Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Studio Republicii Premium din Brașov grade grade grade

Brașov, str. Republicii, nr. 26 -
Nota 10.0 / 29 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Gabriela Adam din Slatina
nota: 10
schedule 24.01.2024
Republicii Premium este situat in inima orasului, pe strada Republicii, ceea ce spune deja totul pentru cei care cunosc Brasovul. De-aici, centrul cu toate obiectivele sale majore de interes turistic, sunt doar la o plimbare de cateva minute distanta. La fel, zona de restaurante, bistrouri si magazine fancy. Studioul poate gazdui pana la 4 persoane, fiind spatios, curat, amenajat cu gust, are un interior placut si confortabil. Spatiile de depozitare sunt suficiente - dulapioare, comode etc.
Gazda este o persoana foarte amabila, discreta, venind in ajutorul clientilor, ori de cate ori e nevoie.
Ne-am simtit minunat la Republicii Premium si, cu siguranta, locatia e pe lista noastra scurta, in cazul unei reveniri in Brasov.
   Sandu Radu din Rm. Valcea
nota: 10
schedule 21.01.2024
Pot spune ca am petrecut un weekend magic la Republicii Premium, avand tot ce ne-am fi putut dori pentru un sejur perfect!
Locatia este pur si simplu fantastica, curatenia in studio, iar in plus de asta, am avut si o bucatarie foarte practica unde puteai sa-ti pregatesti cafeaua din partea casei. Totul a fost perfect!!
   Karina Mihailescu din Sibiu
nota: 10
schedule 14.01.2024
Locatia este super, fiind foarte pozitionat chiar pe cea mai frumoasa strada din Brasov, dar avand linistea dorita!!
Apartamentul este foarte primitor, cu absolut toate dotarile de care am avut sau nu am avut nevoie!
Gazda foarte primitoare, ne-a facut sa ne simtim bine veniti din primul moment (sincer acesta este principalul motiv pentru care las un review aici. Alte gazde ar avea de invatat de la ea).
Totul la superlativ!
   Sandu Teodora din Iasi
nota: 10
schedule 06.01.2024
Am avut parte de cea mai buna cazare din ultimele luni fara indoiala! Conditii de 4*, totul arata impecabil, foarte ingrijit si foarte bine dotat!
Locatia face ca aceasta proprietate sa fie chiar top, fiind situata pe cea mai frumoasa strada din Brasov, dar intr-o curte interioara frumos amenajata de catre gazda si foarte multa liniste! Totul a fost perfect si cu siguranta este in top pentru mine ca si conditii!
   Alexandru Stoia din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 20.12.2023
Acest studio m-a inspirat in decorarea propriului apartament. Totul este premium utilat, cu mult bun gust, gazda avand clar ca prioritate confortul oaspetilor!
Cu siguranta si locatia contribuie la experienta avuta!
De retinut acest studio. Nu veti regreta!
   Tataru Paula din Bucuresti
nota: 10
schedule 04.11.2023
Locatia noastra preferata din Brasov! Studio super bine aranjat, localizat excelent pe cea mai frumoasa strada din Brasov, dar fiind intr-o curte extrem de linistita!
Curatenia foarte bine facuta, dormitorul super spatios si mobilat premium. Canapeaua din living super spatioasa, iar bucataria utilata foarte modern si bine, baia superb renovata!
Recomand din suflet locatia care este imbatabila, dar si gazda a fost super profesionista! Nu ezita, vei avea parte de o vacanta perfecta asa cum am avut si noi!
   Vanessa Ciobota din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.08.2023
Magnifica aceasta proprietate, avand totul pentru a concura cu cele mai frumoase spatii de cazare din Brasov. Locatia este una de vis, fiind foarte linistita si frumoasa. Totul este nou mobilat, bucatarie cu tot ce ai nevoie, canapeaua foarte comoda si spatioasa, patul confortabil! pretul corect fata de ce ofera! Comunicarea cu gazda a fost foarte profesionista! Locatia asta chiar merita o recenzie buna!
   Robert Mihaila din Mioveni
nota: 10
schedule 05.07.2023
Am avut parte de un sejur relaxant, linistit avand absolut toate conditiile pentru a ne simti excelent! Gazda ne-a recomandat cele mai faine restaurante si locuri frumoase de vizitat! A fost un concediu incantator, iar data viitoare voi rezerva doar aici.
