Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Discret House din Bran

Bran, sat Poarta, str. Principală, nr. 200F -
Nota 10.0 / 59 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Dorobantu Ion din Bucuresti
nota: 10
schedule 07.04.2024
Un loc amplasat perfect într-o liniște desăvârșită în care te poți relaxa și bucura de priveliștea superba, de la curățenie până amabilitatea gazdei, dl. Dan Cristache care ne-a întâmpinat cu mare drag si este o persoana foarte prietenoasa. Vom reveni cu mare placere.
   Gabriel din Bucuresti
nota: 10
schedule 07.11.2023
O locatie foarte frumoasa, cu gratar, terasa, un living imens, camerele curate, lenjerii, prosoape si papuci de unica folosinta ca la un hotel de 5 *, proprietarul foarte cumsecade, nu te deranjeaza, vine doar daca ai nevoie de ceva. Foarte aproape de centru si de Castelul Bran. Cu siguranta vom mai veni. Multumim, dl. Dan!
Răspunsul unității:
Mulțumesc domnule Gabriel pentru aprecieri și vă așteptăm cu drag să reveniți la Discret House Bran!!
   Aurelian din Popești-leordeni
nota: 10
schedule 06.11.2023
Curatenie maxima si aspect cu totul deosebit interior/exterior, mobilier frumos si calduros. Parcare privata ampla, wi-fi foarte bun (internetul mobil este timid in zona). Apa calda si caldura nelipsite, gratar exterior cu acoperitoare de ploaie, gazda extraordinara. Abia asteptam sa ne ducem din nou.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos domnule Aurelian pentru aprecieri și vă așteptăm cu drag să reveniți la Discret House Bran!!
   Oana Adriana Chircea din Popesti-leordeni
nota: 10
schedule 06.11.2023
Vila Discret House din Bran a fost gazda unui weekend prelungit de neuitat! Ne-am simtit extraordinar si totul a fost la superlativ, pornind de la curatenie (10/10), decor traditional (10/10), confort (10/10), ospitalitatea gazdei (100/10) si culminand cu o atmosfera superba inconjurata de natura locului (100/10). Va multumim mult pentru primirea si ospitalitatea de care ati dat dovada. Vila Discret Bran este pe locul 1 in topul nostru de preferinte si cu siguranta ne vom intoarce cu drag!
Răspunsul unității:
Mulțumim doamnă Adriana pentru aprecieri și vă așteptăm cu drag să reveniți la Discret House Bran.
   Robert Pecie din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 05.11.2023
Venim in aceasta locatia de 4 ani consecutiv. Este o locatie foarte primitoare si retrasa, iar Dan este o persoana foarte ospitaliera, mereu aici sa ne ajute cu alte necesitati sau informatii.
Extrem de curat, bucataria dotata cu tot ce ai nevoie, barbeque, ustensile in curte + parcare.
Recomandam cu toata increderea si sinceritatea aceasta locatie, atat pentru familii care vor o locatie potrivita si pentru copii, cat si pentru gasca de prieteni care vor distractie.
Răspunsul unității:
Mulțumim domnule Robert pentru aprecieri și vă așteptăm cu drag să reveniți la Discret House Bran!!
   Vio din București
nota: 10
schedule 04.11.2023
Am fost plăcut surprinși de ceea ce am găsit la această locație, proprietarul un om discret și cu mult bun simț, curățenie impecabilă, așternut și prosoape albe, bucătăria complet utilată (vase, căni, pahare) sa aveți la voi condimente (sare, piper), este normal sa fie așa. Sunt 2 case una langa alta, in curți diferite. Cu siguranță o sa mai revenim.
Răspunsul unității:
Mulțumim doamna Vio pentru aprecieri și vă așteptăm cu drag să reveniți la Discret House Bran.
   Bădescu Marian din Ilfov
nota: 10
schedule 10.10.2023
Numele o caracterizează, o locație discretă, liniștită cu un peisaj superb, curățenia de nota 10, foarte bine dotată atît în interior, cît și afară, iar proprietarul este un domn foarte amabil pe care îl vezi doar dacă ai nevoie de ceva. Un weekend de nota 10. Vom reveni cu siguranță.
   Luminita din București
nota: 10
schedule 25.02.2023
Pentru cei care cred ca au văzut tot in materie de cazare la munte, mai au de văzut aceasta locație. O casa minunata care îmbina rusticul cu calitatea si confortul. Este ceva aparte. Doar cei care au trecut pe aici, stiu despre ce vorbesc . Felicitări proprietarului pentru aceasta locație fabuloasa!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru aprecieri și vă așteptăm cu drag să reveniți la Discret House Bran.
