Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

The Brothers House din Bran

Bran, sat Bran, str. Cavaler Ioan De Pușcariu , nr. 79 -
Nota 10.0 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Bianca Andreea Potârniche din Buzau
nota: 10
schedule 20.04.2024
Personal foarte amabil, curatenie, confort, cabana foarte frumoasa, recomand cu cel mai mare drag. Liniste in zona, privelistea superba. Cabana este dotata cu multe frigidere, aparate de cafea, de asemenea este localizata intr-o zona accesibila pentru masini, dar are si magazine in apropiere.
   Andreea din Constanta
nota: 10
schedule 21.01.2024
Foarte incantați de cazare, un living imens, bucataria dotata cu tot de trebuie, foișorul e superb, camerele mari, călduroase și curate. Exista si un loc de joaca pentru copii foarte drăguț + parcarea care e super mare. Mulțumim.
Și gazdei care ne-a așteptat foarte călduros cu gogoși ❤️❤️❤️ Au fost foarte drăguți si înțelegători.
   Morosanu din Bucuresti
nota: 10
schedule 21.01.2024
Am petrecut un weekend minunat la aceasta unitate de cazare unde am fost primiti cu caldura, intr-o atmosfera prietenoasa. Pensiunea fiind o constructie noua, am avut parte de tot confortul si toate utilitatile. Camera a fost luminoasa, spatioasa si confortabila, utilata cu tot ce aveam nevoie, de asemenea livingul incapator si locul pentru servit masa realizat intr-un ton rustic au fost perfecte pentru a ne relaxa. Am fost impresionati de amabilitatea gazdelor. Ne-am bucurat si am profitat de vremea buna pentru a explora imprejurimile cu peisaje pitoresti desprinse din povesti, iar seara am fost incantati de un foc la gratar fantastic facut la pensiune. Multumim si vom reveni cu drag!
   Feldman Paul din Constanta
nota: 10
schedule 21.01.2024
O locație superba, foișor cu grătar, locuri de parcare, loc de joaca pentru copii, aparate fitness, ceaun, etc. Pe scurt, tot ce ai nevoie pentru concediul perfect. ❤️ Gazde foarte amabile!
   Iacob Madalina din Brasov
nota: 10
schedule 16.02.2023
Locatie curata, gazde primitoare! Totul la superlativ! Inca o data multumim! Priveliste superba, trambulina pt copii si multe alte surprize. Painea este delicioasa! Am avut parte si de o experienta frumoasa pe partia Zanoaga care este chiar in proximitatea locatiei. Instructori de schi foarte buni si perfecta pentru incepatori. Preturi foarte bune si ospitalitate!
CONTACT
Reit
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Reit
Telefon: 0744 768 855
WhatsApp
Apel/SMS