   Horia Apostol din Suceava
nota: 10
schedule 29.06.2023
Foarte frumos acest studio dotat cu tot ce ai nevoie pentru a te simti exact ca in vacanta! Totul a fost perfect, gazda implicata, curatenia bine pusa la punct, iar locatia de vis!
Locurile de parcare sunt suficiente in zona, gazda a avut grija sa ne ofere toate stradutele unde se poate parca aproape de proprietate! Asteptam urmatoarea vizita!!
   Medeea Nicoleta Stanciu din Braila
nota: 10
schedule 04.05.2023
Incantatoare aceasta locuinta, dar si bineinteles locatia incredibila! Ne-am simtit perfect in acest loc, avand absolut tot ce ne trebuia pentru a avea o sedere perfecta. Se vede ca oamenii care se ocupa de aceasta proprietate au investit mult suflet si pasiune pentru a crea un confort la care de cele mai multe ori nici la hoteluri de 4* nu gasesti, avand un raport calitate pret foarte bun!
Am apreciat si disponibilitatea de a ne caza mai repede de ora 14.
Va multumim gazdelor pentru ca ne-ati facut sa ne simtim perfect!
Răspunsul unității:
Mulțumesc că ați dedicat timp pentru a ne scrie opiniile dumneavoastră despre Republicii Premium ! Inseamna foarte mult pentru noi aceste cuvinte. Sperăm că ne veți trece pragul din nou cât mai curând! A fost o reala placere sa va avem ca si oaspeti!
   Amalia Barbaru din Constanta
nota: 10
schedule 16.04.2023
Ne-am simtit ca acasa! Totul la superlativ, pozitionarea ideala, dotarile excelente, iar gazda foarte amabila, ne-a ajutat sa gasim mai usor locuri de parcare in zona. Totul este nou utilat, cu siguranta gazda s-a implicat in toate dotarile din apartament, plus aranjarea curtii cu mult bun gust, ceea ce te face sa te simti bine primit si fericit! O locatie de vis unde vrem sa mai revenim! Multumim mult pentru tot!
Răspunsul unității:
Mulțumesc că ați dedicat timp pentru a ne scrie opiniile dumneavoastră despre Republicii Premium ! Inseamna enorm aceste cuvinte pentru noi! Chiar va multumim foarte mult!
   Seleniu Eduard din Slobozia
nota: 10
schedule 29.03.2023
Locația este perfecta, situată intr-o curte interioară linistita, care te face sa trăiești istoria vechiului oraș, fiind foarte frumos amenajata de catre gazda. Aproape de absolut tot (nu a fost nevoie să ne deplasăm cu mașina pentru majoritatea atracțiilor). Parcare lângă proprietate (24 lei/24 ore), foarte curat și confortabil. Dotata cu tot ce este necesar, chiar dacă faci bagajele in grabă (gel duș, feon, prosoape, chiar și fier de călcat). Self check-in și check-out super ușor, comunicarea cu gazda excelentă și utilă. Am petrecut doar doua nopti (păcat ca nu a fost timp sa stăm mai mult), dar cu siguranță vom reveni pentru un sejur mai lung!
Răspunsul unității:
Mulțumesc că ați dedicat timp pentru a ne scrie opiniile dumneavoastră despre Republicii Premium ! Inseamna foarte mult pentru noi aceste cuvinte. Sperăm că ne veți trece pragul din nou cât mai curând! A fost o reala placere sa va avem ca si oaspeti!
   Vlad Marcu din Braila
nota: 10
schedule 19.03.2023
Cat de frumos poate fi acest studio! Situat ideal pe strada cea mai frumoasa din Brasov, acest studio are absolut totul ca sa te faca sa te simti ca la un hotel de 4*. Totul este impecabil aranjat, curat si multa liniste in aceasta curte frumos amenajata! Iti da o stare foarte buna cand intri in acest studio. Abia astept sa mai revenim. A fost senzational!
