Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Garsoniera Antoniu din Brașov

Brașov, str. Egalităţii, nr. 16 -
Nota 10.0 / 16 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Turcu Doina din Mangalia
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 23.08.2023.
Locatie foarte buna, foarte promitatoare, eleganta, conditii excelente, curatenie, dormitor spatios, bucatarie utilata. Este o zona linistita, departe de zgomotul masinilor, aproape de centrul vechi. Gazda, foarte amabila, discreta, ne-a oferit multe informatii si tot ce am avut nevoie. Recomand cu drag si cu siguranta vom mai reveni.
   Bălăiță Mihaela din Buzău
nota: 10
schedule 28.07.2023
Totul la superlativ!!! Inclusiv gazdele primitoare, atente cu tot ce avem nevoie si o discretie si bun simț rar întîlnite! O zonă frumoasă, si in același timp liniștită. Garsoniera este utilată cu tot ce are nevoie o familie si o curătenie absolută.
   Sorina din Dej
nota: 10
schedule 01.01.2023
Garsoniera este foarte primitoare, bucătărie utilată, baie spațioasă, dormitorul situat la etaj este deosebit. Curățenie de nota 10. Situata foarte aproape de centrul vechi, într-un loc liniștit, este locația perfecta pentru odihnă și relaxare. Gazdele sunt foarte primitoare, oameni deosebiți, cărora le mulțumim pentru ospitalitate și promitem că vom reveni.
   Stamate Marina din Călărași
nota: 10
schedule 24.12.2022
Am fost cazați recent la garsonieră și chiar am plecat cu o impresie foarte bună, curățenie, liniște, toate condițiile pentru o familie cu un bebeluș de 7 luni. Foarte aproape de centrul orasului de toate punctele turistice din zonă. Vom reveni, cu mare drag, pe viitor și recomandăm, cu drag!
   Mihai Andrei din Craiova
nota: 10
schedule 16.07.2022
Garsoniera eleganta si primitoare, condiții excelente, fără reproș, situata intr-o zona foarte liniștită, perfectă pt relaxare. Mulțumesc domnului proprietar pt amabilitate si ospitalitate. Recomand cu încredere. Voi reveni cu placere si voi recomanda și prietenilor mei!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru aprecieri! Ne bucurăm că v-am facilitat o ședere plăcută! Aveți și dvs, în calitate de oaspeți, toată prețuirea noastră! Vă mai așteptăm!
   Cristian din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.01.2022
Raport pret/calitate foarte bun. "Garsoniera" este de fapt o casuta cu parter si etaj. La parter se afla bucataria si baia, la etaj dormitorul. Zona foarte linistita de case, se ajunge relativ usor, 15 minute, atat in centrul vechi cat si in zona traseelor care urca spre Poiana Brasov sau la telecabina Tampa. Dotari corecte fata de pretul cerut. Bucatarie dotata decent chiar daca nu se preteaza pentru a gati mancare. Gazda amabila mi-a oferit informatii inclusiv de natura turistica. Am avut parte de parcare de 5 stele chiar in garajul propietatii cu bunavointa gazdei. Temperatura interioara a fost acceptabila, chiar parea foarte cald dupa cateva ore de plimbat prin frig la -10 grade.
Răspunsul unității:
Vă mulţumim pentru feed-back şi vă asigurăm de toată aprecierea noastră, ca turist! Sperăm să vă putem oferi şi cu altă ocazie o şedere de nota 10!
   Anghel Mihai din Giurgiu
nota: 10
schedule 02.12.2021
Personal foarte amabil, curatenie, intimintate, zona linistita si foarte buna, aproape de centru.
Suntem foarte multumiti de primire, garsoniera calduroasa, ne-am simtit ca acasa.
Răspunsul unității:
Vă mulţumim pentru aprecieri! Ne bucură faptul că v-am oferit o experienţă plăcută şi sperăm să vă putem oferi şi cu altă ocazie un sejur de nota 10!
   Gabriela din Bucuresti
nota: 10
schedule 17.09.2021
O locație frumoasă într-o zonă foarte liniștită și foarte aproape de centru vechi, aproximativ 15-20 de min. de mers la pas, foarte aproape de o stație de transport public (2-3min).

