Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Mountain View din Brașov

Brașov, str. Vasile Saftu, nr. 87A -
Nota 9.5 / 18 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.67
insert_emoticon Servicii:9.5
lightbulb_outline Curățenie:9.5
weekend Confort:9.5
monetization_on Prețuri:9.5
location_on Localizare:9.5


Adaugă recenzie
   Gheorghiu Ana Monica din București
nota: 10
schedule 06.12.2023
Ne-am simțit cu adevărat ca acasă! Revenim cu siguranță. Gazda extraordinară, locație, curățenie. Totul la superlativ. Patul se simțea de parcă am luat salteaua de acasă♥️. Totul foarte aproape de centru, iar raportul preț/calitate extraordinar. Va mulțumim și abia așteptam să revenim.
   Petronela din Constanta
nota: 9
schedule 15.06.2023
Un locație minunata, foarte linistita, confortabila și cu bun gust amenajata, dotata cu tot ce ai nevoie pentru o vacanta sau un weekend de relaxare, foarte aproape de centrul vechi al Brașovului, cu gazde primitoare și atente la cerințele noastre. O recomand cu drag și cu siguranță vom reveni!
   Emilia Schnaider din Constanta
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 05.05.2023.
It was wonderful, a beautiful house we were filled with peace and joy. Very clean, wonderful , very important clean air. I will tell you that the upstairs bedroom i was surprised to see a small deer on the hills that make a wonderful view. I will come back with pleasure. Thank you
   Enache Bogdan din Galati
nota: 10
schedule 19.07.2022
A fost foarte frumos. Ne-am simțit extraordinar. Vom recomanda tuturor care vor să se relaxeze și să simtă o gură de aer curat. Locație bună, camere confirtabile, foarte curat, iar gazdele de nota 10. ☆
O adevărată oază de relaxare.
Nota 10. ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
   Olaru Valentin din Cluj
nota: 10
schedule 19.07.2022
Magnific, casa este super, complet renovata, imbina romanticul, anticul si modernul, o adevarata oaza de fericire si relaxare, ideal pentru o familie cu copii. Dormitor mare, aerisit, spatios, cald, primitor, sufragerie cu canapea de o calitate superioara si extensibila, televizoare destepte, cu Netfix, bucatarie complet utilata, baie cu dus foarte frumos amenajata, terasa,balansoar, flori, scaune, masute.
Parcare gratuita in fata casei, 10 minute de mers pana in centrul orasului Brasov, gazde primitoare, recomand.
Sigur ne vom intoarce.
   Nica Laura din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.07.2022
Super bine ne-am simțit în această căsuță. Un dormitor mare și un living cu canapea extensibila, perfect pt o familie cu doi copii. Bucătărie utilată cu tot ce este necesar, iar baia decorata de vis. Există și o verandă super, unde poți sta la o cafea și o terasă mare plina de flori, cu balansoar și masa cu scaune. Privelistea către munți este superbă, locul este liniștit, super pentru odihna. Exceptional de curat, dotat cu prosoape, săpun și alte lucruri necesare unui concediu plăcut. Recomand cu încredere și vom reveni cu drag!
   Marius din Braşov
nota: 10
schedule 13.07.2022
O locatie superba! Zona linistita, cu parcare in fata casei, mult spatiu verde. Personal foarte serios. Pentru cei care vor sa fie conectati, are internet f bun. Recomand!
   Ungureanu Vladut din Campulung
nota: 10
schedule 21.06.2022
Ce pot spune mai mult decat ca este o locatie superba! Am fost primiti de un personal super primitor si foare bine pregatit, de la prima persoana cu care am vorbit la telefon, pana la camerista, totul exemplar la staff, am fost cazati intr-o camera super faina, super comoda (m-am simtit ca acasa), de o curatenie exemplara, cu un view nemaipomenit, baia la fel de curata si destul de incapatoare. Recomand cu ceea mai mare caldura.
   Cristian Firez din București Sector 1
nota: 10
schedule 06.06.2022
Really cozy place to stay, nice hosts-they were really going the extra mile to satisfy all our needs. This is a new place, new furniture, clean bed sheets and a really great view the terrace. Great surroundings, many places to visit. It's a really nice place to spent your vacation.
   Laura din Timisoara
nota: 10
schedule 06.06.2022
Brasov, centrul vechi ,casa unde te simți ca acasă dar in concediu!
Proprietarii oameni faini, deschiși, gata sa te ajute cu ce ai nevoie.