Răspunsul unității:
Mulțumesc că ați dedicat timp pentru a ne scrie opiniile dumneavoastră despre Republicii Premium ! Ne incanta foarte mult aceste cuvinte si va mai asteptam cu mult drag!
   Ionascu Mihai din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 02.03.2023
O locație excelentă, o curățenie care poate fi apreciată și de cei mai pretențioși, căldură chiar foarte bine, toate utilitățile excelente și, nu în ultimul rând, aș dori să-i mulțumesc gazdei pentru deosebita primire, ospitalitate, amiabilitate si promptitudine! Recomand, cu multa incredere!
Răspunsul unității:
Mulțumesc că ați dedicat timp pentru a ne scrie opiniile dumneavoastră despre Republicii Premium ! Pentru noi aceste cuvinte inseamna foarte mult! Va mai asteptam cu mult drag!
   Dumitrache Florentina din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 10.02.2023
Intr-adevar, o locatie de neratat! O pozitionare ideala, exact pe pietonala, cea mai renumita din Brasov, dar cu o liniste de vis! Totul este renovat si mobilat luxury, ceea ce face ca aceasta locatie sa fie una mai speciala! Patul confortabil, iar canapeaua extensibila foarte spatioasa. Baia si bucataria sunt intr-o stare excelenta, iar gazda, amabila, ne-a oferit toate detaliile de cazare, locuri unde putem lasa masina, sa lasam bagajele, dar si unde sa parcam cu sau fara plata! Am apreciat si early check-in. Multumesc mult pentru aceasta experienta de neuitat! Cu siguranta, voi mai reveni!
Răspunsul unității:
Mulțumesc că ați dedicat timp pentru a ne scrie opiniile dumneavoastră despre Republicii Premium ! Inseamna foarte mult pentru noi aceste cuvinte. Sperăm că ne veți trece pragul din nou cât mai curând! A fost o reala placere sa va avem ca si oaspeti! Va mai asteptam!
   Dumitru Octavian din Timisoara
nota: 10
schedule 13.01.2023
Noi am fost in timpul iernii, apartamentul a fost foarte curat si foarte calduros, ceea ce am apreciat foarte mult! Dupa o zi de umblat prin munti, sa ajungi in apartament si sa te intampine caldura, a fost un sentiment foarte placut! Locatia este cat se poate de centrala, exista si un supermarket la 50m de proprietate. Wifi super rapid, iar tv smart excelent! Multumim pentru primirea calduroasa!
Răspunsul unității:
Mulțumesc că ați dedicat timp pentru a ne scrie opiniile dumneavoastră despre Republicii Premium ! Inseamna foarte mult pentru noi aceste cuvinte. Sperăm că ne veți trece pragul din nou cât mai curând! A fost o reala placere sa va avem ca si oaspeti!
   Duca Maria din Constanta
nota: 10
schedule 18.12.2022
Merita recomandata aceasta super locatie, pe cea mai frumoasa strada din Brasov. Chiar daca este situat pe pietonala, studioul este, totusi, situat intr-o curte interioara foarte linistita! Studioul este dotat cu absolut tot pentru a te simti ca in vacanta! Dormitorul impecabil, cu un mobilier de lux, sufrageria foarte frumos amenajata, cu o canapea extensibila generoasa, iar baia si bucataria complet renovate si foarte frumos amenajate. Am putut sta 4 persoane, chiar confortabil. Ne-au placut inclusiv decoratiunile superbe de Craciun, iar gazda a fost super draguta. De cand intri in proprietate, vei stii, cu siguranta, ca va fi o excursie de neuitat!
Răspunsul unității:
Mulțumesc că ați dedicat timp pentru a ne scrie opiniile dumneavoastră despre Republicii Premium ! Inseamna foarte mult pentru noi aceste cuvinte. Sperăm că ne veți trece pragul din nou cât mai curând! A fost o reala placere sa va avem ca si oaspeti!
   Adrian Mera din Slobozia
nota: 10
schedule 02.12.2022
Pentru a va bucura de un sejur perfect in Brasov, alegeti acest apartament. Gazda a fost extraordinar de amabila, locatia este excelenta, fix pe cea mai frumoasa strada din Brasov si ofera acces la pas catre toate obiectivele turistice de interes, conditiile sunt ireprosabile si veti dispune de absolut toate facilitatile necesare, inclusiv de liniste, fiind pozitionat intr-o curte interioara. Multumim si suntem nerabdatori sa revenim la dumneavoastra!
