Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Nova Cervus din Bușteni

Bușteni, str. Dimitrie Cantemir, nr. 8 -
   Kristian din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.08.2022
Cabana este pozitionata cu privelistea spre munte, are foisor dotat cu gratar. Camerele sunt mobilate cu gust, fiecare cu dus. Bucataria are electrocasnice de ultima generatie. Privelistea de pe terasa este una foarte placuta. Proprietarul este o persoana serioasa, intelegatoare si saritoare in caz de nevoie.
   Robert din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.07.2022
Nota maxima la curatenie, exista locuri de parcare, priveliste la munte superba, iar camerele sunt facute in stil modern, placut, in spiritul muntelui. Se vede clar ca cladirea nu este facuta cu materiale ieftine, ofera o comoditate ridicata. Recomand cabana in special pentru grupuri si ne intoarcem la anul in co la ea. Propietarul este o persoana serioasa si intelegatoare, nu am avut nicio problema in acest co.
   Teo Meca din Popesti-leordeni
nota: 10
schedule 27.07.2022
Excelent, recomand. O cazare impecabila, cu totul nou (se observa aportul unui designer la mobilier si dotari), confortabil, zona linistita pentru dimineti mai lungi. Gazda amabila si atenta la nevoile clientului. Ambientul iti induce o stare de tihna si relaxare.
   Ilh din Constanta
nota: 10
schedule 25.07.2022
Cabana este noua si are un design placut in interior. Este pozitionata intr-o zona foarte linistita si usor accesibila. Dispune de 2 locuri de parcare in curte, gratar si terasa. Proprietarul este foarte atent si serios. Se ajunge in centrul in 10-15 min pe jos.
   Mihai Roman din Bucuresti
nota: 10
schedule 24.06.2022
Proprietatea este una excelenta, decorata cu gust, cu un living spatios dotat si o vedere buna spre Bucegi. Camerele sunt curate si dotate fiecare cu termostat. Se poate ajunge usor si rapid la castelul Cantacuzino, dar si in centrul orasului Busteni, fara a avea neaparat nevoie de masina. Proprietarul este discret, amabil si intotdeauna la dispozitie daca este prezent. Cu siguranta vom mai reveni.
   Adrian Scurtu din Bucuresti
nota: 10
schedule 11.04.2022
Este o cazare superba, mobilata si utilata cu foarte mult bun gust! Living-ul ofera o priveliste superba spre crucea Caraiman. Proprietarul este foarte primitor si amabil! Totul este mult mai frumos in realitate decat in poze.
CONTACT
Dan Sachelarie
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Dan Sachelarie
Telefon: 0762 683 160
Apel
WhatsApp