Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Curcubeu din Bușteni grade grade grade

Bușteni, str. Mihai Viteazu, nr. 8 -
Nota 10.0 / 31 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:9.91
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:9.93
location_on Localizare:9.93


Adaugă recenzie
   Costi din Brasov
nota: 10
schedule 17.02.2024
Locație minunata și gazde extraordinare. Condiții excelente de primire și cazare nota 10/10. Servicii ireporosabile, acces la sauna si ciubar. Camerele mari si spatioase. In imediata apropiere a cabanei este partia de schi, sanius, etc. Recomand cu încredere.
   Andrei Bratu din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.02.2024
Camerele curate, utilate, gazdele foarte primitoare si flexibile. De asemenea, ne-au ajutat cu informatii mereu. A fost si posibilitaea de a ne gati ceva. Cred ca e potrivit si pentru cupluri si pentru grupuri mari. Locatia buna, aer curat, oameni faini, ce poti sa mai vrei de la o excursie? Ne planuim sa revenim cu prima ocazie, ca tare bine a fost!
   Don Cooper din Severin
nota: 10
schedule 04.02.2024
Foarte frumoasa si curata inanuntru, gazda simpatica si mancare buna. Am stat tot weekendul si nu am avut nicio problema. Foarte aproape de partie de schi, de oras, frumoasa vedere la muntii Bucegi. Numai 11 minute pana la Sinaia si Cota 2000 si sunt o gramada de excursie care pleaca din Busteni.
   Savu din Brașov
nota: 10
schedule 03.02.2024
Servicii de bună calitate și gazdele foarte primitoare. Vom reveni cu siguranță pentru un sejur de neuitat.
Peisaje superbe. Dotarea tuturor spatiilor. Raport calitate/preț excelent.
Aproape de pârtia Kalinderu Bușteni.
Toate camerele sunt clasificate.
   Roxana Neagu din Brasov
nota: 10
schedule 02.02.2024
Totul a fost minunat, de la locație, peisaje, gazde, totul la superlativ. Camere curate si luminoase, curtea foarte frumos amenajata, bucatarie super dotata, sala de mese foarte spațioasă, loc de joaca si spatiu de relaxare. O adevarata placere sa stai cazat in astfel de condiții. Revenim cu drag.
   Maria Ștefan din Brașov
nota: 10
schedule 01.02.2024
Recomandăm să acordați toată încrederea gazdelor pensiunii Curcubeu! Veți petrece timp de calitate, într-un mediu confortabil și apropiat de condițiile din căminul propriu. Camerele sunt foarte curate și dotate, iar priveliștea este pe măsura așteptărilor. Apartamentul... vis, dacă veniți cu copii mici, doar pe v-ați ascunselea și timpul lor s-a consumat, enorm și dotat cu tot ce vă trebuie.
Living spațios, bucătărie dotată corespunzător, loc de joacă interior -exterior, grătar, proțap, saună, ciubăr... plus gazde ospitaliere = acasă, dar în vacanță!
PS: am ocupat pensiunea complet, grup compact, adulți -copii!!!!
   Anonim din Bv
nota: 10
schedule 01.02.2024
Este o locație excelentă pentru familie cu copii. Este situată la 150m de pârtia Kalinderu, ne-au dat și săniuțe. Despre condiții și confort am fost super mulțumiți, curățenie, pe timpul sejurului nu ne-am plictisit cu așa gazde primitoare, ne-au răsfățat cu de toate, de la cafea, țuică, ceaiuri. Am jucat remi, biliard, pin-pong gratis, in schimb am platit ciubărul și saună, o sa revenim in această locație, a fost super, mulțumim gazdelor pentru tot ce ne-au oferit.
   Olteanu Petrut din Romania
nota: 10
schedule 01.02.2024
Din momentul când am sunat pentru rezervare, mi-am dat seama că proprietari sunt oameni profesioniști și foarte de treaba, am avut parte de un weekend minunat la aceasta frumoasa locatie, iar comunicarea cu proprietari ne-a ajutat sa avem parte de un sejur minunat. Caldura din camere, amenajările primitoare, și amabilitatea a făcut ca aceasta pensiune sa fie locatia noastră de suflet. Mulțumim pentru tot și vom reveni cât de curând.
   Vera din Buuresti
nota: 10
schedule 01.02.2024
Excelent! Gazdele au fost minunate, oameni calzi si foarte primitori, gata oricand sa te ajute cu orice care sa iti faca sederea cat mai frumoasa. Daca aveti nevoie de sfaturi, idei legate de ce puteti vizita in Busteni sau ce trasee turistice puteti face in zona, ii puteti intreba. Camera in care am fost cazati a fost spatioasa si extraordinar de curata, ca de altfel intreaga locatie. Diferite modalitati de petrecere a timpului liber pe care nu le intalnesti in alte pensiuni: la biliard, la ping-pong, la sauna sau in ciubar). Vom reveni cu mare drag!!!
