Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Breazary din Breaza

Breaza, str. Primăverii, nr. 13 -
Nota 9.0 / 13 recenzii10 - Foarte bine

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9
insert_emoticon Servicii:9
lightbulb_outline Curățenie:9
weekend Confort:8.83
monetization_on Prețuri:9
location_on Localizare:9


Adaugă recenzie
   Matei&co din Bucuresti
nota: 10
schedule 14.03.2024
Excelent! Un grup de tineri care ne-am distrat copios, am avut tot ce a trebuit la dispoziție plus gazde atente și înțelegătoare. Aproape de gara, de magazine, curte cu foisor si posibilitati de gratar, liniste. Caldura la discretie. Sigur vom reveni cu prima ocazie! Si totodata vom recomanda locația, deoarece nu te distrezi asa oriunde.
   Andrei din Ploiesti
nota: 10
schedule 28.02.2024
Am fost cazat in vila aceasta 2 nopti impreuna cu grupul meu de prieteni. Inca dinainte sa ajungem la vila, am luat contactul cu proprietatul, un om foarte de treaba care ne-a raspuns la orice intrebare pe care am avut-o. Cand am ajuns acolo, vila arata ca in poze, era curata, spatioasa. Paturile sunt mari, confortabile. Fiecare apartament are cate o bucatarie, care sunt echipate cu orice ai nevoie, farfurii, tacamuri, aparate de bucatarie pentru cafea sau sandwich maker. La etaj este o camera spatioasa cu masa de biliard si inca o alta camera unde poti lua masa. Curtea e mare, echipata cu gratar, doua foisoare, lemne pentru gratar, etc. Per total, a fost o experienta frumoasa si as reveni cu siguranta. Recomand cu drag!!
   Bertus Alaina din Brasov
nota: 9.83
schedule 19.01.2024
A fost una dintre cele mai frumoase experiente traite alaturi de prieteni, intr-o locatie deosebita cu o energie blânda, caldă, lăsând în urmă nostalgia si sentimentul de a te mai intoarce. Personalul fiind amabil, ne-au făcut să ne simtim ca facem parte din peisajul amplu al locatiei, find o familie, simtindu-ne acasă. Recomand aceasta locatie.
   Catalin-ionut Goga din Victoria
nota: 10
schedule 12.01.2024
Am fost cazat cu prietenii mei week-end-ul trecut si a fost totul uimitor, locatia perfecta, facilitati de top, nici nu puteam sa cer mai mult, merita incercat! Am simtit ca această cabană oferă un refugiu liniștit, înconjurat de frumusețea naturii. Farmecul rustic al cabanei adaugă o notă de autenticitate experienței. Locația în sine, fără îndoială, contribuie la atracția generală, oferind o evadare liniștită din agitația din viața de si cu zi. Recomand cu incredere!
   Verona Brînzoi din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.11.2023
Proprietarul a fost foarte amabil, am gasit cabana curata si incalzita. Dispune de toate utilitatile, multe camere spatioase si 3 bucatarii. Foisorul unde se afla gratarul este foarte incapator, exista o sala de mese si una de relaxare cu masa de biliard. Am fost foarte multumiti de serviciile oferite. Recomand.
   Roxana din Poarta Alba
nota: 4
schedule 04.09.2023
Am fost cazati la aceasta pensiune si am fost foarte nemultumiti de conditiile de cazare! Pozele de pe internet nu au nicio legatura cu realitatea sau cel putin sunt poze facute de cand a fost deschisa pensiunea!
Intr-un dormitor este tencuiala cazuta de pe perete din cauza mucegaiului probabil, patul este rupt, noptiera are fata sertarului rupta, la baie se inunda cand faci dus, toata apa iese prin sifonul de pardoseala, la bucataria comuna speli vase si toata apa curge jos, la baia de sus se infunda toaleta, la una dintre camerele de sus salteaua are arcurile rupte si nu se poate dormi pe ea, este foarte veche, geamurile de la living sunt prinse in suruburi, nu se pot deschide pentru a aerisi, mai ales ca nu exista AC, niciun geam nu are plase de insecte, nu exista decat un singur tv la 7 camere, hamacul din curte este deja putred, iarba netaiata si o mizerie de nedescris peste tot!
Paianjenii sunt ca la ei acasa, peretii murdari! Mai pe scurt, curatenia atat in vila, cat si in curte lasa de dorit!
Proprietarul nu trece des pe la locatie si are 2 persoane care administreaza, care ne-au lasat un gust amar inca de cand am ajuns... nici bine nu am coborat sa vedem vila ca ne-au cerut banii! Ne-au dat sa completam un formular care cuprindea date personale, fara a avea si consimtamantul de prelucrare al datelor cu caracter personal cu privire la ,,bunurile" din vila (ca un proces verbal de predare-primire).
Am primit o factura proforma si daca voiam factura ni se cerea un anume procent, ceea ce mi se pare o escrocherie! Orice firma care se respecta elibereaza factura si nu contra-cost! Mentionez ca am vorbit si cu proprietarul, pe care nici nu l-am vazut la fata sa ii expun toate problemele, ne-a facut un discount pentru alt week-end, dar din pacate nu ne mai dorim inca o data aceeasi experienta neplacuta!
Răspunsul unității:
