Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Aquarius din Căciulata

Căciulata, str. Calea Lui Traian, nr. 722C -
la aproximativ 3.3 km de centrul localității Călimănești
Nota 10 / 6 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Virgil din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.09.2022
Pensiunea este situata in apropierea frumosul parc cu cai "poiana lui Caliman". Este una din putinele pensiuni in care ne-am simtit foarte bine. Desi am stat 3 nopti intr-o camera la strada, datorita ferestrelor termopan de calitate, nu ne-a deranjat deloc zgomotul masinilor care circulau incontinuu pe sosea. Cladirea este construita din materiale de calitate, iar camerele sunt mobilate si utilate functional si cu gust. Curatenia, baia separata, apa calda, televizorul si frigiderul asigura un confort binemeritat dupa oboseala unei zile de explorare a imprejurimilor. Nu mai zic de lenjeria de pat si prosoape, toate de calitate si imaculate, purtand logo-ul pensiunii.la toate acestea se adauga o parcare sigura in fata pensiunii. Ultima si nu cea mai putin importanta este ospitalitatea si solicitudinea gazdei - dl.bebe. In mod sigur o sa revenim pentru ca ne-am simtit foarte bine si suntem atrasi de frumuseta si incarcatura spirituala ale acestor locuri.
   Doina din Bucuresti
nota: 10
schedule 14.08.2021
Vila este noua, amenajata cu gust, camerele și baile curate, lenjeria și prosoapele
de calitate, balcon la fiecare camera, proprietarul deosebit de amabil, comunicare foarte bună,

Doamnele care se ocupa de vila foarte amabile, interesați în permanenta de nevoile turiștilor cazați. Domnul ne-a așteptat la gara și o doamna ne-a condus la gara.

Aproape de centru.
   Gligor Florin din Savarsin-arad
nota: 9.33
schedule 01.08.2021
Am fost cazat in această locatie doar o noapte, fiind in trecere. Daca timpul mi-ar fi permis as mai fi ramas. Totul a fost extraordinar: curatenie, lenjerie, baia, proaspat zugravit. Din punct de vedere al gazdelor: jos palaria. Am avut senzatia ca ne cunoastem de o viata.
   Ionela Simion din Craiova
nota: 10
schedule 11.05.2021
Totul a fost la superlativ, curatenie, lenjeria de pe pat curata si din materiale de calitate, salteaua excelenta, totul este nou si facut cu mult bun gust, liniste, gazdele foarte discrete, intrare separata. Raportul calitate pret este super ok. A fost un weekend minunat.
   Iulia din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 26.07.2019 - 29.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiune superba, aranjata cu mult bun gust, curățenie, proprietarii foarte amabili! Ne-am simțit foarte bine, cu siguranța vom reveni!
thumb_down
Aprecieri negative:
Ar fi perfect dacă ar exista o mică bucatarie, in schimb a fost bine ca este terasa, unde am putut servi micul dejun adus de noi!
   Ana din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 17.08.2018 - 22.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost de nota 10,incepand cu gazda, care sunt niste oameni foarte primitori, amabili , o curatenie impecabila, liniste desi este chiar la sosea Casa Aquarius.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu este nici un minus
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru aprecieri și vă așteptăm cu drag la Casa Aquarius!
CONTACT
Bebe
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Bebe
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0758 877 344
Apel/SMS