Răspunsul unității:
Mulțumesc că ați dedicat timp pentru a ne scrie opiniile dumneavoastră despre Republicii Premium ! Sperăm că ne veți trece pragul din nou cât mai curând! A fost o reala placere sa va avem ca si oaspeti!
   Crucerescu Alexandru din Republica Moldova
nota: 10
schedule 14.10.2022
O locatie cum toate ar trebui sa fie! Unitatea este foarte curata, modern echipata, extrem de inteligent compartimentat, iar locatia este de vis! Practic am fost pe pietonala, dar cu linistea specifica de munte (locatia fiind intr-o curte interioara foarte linistita).
Se poate observa ca gazda a investit bani pentru confortul clientului, ceea ce am apreciat foarte mult!
Inca un plus a fost curtea spatioasa, unde copiii s-au putut juca in curte, pana ce noi, parintii, am preparat in liniste mancarea. :)
Nu ai de ce sa ratezi aceasta cazare! Recomand din suflet!
Răspunsul unității:
Mulțumesc că ați dedicat timp pentru a ne scrie opiniile dumneavoastră despre Republicii Premium ! Sperăm că ne veți trece pragul din nou cât mai curând! A fost o reala placere sa va avem ca si oaspeti!
   Soiman Daniela din Timisoara
nota: 10
schedule 29.09.2022
Locatia este excelenta, pe pietonala din centrul vechi, foarte aproape de magazine si de atractiile turistice principale. Apartamentul este mobilat minunat, are dotari de lux. Baia dotata cu tot ce trebuie, bucataria cu plita vitroceramica, cuptor cu microunde, filtru cafea, fierbator apa, toate ustensilele de bucatarie necesare pt gatit, detergent vase, frigider, tv cu ecran plat, acces la Netflix. Self check in si check out cu toate amanuntele. Gazda foarte de treaba, am putut face check in cu doua ore mai devreme. Desi este intr-o zona aglomerata, apartamentul este izolat fonic, fiind situat intr-o curte interioara, linistea a fost minunat de relaxanta. Patul din dormitor este mare si confortabil, iar in living este o canapea imensa. Recomand.
Răspunsul unității:
Mulțumesc că ați dedicat timp pentru a ne scrie opiniile dumneavoastră despre Republicii Premium ! Inseamna foarte mult pentru noi aceste cuvinte. Sperăm că ne veți trece pragul din nou cât mai curând! A fost o reala placere sa va avem ca si oaspeti!
   Silvasan Gabriela din Tg.mures
nota: 10
schedule 23.09.2022
Studio superb, amenajat intr-o locatie de vis a Brasovului. Desi poate este greu de crezut ca este un studio linistit, fiind pe pietonala, dar asa este! Este in interiorul unei curti, la care efectiv nu auzi forfota de pe pietonala. Ideal si pentru o familie avand un pat in dormitor si o canapea in living. Bucatarie este utilata cu tot ce ai nevoie. Curatenie top, confort top si proprietara extrem de amabila!
Recomand cu multa incredere.
Răspunsul unității:
Mulțumesc că ați dedicat timp pentru a ne scrie opiniile dumneavoastră despre Republicii Premium ! Inseamna foarte mult pentru noi aceste cuvinte. Sperăm că ne veți trece pragul din nou cât mai curând! A fost o reala placere sa va avem ca si oaspeti!
   Paun Ciprian din Mioveni
nota: 10
schedule 22.07.2022
Un studio cum toate ar trebui sa fie! Totul aranjat cu foarte mult bun gust, curatenia impecabila, iar zona de exceptie! Cu toate ca este situat pe strada Republicii, care este mereu plina de oameni, acest studio are avantajul de a fi situat intr-o curte interioara care este extrem de linistita. Tot mobilierul este nou si arata foarte bine. Brasovul a fost mult mai frumos si pentru ca am stat in acest studio de exceptie! Cu siguranta, ma voi intoarce oricand voi mai avea ocazia sa vin in acest oras de poveste!