Dormitor mare, living cu canapea extensibila, bucătărie cu tot ce trebuie, terasa frumoasa cu flori și brăduți, balansoar, masa, scaune și ciripit de pasarele, ceea ce ne-a făcut sa ne simțim ca in povesti. Recomand! The best in town!!!
   Burja Carmen din Constanta
nota: 10
schedule 03.06.2022
Casa este spațioasă, dispune de o bucătărie complet utilată unde poți găti, dormitorul este mare, iar in living exista o canapea extensibila. Curtea amenajata frumos, ceea ce pentru noi a fost un mare plus, copiii având loc de joaca. Veranda are o sofa și 2 fotolii și este locul ideal pentru a lucra în liniște. Noi am profitat din plin de veranda, ajutați de vremea de afara, cazandu-ne in luna aprilie.
Parcarea este în fața casei.
Conexiune buna la internet și Netflix.
Recomand cu drag ☺️.
   Irina din Ploiesti
nota: 10
schedule 03.06.2022
Totul a fost minunat. Proprietarii sunt foarte amabili și dispuși oricând să ajute. Casa este situată în Șcheii Brașovului, departe de agitația orașului, dar totuși aproape de centru. Casa este foarte curată, spațioasă, există o bucătărie unde se poate găti dar și o terasa unde poti bea cafeaua dimineața.
Recomandăm cu mare drag!
   Leau Petruta din Constanta
nota: 10
schedule 02.06.2022
Ne-am simtit ca acasa. Calitate-pret exceptional. De dimineata pana seara auzi pasarele, ceea ce ne-a placut foarte mult. Terasa cu soare, curatenie, prosoape curate, sapun, sampon, gel de dus, tot ce e nevoie. Parerea mea e ca ar trebui sa stati cel putin 3 zile pentru a va putea bucura de tot ce are Brasovul de oferit. Referitor la locatie, centrul se afla la 7 minute cu masina (cam 15 minute pe jos), e si o statie de autobuz la 3 minute, iar in imediata apropiere exista un magazin. Recomand!
   Cristian din Bucuresti
nota: 10
schedule 02.06.2022
Gazde exceptionale, iti stau la dispozitie cu toate informatiile, o zona foarte linistita, exista parcare. Terasa este superba, cu o priveliste deosebita. Locatie aproape de centru, intr-un cartier vechi al orasului. Multumim pentru ospitalitate, sper sa revenim cat de curand.
   Kolo Kane din Emmeloord
nota: 10
schedule 31.05.2022
This house is recently renovated in a stylish rustic design, new furniture, a very big bedroom and the view to the old town of Brasov amazed me. In the living room there is a sofa witch can be turned a bed, there is internet connection, Netflix, a veranda you can drink your coffee in the morning. In the evening i cooked dinner (there is a kitchen whit everything you need) and we ate it in the yard, witch is located on the top floor.
I recommend this location for a great holiday in Brasov! the city is also amazing!
   Kristina Moraru din Chisinau
nota: 10
schedule 23.05.2022
3 прекрасные ночи в этом апартаменте Замечательный вид с террасы захватывает дух. 15 минут пешком до центра,прекрасный спокойный район. Рядом магазин и автобусная остановка. Очень приятные хозяева готовые помочь по любому вопросу, так же проводят экскурсии по желанию за доплату. Всем рекомендуем. Обязательно вернемся.
   Daniela Bordas din Brasov
nota: 10
schedule 20.05.2022
Gazdele au fost extrem de amabile si prietenoase, ne-au oferit toate informatiile necesare.
Casa ofera pe langa dormitor, baie, bucatarie cu toate utilitatile necesare si terasa cu flori, balansoar, multa liniste si pace, exact ce cautam.
Locatia este foarte buna, aproape de centrul orasului si de punctele de atractie principale.
Multumim, totul a fost conform asteptarilor si recomandam cu drag!
   Cristina din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.05.2022
Gazdele sunt minunate! Comunicativi, un cuplu fain! Proprietatea are parcare in fata casei, noi am mers mai mult pe jos pentru este foarte aproape statia de autobuz. Locatie superba, noua, curata si utilata cu tot ce ai nevoie. Au terasa unde poti savura cafeaua dimineata, liniste, este in cartierul vechi al Brasovului, frumos si destul de aproape de piata Sfatului. Poti face multe drumetii, peisajul este superb. Recomand cu sinceritate si ne gandim sa venim si la vara si iarna viitoare. Multumim.
CONTACT
Cătălin
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Cătălin
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0746 095 706
WhatsApp