   Mihaela Corina Jercan din Buzau
nota: 10
schedule 31.01.2024
Totul a fost la superlativ, de la primire pana la plecare. Ne-a intampinat dna Flori, ne-a prezentat vila, ne-a repartizat camerele, o super gazda, primitoare, amabila, ne-a recomandat obiective de vizitat, iar domnul Mihai ne-a fost aproape pentru a nu ne lipsi nimic. Vom reveni cu drag ori de cate ori vom avea ocazia!
   Tia M din Otopeni
nota: 10
schedule 31.01.2024
Gazde exceptionale, atmosfera conviviala, conditii de cazare foarte bune, generoase, curatenie impecabila. Ciubarul e de poveste, gratarul te ademeneste, iar vinurile de colectie intregesc suprizele placute. Imprejurimile sunt de vis, iar cine are probleme cu urcusul, se poate relaxa la pensiune cu alte activitati. Dar mai mult decat acestea, omul sfinteste locul! Felicitari!
   Bitte din Deva
nota: 10
schedule 31.01.2024
Gazde primitoare, amabile și foarte atente cu turiștii. Locație foarte curată, frumos amenajată, cu camere spațioase și bucătărie utilată exemplar. Cafeaua este din partea casei iar după schi sau o plimbare pe cărările munților, o relaxare la saună sau ciubăr sunt binevenite. Sala de biliard și tenis de masă ajută la petrecerea timpului în mod plăcut. Pe scurt, un sejur plăcut la o locație la care vom reveni.
   Rorica din Buzau
nota: 10
schedule 31.01.2024
Aprecieri pozitive: totul la superlativ. Am fost si anul trecut la aceasta locatie, iar anul acesta am revenit cu placere. Ca de obicei gazdele au fost foarte amabile si atente. Bucătăria dotata cu de toate, spațiu de joacă pentru adulți, masă tenis, rummy. Pârtia foarte aproape.
   Simona Andreea Ganea din Bucuresti
nota: 10
schedule 31.01.2024
Excelent calitate/preț ❤️, camere super spațioasecurățenie impecabilă. Foarte bine situat la poalele muntelui. Personalul super profesional și amabil. Se poate profita de un ciubar in grădină, masă de billiard și alte jocuri pentru copii. Exterior bine amenajat un grila la discreție pentru amatori.
   Daniela din Brasov
nota: 9.33
schedule 31.01.2024
Locatie frumoasa, gazde excelente, curatenie, camere confortabile. Zona este placuta si linistita, aproape de obiectivele turistice si restaurante. Camerele sunt confortabile, curate si ingrijite iar gazdele foarte primitoare si binevoitoare. Recomand Pensiunea Curcubeu!
   Sorin din Miami
nota: 10
schedule 31.01.2024
Super facilități: ciubăr, saună, cramă, grătar, parcare zonă foarte liniștită la baza munților Bucegi. Priveliștea de vis. Curățenie desăvârșită, gazdele foarte prompte și foarte amabile. Conectare puternică cu natura, o să revenim cu siguranță! Recomand cu mare încredere!
   Ramona Toader din Braila
nota: 10
schedule 31.01.2024
Excelentă locație, recomandăm cu mare drag, rar găsești așa oameni primitori și buni, vila este dotată cu absolut tot ce ți-ar trebui pentru o vacanță, a fost totul foarte frumos, ne revedem cat mai curând, mergeți cu încredere dacă vreți să aveți o vacanță frumoasă.
   Fanea Rodica din Negrești Oas
nota: 10
schedule 31.01.2024
Totul a fost excelent, de la gazde care sunt extraordinare, calde și sociabile, la confort. Caldura și curățenie exclusiva! Felicitări!
   Cristina din Rm Valcea
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 31.01.2024.
Locatia este sitiata intr o zona mirifica, aproape de partia Kalinderu; bunatatie dotata cu tot ce trebuie, camere mari, calduroase, curatenia la superlativ. In curte, gratar acoperit, ciubar si sauna. Cafeaua si ceaiul din partea casei. Gazdele, oameni veseli, calzi, foarte primitori. Locatia mai dispune si de o camera unde se pot depozita schiurile, masa de tenis, biliard. Pentru toate aceste facilitati, recomand cu incredere aceasta locatie.
   Matei Comșa din Brasov
nota: 10
schedule 31.01.2024
Pensiunea Curcubeu este un refugiu paradisiac situat în inima unei peisaje idilice, oferind o experiență de lux și relaxare într-un cadru natural spectaculos. Cu o poziție privilegiată, înconjurată de munți impunători și de o natură exuberantă, această locație de cinci stele promite să îndeplinească cele mai exigente așteptări ale oaspeților săi.

