Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Apartament Gray din Bușteni

Bușteni, str. Clăbucetului, nr. 21 -
Nota 10.0 / 24 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Catalin din Bucuresti
nota: 10
schedule 11.02.2024
Foarte frumoasă locația, camerele foarte spatioase și curate, gazda foarte primitoare, balcoanele foarte frumoase si dotate cu mobilier, locația cu panorama spre Cruce si oras, gazda foarte atenta la orice detaliu. Multumim, vom mai reveni cu drag.
   Daniela Calota din Ploiesti
nota: 10
schedule 07.01.2024
Totul a fost conform asteptarilor. Apartamentul spatios, curat, mobilier modern si utilat pentru a avea parte de tot confortul. View-ul este spectaculos, o adevarata placere mai ales cand iti bei cafeaua dimineata. Vom reveni cu siguranta si pe viitor!
poze recenzie
   Bran din Ianca
nota: 10
schedule 07.01.2024
Personal excelent
curățenie excelent
servicii excelent
confort excelent
raport pret/calitate excelent
distanta fata de punctele de interes excelent
o locație super curata, confortabila, lenjerie curata, miros frumos în toată locație, caldura,bucătărie utilata, ambele dormitoare cu balcon, o locație foarte spatioasa, pot sta 4 persoane foarte bine. Vom reveni cu drag. În plus, se poate plăti și cu card de vacanta.
   Bitlan din București
nota: 10
schedule 16.11.2023
Curat, modern, un loc foarte confortabil. Ai tot ce e nevoie.
Relativ aproape de magazine, numai bun pentru un mers dimineața.
Prețul foarte ok.
Recomand tuturor acest loc.
E liniștit noaptea, nu auzi mașinile.
Ca localizare este ușor de găsit. Gazda foarte amabila.
   Aida din Campulung Moldovenesc
nota: 10
schedule 15.10.2023
Foarte curat, confortabil, primitor, apartamentul ofera o priveliste superba. Gazda foarte amabila si atenta, se vede in tot ceea ce veti gasi la locatie. Apartamentul este intr-o zona linistita, dar foarte bine pozitionata. Multumim frumos! P.S. Multumim si pentru cafea, o surpriza placuta!
   Radu din Prahova
nota: 10
schedule 08.10.2023
Totul renovat recent, foarte curat, centrala a functionat tot timpul, distanta mica fata de restaurante si munte.
Proprietarii au fost foarte de treaba, nu am avut nici un fel de problema cu dansii.
   Cristina Dobrin din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.09.2023
Locația a fost absolut superbă! Apartamentul are un design deosebit, e foarte modern iar priveliștea de pe balcon e senzațională. In plus, e foarte aproape de centru. Nota 10, totul a fost la superlativ. Recomand cu drag daca vă doriți un sejur de neuitat!
   Mihai - Cosmin Istrate din Oradea
nota: 10
schedule 31.08.2023
Totul a fost la superlativ, mult peste așteptările noastre! O oaza de liniște, priveliștea este de vis, curățenia impecabila, saltelele foarte confortabile, proprietarul foarte amabil, lenjeriile premium, am petrecut o săptămâna de vis intr-un cadru de poveste.
poze recenzie
   Catoiu Teodor Dragos din Voluntari
nota: 10
schedule 24.08.2023
Un apartament unic, confortabil, cu o atmosfera intima si un peisaj superb! O locatie la care se ajunge usor de la gara, dar si din centru, nu este o distanta considerabila pana la cel mai apropiat magazin sau restaurant. Apartamentul este foarte ordonat si curat, cu multe beneficii pe partea de baie, cum ar fi prosoape, gel de dus, toate curate si noi, la fel si papuci de unica folosinta.
   Ivanov Alina Raluca din Tulcea
nota: 10
schedule 31.07.2023
Apartamentul exact ca in descriere, modern, foarte curat si utilat cu tot ce trebuie pentru un sejur reusit. Gazda foarte atenta la solicitarile noastre, iar privelistea este superba de pe terasa. Recomand din tot sufletul, cu siguranta vom reveni. Este aproape de centru de unde se pot face diverse trasee montane.
   Claudia Enache din Braila
nota: 10
schedule 26.07.2023
Apartamentul este situat intr-o zona de vis, cu un view superb, curatenia este exemplara, conditiile excelente! Totul este la superlativ! Aparatura de ultima generatie! Apartamentul este ultramodern! Multumim proprietarului pentru serviciile perfecte!
   Alexandru din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.07.2023
Loc deosebit. Liniste, curatenie si priveliste de nedescris. Cafeaua bauta in liniste pe terasa cu priveliste spre munti, face toti banii. Si apropo de bani, pretul cerut este prea mic pentru ce se ofera. Domnul Pompiliu chiar are grija sa fie totul la superlativ.