Răspunsul unității:
Va multumesc pentru cuvintele frumoase! A fost o placere sa va gazduim.
   Paulina din Constanta
nota: 10
schedule 19.07.2022
Cea mai superba locație in care am stat in Brașov pana acum. Gazdele extrem de amabile și prietenoase, studioul curat și mobilat de curând! Totul nou și cu bun gust! Confort maxim! Zona este efectiv in centrul vechi și este liniște, deși este atât de central! Abia așteptăm sa revenim cât de curând! Nu ne-a lipsit nimic! Au zburat doar zilele prea repede! Mulțumim încă o data proprietarilor minunați.
Răspunsul unității:
Multumim mult pentru aceasta recenzie! A fost o placere sa va gazduim.
   Onicescu Gabriel din Iasi
nota: 10
schedule 10.07.2022
O locatie de neuitat! Exact în centru, studioul este decorat foarte modern și cu mult bun gust. Este utilata cu tot ce trebuie pentru o ședere perfecta intr-o locatie de vis, iar curățena impecabila. Gazda foarte amabila, a reusit sa ne cazeze mult mai devreme, iar asta am apreciat. Voi reveni oricând!
Răspunsul unității:
Va multumesc pentru cuvintele frumoase! A fost o placere sa va gazduim.
   Grecu Georgiana-mihaela din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 19.06.2022
O experienta deosebita intr-un apartament de exceptie! Are o pozitionare perfecta. Este situat intr-o curte interioara, iar impactul cand iesi din curte si dai de agitatia frumoasa de pe pietonala, iti creeaza o stare foarte buna! Totul este foarte modern utilat, se vede ca proprietarii s-au implicat atat sufleteste cat si financiar! Chiar a fost cea mai buna cazare pe care am avut-o in ultimii ani! Recomand cu multa incredere!
Răspunsul unității:
Va multumim tare mult pentru vorbele deosebite! Va mai asteptam si cu alta ocazie!
   Cristina din Galati
nota: 10
schedule 19.06.2022
O cazare de excepție, ai tot ce îți trebuie aici. Foarte spațioasă, pentru 2 persoane și chiar 4 persoane, sau mai ales o familie cu copii. Este destul de încăpătoare. Gazda foarte primitoare și amabila, la orice ora va sta la dispoziție pentru a va îndruma cu tot ce aveți nevoie. Eu împreună cu soțul meu sigur vom reveni!
Răspunsul unității:
Va multumim din suflet pentru cuvintele frumoase! A fost o reala placere sa va avem ca si oaspeti!
   Lacatus Georgiana din Piatra-neamt
nota: 10
schedule 15.06.2022
Este cea mai buna cazare pe care am reusit sa o am in ultimii ani! Se pot caza intre 1-4 persoane avand spatiul si confortul dorit. Totul este nou, mobilat cu foarte mult bun gust! Curatenia impecabila. Locatia este superba, chiar pe pietonala, iar un avantaj este ca nu se aude deloc galagia de pe pietonala.
Gazda foarte amabila, ne-a trimis toate posibilitatile de a parca cu sau fara plata! Felicitari pentru aceasta cazare superba si multumim ca ne-ati facut vacanta mai frumoasa!
Răspunsul unității:
Multumim mult pentru cuvintele deosebite!
   Silvia din Bucuresti
nota: 10
schedule 31.05.2022
A fost incredibil de frumos. Camerele extrem de curate si totul nou. Zona este excelenta pentru a simti viata de zi si de noapte din Brasov. Foarte curat si modern! Confortabil si te simti ca acasa. Proprietaarii amabili si prietenosi! Revenim cu drag in curand!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru cuvintele frumoase! A fost o placere sa va avem ca si oaspeti!
   Bogdan Ursu din Brașov
nota: 10
schedule 31.05.2022
Un apartament ce nu trebuie ratat pentru o sedere de vis in Brasov! Situata pe pietonala, dar intr-o curte unde nu se aude galagia de pe strada. Este super amenajat, totul absolut nou si aranjat cu mult bun gust! M-am bucurat de aceasta experienta si recomand cu mare drag!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru cuvintele frumoase!
CONTACT
Cerasella
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Cerasella
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0744 532 222
WhatsApp
Apel/SMS