Unul dintre cele mai impresionante aspecte ale pensiunii curcubeu este atenția deosebită acordată detalii. Fiecare aspect al designului interior și al facilităților este gândit cu mare grijă pentru a oferi o experiență de neuitat. Camerele sunt spațioase, elegante și decorate cu bun gust, oferind o priveliște panoramică asupra peisajului înconjurător. Fiecare detaliu, de la lenjeria de pat de cea mai înaltă calitate la dotările moderne, este menit să asigure confortul și relaxarea oaspeților.

Cu un personal prietenos și profesionist la dispoziția oaspeților, fiecare aspect al șederii este gestionat cu atenție și promptitudine. La recomandări personalizate pentru activități în zonă, echipa pensiunii curcubeu se străduiește să ofere un nivel înalt de satisfacție pentru fiecare oaspete.

În plus, amplasarea pensiunii curcubeu oferă numeroase posibilități pentru explorarea naturii înconjurătoare. De la excursii montane și drumeții până la activități recreative în aer liber, există ceva pentru fiecare tip de călător.

În concluzie, pensiunea Curcubeu este cu adevărat o destinație de vis pentru cei care caută o escapadă de lux în mijlocul naturii. Cu servicii impecabile, facilități de top și o ambianță fermecătoare, această locație de cinci stele reprezintă o alegere perfectă pentru cei care doresc să-și răsfețe simțurile și să-și încarce bateriile într-un mediu idilic și relaxant.
   Marilena Ion din Pitesti
nota: 10
schedule 31.01.2024
Minunat! Atât locația cat și personalul sunt la cel mai înalt nivel! Am revenit încă de 3 ori, în toate anotimpurile și ne-am simțit excelent! Dotările și priveliștea sunt unice!!!! Și în 2024 am rezervat în toate vacanțele! Și iarna și vara!!!! Iar în septembrie culorile toamnei sunt unice!!!
   Comsa Mihai din Brașov
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 16.07.2023.
Excelent. Gazde primitoare, curățenie, camere spațioase cu bucătărie super utilată, sauna și ciubarul oferă o relaxare nemaipomenita, iar sala de biliard și tenis de masa te relaxează după o plimbare pe cărările munților. Pensiunea mai dispune de loc de joaca pentru copii, un grătar acoperit și chiar protap, toate aceste lucruri incluse in prețul camerei. iar la bar se găsește un expressor unde gazdele oferă din partea casei cafea și ceai. Per total, o locație de vis.
   Lazar Catalin din Constanta
nota: 9.83
schedule 12.03.2023
Dpdv al unei familii e totul la superlativ. Bucatarie super dotata (ping pong, biliard, jenga, remmy, table), cafea la dispozitie (lavazza), mai o sticla de palinca, mai un vin lasate pe bar pentru clienti, patronii... nota 20, super calmi si saritori. Caldura 10, confort camera 10, iar apartamentul de sus uauuuu, e ptr 7 pers. O priveliste superba. Una pesta alta totul la superlativ. Va multumim din suflet si o sa revenim .
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos de apreciere și va așteptăm cu mare drag sa va reintoarce-ti.
