Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță La Manache din Breaza grade grade grade

Breaza, str. Prundului, nr. 38 -
Nota 10.0 / 6 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Stanica Liliana din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.06.2023
Doar ce am revenit din vacanta de Rusalii de la Casa de vacanta La Manache. Totul a fost la superlativ. Un peisaj deosebit de frumos, gazde minunate care pun la dispozitia oaspetilor o casa eleganta decorata, cu foarte mult bun gust si produse de calitate. De la intrare esti intampinat de un parfum difuz dar foarte placut, curatenie impecabila, camere in care totul este in raport cu piesele de rezistenta, respectiv sobe de teracota deosebite, mobilier pictat manual, paturi confortabile, lenjerii de calitate, bai foarte curate si aerisite. O imbinare armonioasa intre rustic si modern. Bucatariile sunt utilate cu tot ce este necesar, iar crama nu mai are nevoie de cuvinte. Speram sa revenim curand.
   Daniel Firu din Bucuresti
nota: 10
schedule 21.01.2023
Locația este foarte bună, întrucât nu intrii în aglomerația de pe Valea Prahovei, pensiunea este amplasata pe un deal, departe de zgomotul mașinilor. Complet amenajata, ciubăr cu apa calda, spațiu de joaca pentru copii, camere curate și foarte multa liniște. Recomand!
   Ion Petrisor din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.01.2023
Locație ideală pentru relaxare și buna dispoziție. Casa de vacanța este potrivită atât pentru familiile cu copii, are loc de joaca destinat acestora, cât și doar pentru adulți, team building. Gazda primitoare, camere curate, spațioase, crama și ciubar (gazda ne-a pus la dispoziție halate, prosoape personalizate).
   Nicoleta Cirlig din Bucuresti
nota: 10
schedule 29.03.2022
Am inchiriat de ziua onomastica, locatia a fost extraordinara. Gazdele primitoare, s-a creat o atmosfera de vis. Recomand tuturor cel putin un weekend in aceasta locatie si veti ramane cu amintiri extraordinare, ba mai mult, cu siguranta veti dori sa reveniti.
   Bulgarea Alin din Deva
nota: 10
schedule 29.03.2022
Cazare de revelion 2022 - locatia retrasa, perfecta pentru grup - toate facilitatile incluse, foisor, gratar, crama dotata cu tot ce este necesar (boxe, instalatie sonorizare, etc.), la etaj camera de zi mare,spatioasa, 2 bucatarii, mobilier nou, de bun gust, caldura mai mult decat suficienta in camere, curatenie. Inca un plus este curtea ca si loc de joaca pentru copii, plus locuri de parcare. Acces usor din DN, ne-a prins foarte bine faptul ca aglomeratia spre Breaza incepe dupa drumul ce duce la pensiune (se evita astfel aglomeratia).
   Alin A din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 22.03.2012 - 25.03.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camerele rustice de la mansarda;
- crama de la subsol cu sonorizare/boxe petreceri;
- panorama si linistea din jur.
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Recepție
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0722 595 439
WhatsApp