Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Gdg din Bușteni grade grade grade

Bușteni, str. Ștefan Octavian Iosif, nr. 23B -
   Mihai Unguru din Galati
nota: 10
schedule 07.12.2022
A fost totul exelent, loc ideal pentru vacanta, ne-am simtit foarte bine, nu avem ce reprosa, recomand cu caldura acest loc pentru vacanta la munte, foarte civilizat, curat, liniste, in mijlocul naturii, voi reveni acolo in mod sigur cand o sa avem ocazia.
   Ema din Timisoara
nota: 10
schedule 07.12.2022
O locatie frumos amenajata si intretinuta, intr-o zona linistita, cu o priveliste superba. Pe langa toate acestea, proprietarii sunt foarte primitori si atenti. Am ramas placut impresionati la toate capitolele! Probabil vom reveni in aceasta locatie!
   Anca din Buzau
nota: 10
schedule 07.12.2022
Pot spune ca este un loc unde esti primit cu caldura, am gasit o curatenie exemplara, gasesti efectiv tot ce ai nevoie, chiar daca mergi cu copii sau fara. Locul este de vis, linste, aer curat, peisaje superbe. Recomand cu incredere acest loc!
   Andrei din Calarasi
nota: 10
schedule 07.12.2022
Camera eleganta, foarte curata, mobilier de calitate, nou, decorațiuni specifice zonei absolut fermecătoare, dotata cu tot ce ai nevoie. Patul foarte confortabil, perne minunate. Am stat prea puțin pentru a aprecia cu adevărat toate facilitățile. Multumim gazdei, care s-a străduit sa ne faca șederea confortabila.
   Amalia din Braila
nota: 10
schedule 07.12.2022
Locatie excelenta, suficient de departe de zgomotul orasului si, totusi, suficient de aproape de importantele atractii turistice. Aer curat, peisaj extraordinar, liniste, confort si curatenie exemplara, raspuns rapid si prompt din partea gazdelor. Vom reveni oricand cu mare placere.
   Ilie Cristi din Landshut
nota: 10
schedule 25.01.2022
Poziție excelenta, liniștita, o panorama superba asupra masivului Bucegi din balcon, se poate servi cafeluța de dimineața cu monumentul eroilor “crucea Caraiman “ in fata. Gazde primitoare, parcare pentru doua masini in curte, camere foarte curate, caldura.
   Cristian Gherghe din Azuga
nota: 10
schedule 25.01.2022
O locație superbă cu vedere la crucea Caraiman din Bușteni, cu parcare privată supravegheată video, o locație unde ajungi usor, liniste, cu grătar si foișor in curte, camere spatioase, living cu bucătărie pentru fiecare apartament.
Locația dispune de două apartamente cu doua camere fiecare, camere cu baie proprie.
   Razvan din Busteni
nota: 10
schedule 07.01.2022
Foarte frumos! Curățenie și calitate de nota 10. Proprietari foarte amabili și primitori, o panorama extraordinara către munți și către crucea de la Caraiman, au grătar, loc de parcare pentru 3-4 mașini, foișor cu leduri și luminițe, casa este foarte bine izolata, multă caldura.
   Cornel Lupu din Galati
nota: 10
schedule 31.12.2021
Locație superba, foarte cald și priveliște frumoasa. Gazde primitoare, toate utilitățile, foisor, living, bai la fiecare camera, foarte incantat.
Se poate vedea crucea Caraiman direct din curte.
   Rusu Mirela din Piscu Pietrei
nota: 9.33
schedule 27.08.2021
Vila are o priveliște superba, este structurata pe 2 apartamente independente, fiecare cu 2 bai și bucatarie, ideala și pentru 2 grupuri separate, dar și pentru o familie extinsa asa cum am fost noi. Curățenia este impecabila, iar gazdele foarte amabile și implicate.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Gică
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Gică
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0733 363 446
WhatsApp
Apel/SMS