   Alexandrescu George din Pantelimon
nota: 10
schedule 22.02.2023
Am fost cazați în perioada 18-20 februarie, cu un grup de prieteni, în această vila. Totul a fost la supelativ. Camere spatioase, primitoare, bucatarie utilata cu tot ce este necesar, interiorul casei este decorat intr-un mod deosebit. Gazda super de treaba si f. primitoare. Recomand, cu drag!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim mult pentru aprecieri și vă așteptăm cu drag să reveniți la Discret House Bran.
   Iuliana Alexandrescu din Pantelimon
nota: 10
schedule 22.02.2023
Vila este situata in Bran, foarte aproape de partia Zanoaga, camere spatioase si foarte curate, prosoape si papuci de unica folosinta, apa calda in permanenta, caldura, bucataria utilata cu tot ce este necesar, proprietarul super de treaba, gata oricand sa te ajute cu orice este nevoie. Recomand, cu placere, aceasta cazare!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru aprecieri și vă așteptăm cu drag să reveniți la Discret House Bran
   Ionita Cristian din Galati
nota: 10
schedule 06.11.2022
Grup de 8 persoane, am fost cazati in aceasta locatie in weekendul 4-6.11.2022. Totul a fost super! Multumim gazdei, domnului Dan, un om extraordinar! Cu siguranta, vom reveni! De mentionat ca exista 2 vile, identice, amplasate alaturat, astfel ca, daca sunteti grup mai mare, le puteti inchiria pe amandoua.
   Gina Berechet din Buzau
nota: 10
schedule 26.09.2022
Vila este situată în Bran, în apropiere de pârtie și de castelul Bran, într-un cadru discret, cu camere confortabile, bucătărie complet utilata, curățenie impecabilă, lenjerii și prosoape super curate, cu gazde primitoare și binevoitoare. Vom reveni oricând cu plăcere! Nota 20.
   Marcela Busuioc din Galati
nota: 10
schedule 06.09.2022
Rafinament, eleganță, bun gust și respect pentru seamăn! Asemenea gazde fac cinste turismului românesc, speciei noastre umane și culturii universale. Cabana... discret amplasată, bine întreținută și ,cu permisiunea gazdelor, insuficient, în doar cîteva cuvinte, admirată și evidențiată, dar ne rezervăm această bucurie pentru alte reveniri. Să fiți bine, să fiți sănătoși, căci în rest știți ce aveți de făcut: să vă întîmpinați oaspeții așa cum ați făcut-o și cu noi, cu încredere, cu vorbe bune și cu voie bună.
   Silvester din Giurgiu
nota: 10
schedule 22.08.2022
Pur si simplu spectaculos. Am ramas placut surprins sa gasesc o locatie perfecta, o casa exceptionala din toate punctele de vedere. Apropierea de rezervatia naturala Bucegi (300m) si de pista de ski Zanoaga da un plus acestei locatii, iar despre nea Dan si palinca de Zalau, nota 20. Bravo.
Răspunsul unității:
Mulțumesc pentru aprecieri și vă aștept cu drag să reveniți.
Încercăm și pe sezon de iarnă, merge m-ai bine pălinca.
   Mihai Raluca din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.08.2022
5 stele sunt prea puține ptr aceasta locatie.
Curățenie impecabila, locația de poveste, unica ca și design, confort, căldură și apa calda, tot strictul necesar. Proprietarii, oameni deosebiti. As avea atat de multe de spus, totul la superlativ. Intr-un cuvânt, cea mai frumoasa locatie pe care am vazut-o și unde ne-am și intors la un interval foarte scurt. Felicitări!
Vom reveni oricând cu mare, mare placere!
Răspunsul unității:
Mulțumesc doamnă Raluca pentru aprecieri și vă așteptăm cu drag să reveniți la Discret House Bran.
   Andreea din Alexandria
nota: 10
schedule 24.04.2022
Proprietarul ne-a pus totul la dispoziție și a fost mereu la dispoziția noastră cand am avut nevoie de ceva. Vila arata excepțional, curățenia este făcută ca la carte si dispune de tot ce este necesar pentru o vacanta reusita. Cu siguranță este un loc unde ne vom întoarce.
   Tanase Simona din Ilfov
nota: 10
schedule 18.03.2022
O zona superba, cu un peisaj frumos și oameni excepționali! Un loc special pentru un sejur frumos alături de familie sau prieteni!
   Ionut Cosmin din Voluntari
nota: 10
schedule 30.10.2021
Locatie de vis, foarte curata, amenajata cu bun gust iar proprietarul este de nota 10.