   Ioana din Ploiești
nota: 10
schedule 01.08.2022
Am fost un grup de 5 persoane, cazați pentru 2 nopți într-o cameră dublă și una triplă. Gazda este foarte amabilă și primitoare, locația liniștită, totul foarte curat, bucătăria este complet utilată, există grătar în curte, în concluzie raport calitate-preț excelent. Vom reveni cu siguranță.
   Cojocaru Ancuta din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.04.2022
Absolut minunat! Am venit un grup de 12 persoane, crezând ca vom fi puțini si nu ne vom distra, gazdele, doamna Florina si domnul Mihai, s-au ocupat cu totul de atmosfera. Ne-am simțit minunat! Prima data când am venit, a fost in noiembrie, iar acum, in aprilie, am revenit. Recomand din toată inima pensiunea Curcubeu! nu cred ca am suficiente cuvinte sa exprim toată mulțumirea pe care o am fata de camere, personal, atmosfera. Multumim!
   Sonia din Bucuresti
nota: 10
schedule 11.04.2022
De fiecare data este o mare bucurie sa ne cazam la pensiunea Curcubeu! Un spatiu de vis, curatenie excelenta, gazdele mereu primitoare si zambitoare! Camerele sunt foarte mari si curate, spatiul de masa, barul, sala de jocuri, spatiul pentru gratar sunt ideale pentru vizitele in grupuri si workshopuri, teambuildinguri, dar si pentru vacante in doi. Am putut lucra fara probleme din camera. Locatia este excelenta!
   Claudia Vira din Pitești
nota: 10
schedule 29.11.2021
Un sejur minunat, gazde calde, primitoare și foarte atente cu nevoile turiștilor!.

O curățenie exemplară, intr-un confort maxim, cu dotări de 5 stele - bucătării utilate profesional, sală de mese extrem de spațioasă, amenajată cu gust și sală de relaxare cu masă de biliard și tenis de masă.

Camerele ireproșabile.
   Vacarciuc Monica din Brasov
nota: 10
schedule 28.11.2021
Personal super amabil, curățenie impecabila, camerele cu vedere superbă, aproape de pârtia Kalinderu.

Este ideala și pentru grupuri organizate.
   Pacurar Mariana din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.11.2021
Aceasta pensiune este impecabila. Personalul foarte amabil și săritor, sala de mese și bucătăria dotate cu tot ceea ce îți este necesar, curățenia fără cusur.

Per total tot ceea ce îți trebuie sa uiți de agitația zilnica! Și nu în ultimul rand respectarea masurilor covid, ne-am simțit safe.
   Claudia Gavrilita din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.11.2021
Totul lasuperlativ, gazdele, confortul, curatenia si panorama. Localizarea exacta.

Aprecieri doar pozitive: locația eleganta, foarte curata, camerele dotate, bucătăria, proprietarii deosebit de amabili si prietenosi.

Curtea una deosebita, bucătăria modern utilată, camerele unele foarte curate și puse la punct.
CONTACT
Comsa Florentina
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Comsa Florentina
Telefon: 0772 040 010
Apel
WhatsApp