Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Bucovina - Plai Străbun din Cacica grade grade grade grade

Cacica, sat Cacica, str. Principală, nr. 1003C -
Nota 10.0 / 12 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Blebea Emilia din Constanța
nota: 10
schedule 03.01.2024
Cazare pentru Revelion, patru zile. Toate cerințele ne-au fost prompt îndeplinite, camera spațioasă, curată, luminoasă, foarte călduroasă, cu tot ce ai nevoie, veioză, prize, dulapuri masă, scaune, frigider, pat foarte confortabil, lenjerie de calitate. Gazdele incredibil de amabile, s-au străduit să asigure bunăstarea musafirilor, indiferent de gusturi, muzică variată, dj, taraf, soliști vocali, dansuri obiceiuri tradiționale, ne-au depășit așteptările! Recomand cu căldură!
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri! Sărbătorile sunt minunate Împreună!
   Eleonora Maftei din Galați
nota: 10
schedule 13.07.2023
Condițiile de cazare sunt excelente. Gazdele sunt foarte amabile și primitoare, știu să creeze atmosfera ideala pentru vacanță! Curățenie exemplară. Camerele sunt foarte frumoase și bine întreținute. Mancarea este gustoasă și proaspătă. Recomand cu drag aceasta locație!
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri! Va mai asteptam, cu drag!
   Alina Bianca Cimpureanu din Madrid
nota: 10
schedule 16.06.2023
Familie minunata si primitoare. Gatesc incredibil de bine si sunt foarte amabili.
Pensiunea e lux si cu motive traditionale.
Curatenie bec peste tot si de mai mare dragul sa fii cazat in astfel de loc.
Am petrecut Pastele alaturi de un grup minunat si sigur vom mai repeta. Am avut parte de o multime de experiente precum: plimbatul cu trasura sau caruta prin padure, incodeiatul oualelor de Paste, cum se coase la mana o camasa traditionala, solista talentata si trupa veterana de cantareti…
La sfarsitul sejurului ne-au facut cadou un cosulet superb de oua incondeiate...Asa da, gazde!!!
Va uram numai bine si sa ne gasim sanatosi.
Răspunsul unității:
Va multumim din suflet pentru aprecieri! Ne dorim ca toti oaspeții, care ne trec pragul, sa simtă căldura de ACASA! Va asteptam cu mare drag!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Daniel din Calarasi
nota: 10
schedule 20.04.2023
Totul a fost extraordinar, de la mâncare, cazare, locație și servicii! Programul a fost foarte bine organizat, gazdele sunt persoane cu multă simplitate și mult bun simț, mâncarea delicioasă, exact ca-n Bucovina, in împrejurimi sunt foarte multe locuri frumoase de vizitat! Vă recomandăm, cu mare drag!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru apreciere! Multa sanatate!
   Popovici Raluca din Botosani
nota: 10
schedule 19.02.2023
Am petrecut un weekend minunat alaturi de familie și ne-am bucurat de toate facilitățile pensiunii. Recomandam, din suflet, sa petreceți câteva zile la dumnealor. Totul curat, mâncarea extrem de bună, gazdele foarte amabile, ne-am simțit excelent! Prima noastră experiența la ciubăr a fost extraordinara!
Răspunsul unității:
Va multumim, din suflet, pentru cuvintele frumoase! Sa aveti tot binele din lume!
   Jeney Gheorghe din Medgidia
nota: 10
schedule 11.01.2023
O locație superbă la întrarea în loc. Cacica, înconjurată de peisaje de vis de pe colinele bucovinene. Gazde excelente, merita să le călcați pragul, o curățenie impecabila peste tot, iar pt bucatele servite nu găsesc cuvinte de lauda. Program desfășurat conform celor promise, cu obiceiuri, datini și rapsozi locali.
Răspunsul unității:
Buna dimineata!Va multumim pentru cuvintele alese! Sa aveti tot binele din lume!
   Lili Si Dan din Iasi
nota: 10
schedule 03.01.2023
Totul a fost la superlativ. Am facut revelionul 2022 - 2023 si este o pensiune asa cum ar trebui sa fie toate. Conditii excelente, confort maxim, cat despre gazde, doamna Luminita si domnul Petrica nu putem spune decat: sa le de-a Dumnezeu sanatate si toate cele bune! Nu a fost rugaminte sau cerinta din partea vreunui turist sa nu i se rezolve. O sa revenim, cu mare drag, si recomand tuturor aceasta pensiune.
Răspunsul unității:
Buna seara! Va multumim! Va asteptam oricand, cu drag! Sănătate multă! Doamne ajuta!
   Bălan Laurentiu din Ploiesti
nota: 10
schedule 28.12.2022
Au respectat întocmai programul afișat. Colinde, soliști cu muzica populara, mâncare, bautură, ciubar etc.. Camere spațioase, curate, călduroase. Gazdele primitoare, serviabile. Salonul de luat masa la parter foarte spațios, amenajat cu gust, inclusiv boxe și mixer ptr. muzica, ne-am simțit foarte bine! Felicitări, recomand!
Răspunsul unității:
Buna seara! Va multumim!
   Tutu Lica din Braila
nota: 10
schedule 08.09.2022
Ne-am simtit bine, va recomandam aceasta locatie, foarte frumoasa si situata in natura, liniste.
Personalul unitatii foarte amabil, curatenie, servicii foarte bune, confortul in camere excelent, raportul pret/calitate bun, distanta dintre celelalte obiective excelenta. Conditii foarte bune.
Răspunsul unității:
Buna dimineata! Multumim pentru aprecieri! Va asteptam cu drag!
   Iuliana Marian din Alparea 169 Comuna Osorhei
nota: 10
schedule 30.07.2022
O pensiune frumoasă, curata și niște gazde foarte primitoare. Camere foarte curate, totul impecabil. Ciubarul este ceva de vis, cu apă foarte sărată. Despre micul dejun pot spune numai cuvinte de laudă. Cina este ceva super, exact după placul oamenilor. A fost un concediu de vis. Recomand cu mare drag.
Răspunsul unității:
Buna dimineata! Va multumim pentru apreciere. Va asteptam cu drag!
   Maria Andreea Florea din Bacău
nota: 10
schedule 25.04.2022
Este un loc foarte frumos care te încarcă sufleteste. Gazdele pensiunii sunt niște oameni foarte amabili înțelegători și calzi. Noua ne place foarte mult aici și o sa mai venim și la vara. Camerele sunt foarte frumoase curate și dotate cu tot ce trebuie. Iar de mâncare nici nu se poate vorbi, este excelenta! Asa ca veți rămâne foarte încântați dacă veti veni aici!
Răspunsul unității:
Hristos a Inviat! Va multumim pentru cuvintele frumoase, de apreciere. Va asteptam la vara si oricand, cu drag! Multa sanatate!
   Daniela Gavriloaia din Falticeni
nota: 10
schedule 20.02.2022
Este o pensiune frumoasa, curata, cu camerele bine incalzite pe timp de iarna si cu oameni faini, care pun suflet in tot ceea ce fac. Ne-am simtit foarte bine! Mmultumim gazdelor pentru ospitalitate! Multumim Andreei pentru coregrafie si pentru ca ne-a impulsionat sa dansam si sa ne simtim minunat!
Răspunsul unității:
Multumim! Va mai asteptam cu mare drag!
CONTACT
Viorica Luminita
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Viorica Luminita
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0745 646 356
WhatsApp