Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Munții Bucegi din Bran

Bran, sat Poarta, str. Munții Bucegi, nr. 5 -
Nota 8.72 / 6 recenzii10 - Foarte bine

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.2
insert_emoticon Servicii:8.5
lightbulb_outline Curățenie:8.5
weekend Confort:8.5
monetization_on Prețuri:8.75
location_on Localizare:8.75


Adaugă recenzie
   Alexandra din București
nota: 10
schedule 09.05.2023
Am fost cazați de 1 Mai cu un grup de prieteni. Am luat pachetul cu mese și nu am regretat.
Totul a fost extraordinar.
Recomand papanașii cu dulceata de afine și puiul la rotisor.
Camerele curate, cu priveliște superba, căldură deși era 1 Mai, curte foarte mare amenajata cu foișoare, cort pentru băut cafeaua, leagăne, trambulina, tiroliana.
Vom reveni cu drag!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Stoia din Constana
nota: 10
schedule 08.05.2023
Am fost foarte frumos intampinati de gazde care ne-au pus la dispozitie o camera de cazare minunata. Am avut pachet cu demipensiune, mancare foarte buna și destulă. Camera curată si călduroasă. Doamna Ioana este foarte amabila la fel si sotul dumneaiei. Gradina pensiunii este minunata, iar pisicutele si cei 2 caini te intampina cu multa iubire.
   Claudia din Târnăveni
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 03.05.2023.
Am fost în excursie in zona Bran și ne-am cazat la vila Munții Bucegi. Zona este foarte frumoasă, ne-am bucurat de aerul curat de munte, de zăpada care încă există pe creste, de liniște. Gazdele s-au purtat ireproșabil, au fost drăguțe și primitoare. Camerele au fost curate și confortabile. Mâncarea a fost bună și multă, sub formă de bufet suedez. Proprietatea dispune de bucătărie, unde aveam acces, și de un foișor pentru stat la povești. Recomand!
   Costin din Ploiesti
nota: 10
schedule 28.04.2023
Am fost cu un grup de colegi de liceu și totul a fost ok. Mâncare foarte bună și foarte multă, bufet suedez cu mezeluri, brânză, cașcaval, roșii, castraveți, măsline de 2 feluri, jumări, slăninuță cu ceapă roșie, iaurturi, brânză topită, zacuscă, icre și cel mai important, un bufet plin de dulciuri.
Camere curate și confortabile, curte mare cu 2 foișoare pentru stat la povesti. Recomand!
   Vasiu Bogdan din Tarnaveni
nota: 4.67
schedule 26.04.2023
Am fost în jur de 45 de persoane, mâncarea oribilă, prize disfuncționale, tapet dezlipit, cearceafuri murdare, nu am primit sala de petreceri promisă, tacâmurile au fost murdare, camera era răcoroasă, pereții găuriți, acoperiți cu tablouri, pe jos destul de murdar, incuietorile defecte, praf pe noptiere, calorifer ruginit, noptiere rupte și paturi inconfortabil, perdelele si cuverturile din acelasi material, care pare a covor, camerele sunt kitchoase, baile foarte mici si cabinele de dus inghesuite, covorul din baie foarte foarte murdar.
   Nicoleta N din Fetești - Ialomița
nota: 10
schedule sejur: 22.12.2018 - 26.12.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Bună seara! Am petrecut o săptămână de Crăciun 2018 superba. Cazarea a fost super făină, cameră calduroasa, curata, frumos amenajata in spiritul Crăciunului, mâncarea a fost gustoasa, proaspătă, multă si diversifica. Bautura se cumpăra de la bar, iar la fiecare masa am avut apa potabila si cate un pahar fe de palinca sau socata din partea casei. Parcarea a fost in regula, la subsolul cabanei noi. S-a vazut ca proprietarii pun mult suflet in ceea ce fac, ca turiștii sa se simta bine, confortabil. Recenziile negative pe care le-am citit inainten de a ne caza, nu au nicio legătură cu realitatea. Nota 10 calitate / pret. Cu siguranță vom reveni!
thumb_down
Aprecieri negative:
Cat de bine ar fi, întotdeauna este loc si mai de bine!
CONTACT
Ioana
Pe TURIST INFO din 2016
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Ioana
pe TURIST INFO din 2016
Telefon: 0740 097 589
WhatsApp
Apel/SMS