Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Apartament Penthouse City View Infinity din Brașov

Brașov, str. Ioan Ursu, nr. 7, Bl.1, Sc.A, -
Nota 10.0 / 8 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Oana Ulmeanu din Ovidiu
nota: 10
schedule 15.03.2024
Curatenie, gazde primitoare si amabile, view minunat, absolut tot ce aveai nevoie in apartament, inclusiv espressor si capsule pentru cafea, caldura 22-23 grade. Parcare asigurata, cu bariera si telecomanda. Terasa este imensa. Peste drum este Mall Coresi.
Vom reveni in luna mai!
   Mihaela din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 16.01.2024
Apartament frumos, cu o vedere minunată! Nu am vrut să părăsim terasa, atât adulții cât și copilul, care a cerut întotdeauna să meargă acolo în aerul proaspăt. Apartamentul este foarte curat, lenjeria de pat, prosoapele de baie, prosoapele de bucătărie sunt ca noi. Toate ustensilele necesare, filtru de cafea, prăjitor de pâine, ceainic, cafea, ceai și lapte pentru cafea în frigider, etc.
Nuanțe foarte frumoase îmbinate responsabil.
Zona este super frumoasă, curată, liniștită și există multe locuri de joacă pentru copii. De asemenea, la distanță de mers pe jos este un centru comercial imens.
   Agapie Denisa din Brasov
nota: 10
schedule 09.12.2023
Totul a fost foarte ok. Curățenie impecabilă, gazdele amabile, apartamentul exact ca în poze. Cu ocazia veniri mele am prins prima ninsoare din Brașov si am avut ocazia sa admir munții si orașul nins chiar de la balcon. Apartamentul este amplasat lângă mall-ul Coresi si de acolo este autobuz direct catre centru vechi al orașului.
Răspunsul unității:
Mulțumim de recenzie, vă mai așteptăm cu drag.
   Barbure Adrian din București
nota: 10
schedule 04.09.2023
Locație super, o priveliște de neuitat, efectiv dimineața la o cafea pe terasă cu vederea aceea, îți încarcă bateriile pe toată ziua.
Apartamentul foarte curat și îngrijit, mobilat modern, utilat cu de toate, are și un expressor de cafea automat, am primit și capsule pentru el.
Gazde comunicative și interactive.
Cu siguranță o să mai revenim, a fost o experiență extraordinară.
Răspunsul unității:
Mulțumim de recenzie, vă mai așteptăm cu drag.
   Alina Oancea din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.06.2023
Ne-am simtit ca acasa. La fel de curat, ingrijit, cu atentie la detalii, la modul de decorare, la calitatea materialelor sau finisaje. Blocul e nou, apartamentul la fel si ai tot ce iti trebuie pentru a sta o saptamana lejer. Pentru cei care stau mai mult in casa, terasa e senzationala si view-ul la fel. La locatie exista uscator par, prosoape, masina de spalat, fier si masa de calcat, bucatarie mobilata si utilata (inclusiv un mini espressor). Gazda a fost foarte primitoare si am comunicat extrem de usor, de la rezervare pana la plecare. Pentru 2 familii e o locatie excelenta, am reveni si cu alte ocazii. Pentru cine nu isi da seama din poze, sunt 2 penthouse-uri unul langa celalalt, de aici si decorurile diferite.
Răspunsul unității:
Mulțumim de recenziei.
Vă mai așteptăm cu drag!
poze recenzie poze recenzie
   Tabacaru Andra-maria din Bacau
nota: 10
schedule 19.02.2023
Locatie perfecta! Apartamentul este superb, modern, confortabil, utilat cu tot ceea ce este nevoie. Gazda foarte amabila si promta. Noi am ajuns ceva mai tarziu decat anuntasem initial, insa doamna a fost foarte intelegatoare. Curatenie la superlativ! Revenim si recomandam cu toata inima!
Răspunsul unității:
Multumim si apreciem recenzia Dvs. Va mai asteptam cu drag.
   Roxana Ciubotaru din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.02.2023
O locatia de vis, cu o priveliste de senzatie spre munți, iar terasa ajută enorm. Curatenie facută impecabil, așternuturi curate și parfumate. Amenajarea apartamentului foarte cochetă, cu un living spatios și luminos. Are loc de parcare privat (ceea ce un bonus), bucataria este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a prepara orice fel de mancare. Vesela, toaster, frigider mare. Gazda foarte amabila, chiar ne-am simtit exceptional.
Răspunsul unității:
Ne bucurăm ca v-a fost pe plac, vă mai așteptăm cu drag.
   Turcu Iulian din Cluj
nota: 10
schedule 10.02.2023
A fost o experiență super! Priveliștea e ceva de vis, cu o terasă generoasă. Apartamentul e spatios, curat, utilat cu tot ce ai nevoie. Are loc de parcare în complex. Gazda se interesează de bunăstarea oaspetilor. Raportul calitate/preț e super ok. Cu siguranță, un loc unde vom reveni.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru cuvintele frumoase, vă mai așteptăm cu drag.
CONTACT
Torok Ioana
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Torok Ioana
Telefon: 0743 771 090
WhatsApp
Apel/SMS