Nu ne vom mai caza in alta parte, cand vizitam Valea Prahovei!
   Claudia Enache din Braula
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 25.07.2023.
Apartamentul este situat intr-o zona de vis, cu un view superb, curatenia este exemplara, conditiile excelente! Totul este la superlativ! Aparatura de ultima generatie! Apartamentul este ultra modern! Multumim proprietarului pentru serviciile perfecte!
   Ciobanu Mioara din Constanta
nota: 10
schedule 23.07.2023
Minunat!!!! Apartament spatios, curat, dotat cu tot ceea ce este necesar pentru o familie cu copii! Este proaspat renovat, salteaua iti oferta un mare confort, aer curat... si incaperile foarte racoroase! Fiecare dormitor iti da posilbilitatea de a servi cafeaua pe terasa! Nota 20! Recomand cu incredere!
   Alexandru R. din Baia Mare
nota: 10
schedule 19.07.2023
O locație superba, în minunata stațiune Bușteni. Vederea este de vis și gazda foarte prietenoasa. Am petrecut 5 zile și ne-am simțit minunat. Ce poți sa îți dorești mai mult decât sa bei cafeaua cu asa un peisaj minunat. Recomand cu mare încredere locația! O sa revenim cu siguranță. Mult succes în continuare!
   Georgiana Semeniuc din Alexandria
nota: 10
schedule 17.07.2023
O locație foarte plăcută, curată, confort maxim, liniște, o priveliște extraordinară. Apartamentul este amplasat intr-o zona super buna, apropiată chiar de câteva obiective turistice. Gazda foarte primitoare, serioasă și amabila. Recomand din suflet tuturor celor care aleg sa vina in Busteni! Noi am fost profund încântați și cu siguranță vom reveni.
   Radu Cristian din Campina
nota: 10
schedule 16.07.2023
Totul a fost la superlativ! Curatenie, liniste, personalul foarte amabil si disponibil oricand am avut nevoie. Am ramas surprinsi de cum am fost tratati si cum am fost primiti la locatie. Totul foarte clar si concis la check-in si check-out. Recomand cu drag! Cu siguranta ne vom intoarce.
   Andrei N. din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.07.2023
Este al 3-lea an în care venim și intenționăm sa ne întoarcem și la anul. Apartamentul este spațios, foarte bine utilat și foarte frumos decorat, serviciile de o calitate excepționala, oamenii prietenoși, ne simțim ca acasă. Un adevărat model de urmat pentru turismul romanesc și nu numai. Bravo!
   Cristian din Bacau
nota: 10
schedule 14.07.2023
Cazare super, totul nou, modern, îngrijit, foarte curat, priveliste catre Crucea Caraiman și Castelul Cantacuzino. Bucataria dotata cu de toate pentru gatit, inclusiv expressor pentru cafea. Nu ne-a lipsit nimic. Revenim cu drag si multumim pentru tot!
   Dan Filip din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.06.2022
O locație excelenta, liniște. Panorama excelenta. Confort spirt, totul este nou, conditii de hotel de 5 stele. Ca familie ne-am simțit excelent. Gazda este foarte deschisa, oricand ai nevoie de ajutor, răspunde prompt. Recomand și cu siguranță vom reveni tot aici.
   Claudia Paraschiv din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.02.2022
Apartamentul complet utilat pentru un sejur relaxant, foarte aproape de partia Kalinderu Busteni ,camerele spatioase si calduroase, totul curat si impecabil, priveliste superba, gazda va sta la dispozitie in cazul in care intampinati neplaceri.
   Ene Andrei din Bucuresti
nota: 10
schedule 07.01.2022
Apartamentul foarte curat, modern si utilat, liniste. Domnul Pompiliu un om de nota 10. Am avut un sejur de 3 zile minunat in care nimeni nu ne-a deranjat. Este aproape de centrul Busteniului si de Mega Image sau Lidl.
   Bolnavu Alexandro din Dobroești
nota: 10
schedule 28.11.2021
Unitatea de cazare a fost peste așteptările noastre . Gazda a fost foarte amabila și a răspuns repede oricărei solicitări.

Camerele sunt foarte spațioase, dotate cu gust, având o priveliște minunata spre munte.
   Robert din București
nota: 10
schedule 31.10.2021
Ne-am simțit foarte bine.

Curățenie, priveliște extraordinară, proprietarul foarte amabil și gata să te ajute cu orice, camere spațioase și călduroase, locația ușor de găsit și aproape de centru.

A fost o escapadă de weekend reușită, mulțumim pentru tot.
CONTACT
Rotila Pompiliu
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Rotila Pompiliu
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0723 350 693
WhatsApp
Apel/SMS