Un dormitor spațios și o bucătărie utilată cu strict necesar. O gazdă foarte amabilă care ne-a dat toate informațiile de care am avut nevoie.

Ne-am simțit ca acasă și vom reveni cu drag.
Răspunsul unității:
Vă mulţumim pentru aprecieri! A fost bucuria noastră să vă primim în calitate de oaspete!
   Poinescu din
nota: 10
schedule 01.09.2021
Locatie amplasata intr-un cadru linistit cu acces facil in toate puctele istorice importante ale Brasovului, garsoniera foarte ingrijita avand tot ce este necesar turistului, gazda o persoana calda, primitoare, deschisa cu foarte mult bun simt.
   Natalia Bud din Buzău
nota: 10
schedule 27.08.2021
Un loc chiar frumos, cu oameni primitori. Ne-au plăcut mult arhitectura (este ca o casă mică, cu etaj) şi liniştea. Am avut tot ce ne-a trebuit. La fel, un plus, e parcarea asigurată-pentru zona istorică a Braşovului e de luat în seamă. Pe lângă asta, preţul a fost bun.
   Edwin din Piatra Neamț
nota: 8.33
schedule 02.08.2021
Garsoniera (care este defapt o căsuță mică) este la 15 minute de mers pe jos de Piața Sfatului sau 2 minute de prima stație de autobuz de unde se poate merge în tot orașul.

Amplasarea este într-o zonă foarte liniștită, ferită de zgomotul mașinilor.

Camerele au fost curate, cu excepția bucătăriei, unde am găsit tacâmuri murdare, masa de asemenea, pe jos nu era dat cu mătura / spalat, iar uscătorul de tacâmuri era negru de mizerie pe fund.

De asemenea, nu am găsit niciun cuțit de tăiat, doar cuțite de întins.

Puțin ciudat faptul că trebuie să cobori scările pentru a merge la toaletă, dar te obișnuiești după o zi.

Dormitorul curat cu un pat generos și o saltea moale.

Baia generoasă și dotată cu tot ce e necesar.

Internetul destul de slab ca semnal. Viteza a fost ok, dar semnalul era doar în dormitor. Nu ar fi fost o problemă atât de mare dacă puteai trece pe date mobile, dar cel puțin la orange nu aveai decât 3G foarte slab la parter.

Per total, o ședere ok.

Cu siguranță se vor rezolva problemele întâmpinate de noi și va fi o cazare de nota 10.
Răspunsul unității:
Mulţumim pentru aprecieri şi în egală măsură pentru critici; pentru aspectele ce v-au nemulţumit nu putem decât să ne cerem scuze; le-am acordat o atenţie sporită şi le-am remediat.
Dacă veţi avea plăcerea vă aşteptăm şi în viitor! Cele bune!
   Peter din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.01.2021
Very nice, clean, and cozy. More than what we expected.
Răspunsul unității:
Thanks for your feed back! You were also very pleasant persons! Hope it will be even better next time! Looking forward for your next visit!
   Ovidiu din Moieciu De Jos
nota: 10
schedule sejur: 12.11.2020 - 13.11.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie, liniste si amabilitatea gazdelor. Un mare plus il reprezinta posibilitatea de a parca in curte.
   Marinela din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 19.08.2019 - 21.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte multa liniste, curat.
   Laura L din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 31.05.2019 - 03.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un apartament elegant si primitor, situat intr-o zona foarte linistită, perfectă pt relaxare. Mulțumesc domnului proprietar pt amabilitate si ospitalitate. Recomand cu incredere. Voi reveni cu placere.
   Monica M din Rosiorii De Vede
nota: 10
schedule sejur: 01.01.2019 - 02.01.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un loc placut , cu gazde primitoare .
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista
Răspunsul unității:
Mulţumiri pentru aprecieri! Vă mai aşteptăm!
CONTACT
Adrian
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Adrian
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0770 513 703
WhatsApp