni este catastrofal.
   Petrică din Valea Ramnicului
nota: 10
schedule sejur: 01.08.2019 - 04.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cazare impecabilă, foarte ospitalieri, bucătărie super echipată, cafeaua extraordinară din partea firmei , pensiunea foarte aproape de piscină.
   Ilie din Sibiu
nota: 9.33
schedule sejur: 08.06.2019 - 11.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camere curate , gazde primitoare totul ok
thumb_down
Aprecieri negative:
Debit cam mic la apa calda etaj
   Mihaela din Mioveni
nota: 9
schedule sejur: 04.02.2019 - 06.02.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie, caldura, liniste, libertate de miscare, aproape de centru.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista niciun indicator catre aceasta pensiune, nici pe casa nu este trecut numele ei, noroc cu waize si o doamna care matura in curtea pensiuni, altfel nu sti daca ai ajuns. Drumul ce duce spre pensiune si privelistea din fata acesteia este deprimanta, peturi aruncate, etc. Este de preferat sa existe un indicator la strada principala cu numele pensiuni si evident sa existe numele si pe casa, nu de alta dar daca nu este nimeni in pensiune risti sa pleci fara sa iti dai seama ca ai ajuns la destinatie. Ar fi bine daca proprietarii ar apela la autoritati pentru inlaturarea mizeriei din imprejurimea pensiunii, pacat de zona, este deprimant, cand pasesti in afara portii.
   Nicolae din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 19.11.2018 - 21.11.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Conditii excelente din toate punctele de vedere. Recomandam cu caldura!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Anisoara din Galati
nota: 9
schedule sejur: 11.11.2018 - 17.11.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Bucătăria super mutilată.
thumb_down
Aprecieri negative:
Presiune mica la apa calda.Cu greu se putem face dus.
   Gabriela G din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 27.10.2018 - 01.11.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul
   Mariana M din Galați
nota: 10
schedule sejur: 11.11.2018 - 15.11.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniște, discreție, utilități.
   Eugenia din Buzau
nota: 10
schedule sejur: 03.09.2018 - 04.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Zona foarte frumoasă iar gazdele deosebit de ospitaliere .Bucătăria dotată cu absolut tot ce este necesar.Ne-am simțit extraordinar si cu siguranta vom mai reveni.
Răspunsul unității:
Multumim frumos si va asteptam cu drag de fiecare dată!
   Constantin C din Daytona Beach
nota: 10
schedule sejur: 14.08.2018 - 16.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camerele au fost foarte curate, gazdele foarte ospitaliere!
Locatie superba!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nici una
Răspunsul unității:
Multumim frumos si va asteptam cu drag de fiecare dată.
CONTACT
Tibi
Pe TURIST INFO din 2017
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Tibi
pe TURIST INFO din 2017
Telefon: 0721 371 597
WhatsApp