Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Suru Hotel & Restaurant din Bușteni

Bușteni, str. Independenței, nr. 33 -
   Georgiana Lobonț din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.01.2023
Cazarea extraordinara, camere curate, impecabile, o atmosfera foarte calda. Mancarea foarte buna, stafful din restaurant, dar si din receptie foarte atent si, cel mai important, nu la modul enervant. Se ridica la nivelul asteptarilor, cu siguranta. 200% as reveni!
Răspunsul unității:
Iti mulțumim frumos pentru recomandare și pentru timpul acordat acestui feedback. Te mai așteptăm cu drag!

O zi plăcută!

Suru Team
   Adrian Costin din Sibiu
nota: 7.33
schedule 02.08.2022
Am sa fiu subiectiv, ma refer doar la camera in care am fost cazat! Camera la strada!
Din momentul intrarii in camera, pe mocheta am gasit cioburi de sticla!
Am chemat receptionista care a urcat si cu managerul hotelului, au luat la cunostinta, au chemat imediat femeia de servici, repede si fugitiv au mai tras o data cu aspiratorul pe mocheta.
In baie, apa se prelingea in jurul caditei, teava de la dus intepenita in suportul de perete cu un celofan, usa de sticla misca toata in balamale!
Dimineata anunt managerul, i-am spus ca plecam ore bune, au timp sa mai repare cate ceva prin baie.
Ajung seara, pe langa cada de dus, silicon mai vechi curatat si lasat pe gresie, iar sub corpul de ghiuveta mai gasesc un pumn de cioburi de sticla pe care i le-am si lasat cadou managerului, semn ca dupa interventia instalatorului, nu a facut nimeni curat!
In afara de scuze repetate, nu primesti reducere pentru ca ai platit o camera cu baie murdara si cioburi de sticla, desi au fost anuntati din timp de fiecare data!
In camera nu este aer conditionat, ai de ales: foarte cald sau deschizi geamul si vei auzi traficul de pe DN si trenuri. Camera curata, moderna, mancarea ok, personalul amabil, pacat de manager ca nu a gasit solutia in a ma convinge sa revin sau sa recomand hotelul!

Este doar o parere personala si ma refer doar la camera in care am fost cazat, nu stiu cum sunt alte camere, iar nota este pentru curatenie si modul de gestionare a situatiei intalnite!
Răspunsul unității:
Draga Adrian,

Multumim frumos pentru faptul ca ai ales Suru Hotel & Restaurant pentru sejurul tau si pentru timpul acordat acestui feedback. Te asiguram ca acest feedback este considerat o critica pozitiva, deoarece stim pe viitor unde sa insistam mai mult si cum sa indrumam personalul nostru in cea mai buna directie, printr-un training la nivel superior. Ne pare rau pentru inconvenienta produsa si te asiguram ca pe viitor cand decizi sa ne vizitezi din nou, o astfel de situatie nu va mai fi repetitiva.

Iti dorim o zi placuta!

Suru Team
CONTACT
Suru Geanni
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Suru Geanni
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0743 214 084
WhatsApp
Apel/SMS