Ne-a pus la dispozitie tot ce am avut nevoie si pentru prima oara dupa mult timp am avut un concediu de vis. Accesul se face foarte usor, conditiile au fost perfecte, apa calda si caldura fara probleme.
   Timpuriu Cornel din București
nota: 10
schedule 05.10.2021
Vila superba, proprietar de nota 20, puncte de interes apropiate, partie la maxim 100m de locatie.

Interior, camere, baie exceptionala, totul este organizat asa cum trebuie.

Gratar in curte, balansoar, caldura in interior, living open space.
   Laura Raceanu din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.09.2021
Totul este super merita toti banii, nu o sa regretati. Raportul pret/calitate nota 10, distanta fata de principalele puncte de interes este aproape de exemplu partie, centru si multe altele.
Răspunsul unității:
Mulțumim doamna Laura pentru aprecieri și vă așteptăm cu drag să reveniți la Discret House Bran.
   Oancea Maria din Topoloveni Argeș.
nota: 10
schedule 16.08.2021
Totul este minunat la vila Discret House. un loc cu foarte mult bun gust.

Gazda foarte primitoare și prietenoasă.

Acolo ai impresia ca timpul s-a oprit în loc și ești într-o poveste. Noi toți am fost foarte plăcut impresionați de ce am găsit acolo.
   Tudor din Bucuresti
nota: 10
schedule 11.07.2021
Am rezervat o vila pentru un weekend si ne-am simtit foarte bine. Conditiile sunt excelente, vila este construita si amenajata pentru a oferi o experienta cat mai placuta pentru turisti. Numai materiale de calitate si design pe masura.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos domnule Tudor pentru aprecieri și vă așteptăm cu drag să reveniți la Discret House Bran.
   Marta Tirisi din București
nota: 10
schedule 08.06.2021
O pensiune construita cu mult bun gust, bucătărie complet utilată cu tot ce este nevoie, camerele curate și confortabile. Gratarul este minunat, în curtea plina de verdeață. Am apreciat foarte mult curățenia și ospitalitatea gazdei.

Un loc minunat pentru relaxare.
   Teodora din Ploiești
nota: 10
schedule 06.06.2021
Totul e perfect. Condiții de nota 10, peisaj superb. Curățenie de nota 10. Gazda foarte primitoare, liniște. E la 3 km de Castelul Bran. Localizata la 200 m de pădure, ceea ce pt. noi a fost un mare bonus (deconectare de civilizație).

Proprietarul ne-a ajutat cu orice, a încălzit casa înainte sa ajungem. Bucătăria este utilata complet: frigider, aragaz, cuptor, cuptor cu microunde, filtru de cafea etc. Living extrem de spațios.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos doamna Teodora pentru aprecieri și vă așteptăm cu drag să reveniți la Discret House Bran.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Marius Dragan din Ploiești, Prahova
nota: 10
schedule 06.06.2021
O locație excelenta, totul la superlativ, de la sosire pana la plecare. Super curățenie, totul miroase a nou, mobilier de calitate, lenjerii și prosoape imaculate, bucătărie utilata complet, living încăpător pt. a servi masa, minunat cum rar găsești.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos domnule Marius pentru aprecieri și vă așteptăm cu drag să reveniți la Discret House Bran.
   Gina Ivascu din Bucuresti
nota: 10
schedule 31.05.2021
O locație de vis cu o priveliște minunata. Gazda foarte primitoare. Curățenie și confort excepționale.

La numai 4 km de Castelul Bran și la 500 m de pârtia de ski, Vila Discret House iti oferă toate condițiile pentru relaxare și recreere.

Interiorul este amenajat cu foarte mult bun gust și dispune de tot confortul pt. a te simți ca acasă.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri doamna Ivașcu și vă așteptăm cu drag să reveniți la Discret House Bran.
   Radu Luiza din București
nota: 10
schedule 27.04.2021
Condiții extraordinare: locatia oferă confortul necesar unui sejur relaxant, iar curățenia este de nota 10. Gazda se comporta exemplar și ajuta cu orice este nevoie. Locatia este liniștita, peisajul este minunat, aproape de pârtie. Este potrivit atât pentru persoanele dornice de distracție, cât și pentru cei care își doresc un moment de liniște.
   Oana Rusu din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.04.2021
A fost absolut minunat! Am fost intampinati de proprietar, care este o persoana extraordinara, ne-a ajutat cu orice am avut nevoie si chiar mai mult.

Despre conditiile din vila, nu am cuvinte: bun gust, curatenie ireprosabila, atentie la detalii. Bucataria utilata cu absolut tot ce este nevoie, gratarul din curte este luminat noaptea.

Zona este foarte frumoasa, iar privelistea de pe balcoane mirifica.
Răspunsul unității:
Mulțumesc pentru aprecieri doamnă Oana și vă aștept cu drag să reveniți la Discret House Bran.
   Ioana din Bucuresti
nota: 10
schedule 14.03.2021
Raport calitate-pret excelent! Foarte curat si foarte confortabil, cu decoratiuni interioare atent alese care-ti incanta privirea in orice spatiu din casa.
   Ilie din Slatina
nota: 10
schedule 21.02.2021
Asa cum sugereaza si denumirea, locatia este discreta si potrivita pentru a petrece cateva zile alaturi de familie sau prieteni apropiati. Se afla in imediata apropiere a partiei Bran-Zanoaga, accesul la aceasata putand fi facut pe jos.

Bucataria este dotata cu tot strictul necesar, iar curatenia in vila este impecabila. Gazda, domnul Dan, este foarte saritor si gata oricand sa fie de folos. Privelistea catre piscurile muntilor este incantatoare.
Răspunsul unității:
Mulțumesc mult pentru aprecieri domnule Ilie. Vă aștept cu drag să reveniți la Discret House Bran.
CONTACT
Daniel Cristache
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Daniel Cristache
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0766 498 037
WhatsApp