Buna ziua! In primul rand, asa cum am discutat cu dvs. si prin email, va multumesc pentru toate informatiile pe care mi le-ati adus la cunostinta. Toate "problemele" mentionate de dvs au fost adresate deja si remediate. Asa cum v-am spus si la telefon cand ati sunat sa "negociati" pretul cazarii, ati spus ca sunteti interesati sa obtineti un pret cat mai mic, drept urmare oferta a fost facuta conform.
De asemenea, observ ca ati facut poza chiar si la usa camerei din exterior, pentru depozitare. Vad poze la mormanul cu lemne si la uscaturile folosite pentru aprinderea gratarului (imi pare rau ca nu ati gasit o debara construita in care sa le depozitam), pe care vi le-am pus la dispozitie. Foisorul vechi in care avem depozitate diverse necesare pentru exterior, vi s-a explicat ca este doar pentru a depozita in el.
Nu vad pozele cu panzele de paianjen, care erau peste tot, din spusele dvs.
Noi nu inchiriem o vila ultra-moderna sau cu facilitati de lux. Este mentionat in anunt faptul ca nu avem AC dar in poze se poate vedea si faptul ca nu sunt televizoare in dormitoare.
In alta ordine de idei, sunt de acord ca ati constatat unele nereguli insa ati ales sa exagerati maxim tot ce s-a putut. Stati linistiti ca raul pe care vreti sa il faceti, se va intoarce cand va va fi lumea mai draga!
Tot ce pot spune, deoarece nu imi doresc sa intru cu dvs. in discutii contradictorii este: Imi pare rau ca nu ne-am ridicat la nivelul asteptarilor dvs. si inca o data va multumesc pentru feedback.
   Teo Kifor din București
nota: 10
schedule 01.11.2022
Vila este foarte spatioasa, perfecta pentru un grup de prieteni, se pot face petreceri, locatie perfecta, nu foarte departe de gara si de magazine, privelistea impresionanta, poate fi vazuta din foisorul din curte, se poate face si gratar, conditii bune. Recomand!
   Alex Dragan din Constanta
nota: 10
schedule 06.08.2022
Gazda foarte primitoare, este aproape de gara și de magazine/supermarket-uri, curte spațioasă. Perfecta pentru grupurile mari de prieteni, jocuri de societate oferite de gazda. M-as intoarce cu drag.
   Stefania B din Constanta
nota: 10
schedule 20.06.2022
O locație foarte frumoasa.
*** Vila este situata intr-o zona foarte linistita, cu o curte dotata cu tot ce ai nevoie (foișor, gratar, leagan). ***gazdele intelegatoare și primitoare.
*** recomand cu drag si sper sa mai avem ocazia sa revenim.
   Cristina Angelescu din Municipiul București
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 28.02.2022.
Exceptional! O vila foarte mare cu 7 camere si 3 bucatarii perfect utilate cu absolut tot ce aveti nevoie, inclusiv mirodenii, totul este impecabil de curat, ordonat si pus la punct. Zona este foarte linistita, puteti petrece fara a deranja pe nimeni, iar apoi va puteti odihni in liniste. Peisajul este superb, centrul orasului la 10min, cu magazine si restaurante cu mancare deosebit de gustoasa. Gara este la 5 min de mers pe jos. Gazdele sunt deosebit de calde si primitoare. Ne-am simtit mai bine ca acasa. Noi am avut un majorat civilizat si ne-au primit cu bratele deschise. De asemenea, pensiunea este pet friendly indiferent de talie. Aveti o curte generoasa pt joaca si foisor cu gratar mare (pt 14-16 pers). Nota 10 pt vila si gazde! Pret foarte bun pt ce ofera, noi am ales aceasta pensiune din peste alte 50 de pe Valea Prahovei. Drumul este liber (nu se intra in coada de la Nistoresti) si se poate ajunge si cu trenul foarte comod pt cine nu are masina (vila este la 3-5 min de gara de mers pe jos)
Multumim vila Breazary - nota 10 fara ezitare!
   Cristian Bumbac din Constanta
nota: 10
schedule 10.02.2022
Foarte frumos! O surpriza placuta aceasta pensiune: camere mari, curățenie, am avut la dispozitie 3 bucatarii utilate cu tot ce ne trebuia, un gratar super profi la dispozitie, 2 living-uri super spatioase si gazda extrem de primitoare si disponibila sa ne ajute . Daca iti doresti liniste, o ai, dar nici nu trebuie sa te ingrijorezi ca deranjezi vecinii intrucat zona este aerisita. Un mare plus este amplasarea inainte de Valea Prahovei, deci te poti bucura de mai mult timp cu prietenii si mai putin in trafic!
   Bianca din Bucureşti
nota: 10
schedule 08.02.2022
Vila este foarte spațioasă şi se află într-o zonă liniştită. Totul este curat. Toate cele 3 bucătării sunt complet utilate. Camerele sunt confortabile. Personalul foarte amabil şi receptiv. Totul arată exact ca în poze, perfect pentru o vacanță liniștită și odihnitoare!
   Emilia din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.01.2022
Am fost cazati in luna decembrie. Am organizat petrecerea baiatului meu impreuna cu un grup de 8 copii si parintii lor. Vila a fost super incapatoare, primitoare, dotata cu tot ceea ce ai nevoie pentru o iesire de genul, iar gazda foarte amabila, a raspuns imediat la orice intrebare/solicitare.
CONTACT
Mihai Andrei Vicențiu
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Mihai Andrei Vicențiu
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0737 234 567
WhatsApp