Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Deea din Bușteni

Bușteni, str. Griviței, nr. 3 -
Nota 8.6 / 5 recenzii10 - Foarte bine

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:7
insert_emoticon Servicii:8
lightbulb_outline Curățenie:8
weekend Confort:8.5
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Walter din Bucuresti
nota: 10
schedule 22.03.2024
Superba locatia, recomand cu incredere, o locatie excelenta, are curat, curatenie, personal amabil, preturi accesibile. Am sa revin la aceasta locatie superba, recomand cu drag aceasta locatie celor care vor sa vina in vacanta la munte, o zona excelennta pentru relaxare si liniste, un loc minunat la munte.
   Mîncu Andreea din Mînzălești
nota: 7.17
schedule 25.02.2024
Vila este spatioasa, situata intr o zona potrivita, aproape de atractii turistice, de magazine. Per total raportul calitate/pret a fost unul foarte bun. Camerele au fost confortabile, destul de ingrijite si bine intretinute. Am avut caldura si apa calda pana noaptea tarziu. Bucataria destul de bine utilata, ni s-a pus la dispozitie si un gratar.

Livingul potrivit pentru o petrecere, spatios, cu mese si canapele, singura problema cu acesta este ca este supravegheat video, fapt despre care nu am fost informati. Nu este legal si normal sa fim filmati intr-un spatiu privat pentru care am achitat suma ceruta, mai ales fara sa ni se aduca la cunostinta acest lucru.

Sejurul de 2 nopti a fost unul foarte ok, nu am fost deranjati deloc pana in dimineata check out-ului. De pensiune se ocupa un domn si o doamna. Cu domnul am avut parte de o comunicare excelenta, acesta ne-a semnalat un extinctor, o galeata si 3 cosuri de gunoi pe care le-am stricat, am recunoscut absolut tot si am achitat suma ceruta de 300 de lei.

In schimb doamna a avut o atitudine ostila, de superioritate, ne-a certat incontinuu, desi noi incercam sa aplanam discutia si repetam faptul ca achitam suma, lucru pe care l-am si facut. Dupa aceasta discutie ne-am amintit ca am uitat un cablu usb si un hanorac intr-una dintre camere pe pat.

Am cerut voie sa intram sa le recuperam. Am verificat in camera, dar nu mai erau unde le lasasem. L-am intrebat pe domnul care era jos daca cumva le-a luat doamna care verificase camerele cat noi eram jos pentru a vedea daca mai sunt nereguli, dar ne-a spus ca nu se pune problema, sa mergem sa mai cautam.

Am urcat in camera sa ne uitam si am gasit cablul in spatele pernei si hanoracul indesat cu forta sub canapea, plin de praf, desi eu le-am lasat la vedere pe pat. Am dorit sa mergem sa vorbim cu doamna, dar nu a venit sa mai dea ochii cu noi. A fost o situatie extrem de neplacuta, desi conditiile de cazare au fost ok si ne-am simtit bine in cele 2 zile.
   Catalin Crivineanu din Bucuresti
nota: 9.83
schedule 10.01.2022
O alegere buna, ne-am odihnit bine, am mers pe jos in centru - 10 min, si la partie 20 min. Am ascultat muzica (sistem audio adus de noi) si am dansat pana dimineata.
Răspunsul unității:
Mulțumesc frumos!
   Florea Cassiana din Ploiesti
nota: 4.33
schedule 26.04.2021
Comportamentul gazdelor a fost unul agresiv verbal si arogant. Nu ai cu cine sa stai de vorba in cazul in care intampini o problema! La ora 10 dimineata a intrat peste noi in camere fara sa ciocane la usi, ordonandu-ne pe un ton ridicat sa parasim vila intr-o jumatate de ora. (la telefon specificand ora plecarii 12). Pacat de vila ca are potential, destul de spatioasa. A stat cu noi in vila, tipand incontinuu, ne-au stricat sejurul.
Răspunsul unității:
Bună ziua! Haideți sa începem cu inceputul:
1. Încă din primele discuții telefonice NU ATI specificat CA dorițI SA organizațI UN eveniment, majorat MAI exact. Deci ați început toată interacțiunea cu noi printr-o minciuna.
2. Când ați ajuns la locație, ne-ați lăsat copiii, majoritatea minori, cu tone de alcool, și apoi ați dispărut MINȚIND din nou ca pe seara vor sosii și adulții, iar dumneavoastră aveți putina treaba și va întoarceți.
3. La ora 00:20 toată grad

Strada a luat,, foc` de la artificii. Asta în situația în care vi s-a adus la cunoștinta de la bun inceput ca sunt interzise orice tip de evenimente, conform legii în vigoare la data check-in - ului dumneavoastră. Urmare a nerespectării legii și a focului de artificii despre care nu ne-ați comunica nici măcar o secunda, politia a fost sesizata de către vecini. Urmări ce le resimțim și astăzi!
4. Ora de check-out, care va fost cumnicata de la început, nu a fost respectata. După o noapte furtunasa, nu v-a deranjat nimeni de la ora 10:00, ci aproape de ora 13:00 abia am reușit sa va trezim, deci la ce ora ați făcut check-out?

În concluzie, ne-ați mințit fără scrupule, la telefon cât și fata în fata.

Va dorim o zi buna!
poze recenzie poze recenzie
   Daniela D din Ploiesti
nota: 9.33
schedule sejur: 03.01.2014 - 06.01.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Preturi accesibile ptr .confort si calitate si amabilitatea proprietarilor
CONTACT
Mădălin
Pe TURIST INFO din 2011
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Mădălin
pe TURIST INFO din 2011
Telefon: 0723 149 461
WhatsApp
Apel/SMS