Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Ursuleț din Bran grade grade grade

Bran, sat Bran, Principesa Ileana, nr. 42A -
Nota 10.0 / 15 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   I. Constantin din Bucuresti
nota: 10
schedule 21.06.2024
Locația este superbă și priveliștea uimitoare, condițiile de cazare sunt foarte bune (spatiu generos, curățenie, confort), iar gazdele de nota 10 - extraordinar de primitoare si atente sa ofere o sedere cat mai placuta oaspeților. Mulțumim, în mod deosebit domnului Laurențiu, pentru ospitalitate și gentilete!
Ne-am simțit minunat și cu siguranță vom reveni.
Recomandam cu drag tuturor această pensiune!
   Mălăncuș Cosmin din Mediaș
nota: 10
schedule 06.10.2023
Superbă priveliște, camere spațioase și o curățenie deosebită. Mâncare pe alese, foarte bună. Proprietarii niște oameni deosebiți. Preturile super. Iubitori de animale, ceea ce greu găsești. Recomand celor cu animale de companie. Locație super liniștită cu o panoramă super a Branului. Aproape de centru și castel. Plus niște trasee super ușoare pentru iubitorii de mișcare.
   Claudia Rusu din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.08.2023
Un loc unde ne-am simtit ca acasa! Multumim! Bine primiti, serviti, cu un patron si angajati atenti, zambitori, generosi. Am fost primiti cu cainele ceea ce n -a fost de mare ajutor! Locatia e pozitionata super. Se pot face activitati pentru copii si adulti in pensiune si in preajma ei. Mancarea buna, portii generoase. Ne dorim sa revenim cu prietenii.
   Daniela din Zimnicea
nota: 10
schedule 16.07.2023
Exceptional. Pensiunea este situata la aproximativ 1 km fata de Castelul Bran, la marginea padurii. Drumul este in panta, un pic dificil, dar se poate merge pe jos. Camerele sunt mari, cu balcon, curatenie, mancare proaspata si foarte buna, iar papanasii sunt fenomenali. Personalul foarte dragut, te simti ca in familie. Merita incercat.
   Raducu Popia din Roseți
nota: 10
schedule 20.06.2023
Cazare de nota 10+; mancare 10+ diversificata; curatenia si confortul, undeva la nota 10+; personalul unitati incomparabil cu celelalte pensiuni vizitate de mine; recomand pensiune pentru linistea copiilor, maturilor, pentru mancare indestulatoare si proaspata si bine servita.
   Alexandru Craciun din Snagov
nota: 10
schedule 21.05.2023
Conditii de cazare foarte bune, peisajul superb, mancarea buna si in portii foarte mari, proprietarii pensiunii foarte amabili. Camerele foarte spatioase si curate, cu balcon fiecare, de unde ai o priveliste asupra intregii zone extraordinara! Recomand cu incredere!!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Chisoiu Claudia din Medgidia
nota: 10
schedule 15.04.2023
O locație superba, departe de agitatie, curata, liniște. Gazda foarte primitoare și amabila! Mâncarea este foarte delicioasa, mănânci pe saturate de dimineata pana seara, iar papanașii sunt "curcubeu în cerul gurii"! Recomand și vom reveni, cu mare drag! Totul este la superlativ!
   Georgiana din Constanța
nota: 10
schedule 29.01.2023
O oaza de liniște în mijlocul naturii. Proprietarii deosebiți, serviabili și toți cei care lucrează acolo încearcă sa satisfacă nevoia clientului. Mâncarea proaspătă, delicioasa, iar despre papanași nu am cuvinte. Dacă ajungeți, nu ezitați sa comandați o porție. Cei mai buni încercați pana acum! Felicitări!
   Rodica din Giurgiu
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 05.12.2022.
Pensiunea este foarte bine pozitionata, va puteti bucura de o panorama superba, personalul este dedicat, foarte atent, dornic sa asigure cele mai bune conditii oaspetilor, gazdele sunt foarte primitoare si atente, camerele sunt frumos mobilate, mancare este delicioasa, atent servita si raspunde unor solicitari variate ale clientilor.
   Buzatu Lucian din Braila
nota: 10
schedule 03.10.2022
Locația de vis, gazdele foarte primitoare, atente la nevoile turiștilor, mâncarea excelenta! Camere mari, curate. Priveliștea de la terasa și balcon e uimitoare, se vede Rasnovul și o parte din Bran. Micul dejun mai mult decât consistent, porții f mari. Accesul la pensiune ușor, din strada principala. Raport calitate/ preț-excelent. Ca o concluzie, totul la superlativ!
   Nedela Cosmin Flaviu din Comuna Selimbar, Sat Selimbar
nota: 10
schedule 06.08.2022
Locație superbă, foarte liniștită, la marginea pădurii. De pe terasa am putut admira atât căprioarele, cât și o parte din localitatea Bran.
Gazdele sunt foarte primitoare și atente la orice detaliu.
Foarte curat, mâncarea este proaspăta, gustoasa și preparată pe loc.
Recomand cu cea mai mare plăcere!
   Szasz Daniela din Timisoara
nota: 10
schedule 30.07.2022
Initial am intentionat sa petrecem 2 nopti la pensiune. Peisajele, gazdele, mancarea... totul a fost extraordinar. Ne-am prelungit sejurul cu inca doua zile. Ne-am simtit tare bine si le multumim gazdelor care sunt oameni cum rar mai intalnesti in ziua de azi! Vom reveni cu siguranta si clar recomandam pensiunea. Mergeti cu incredere!
   Ghelber Andrei din Bucuresti
nota: 10
schedule 20.07.2022
Locație superbă, personal foarte amabil, condiții și servicii ireproșabile.
Am găsit liniștea și aerul curat pe care le căutam, împreună cu ospitalitatea pe măsură din partea gazdelor.
Ne-am simțit extraordinar și, cu siguranță, vom reveni cu drag, mulțumim pentru tot!
   Daniela din Constanța
nota: 10
schedule 11.07.2022
Gazda este foarte primitoare, sunt oameni de nota 10 +, servicii de calitate ireproșabilă, confortul camerelor este deosebit de bun, curățenia, liniște, multă verdeață, peisaj de poveste, camerele sunt foarte bine amenajate. Totul este superb. Recomand cu mare drag!
   Negrila Dumitra din Constanta
nota: 10
schedule 10.07.2022
A fost mult peste așteptări, priveliștea minunata de pe ambele terase dar și din camere, camere mari și curate, personal foarte amabil și atent la orice detaliu. Ursuletul din camera ne-a făcut sa zâmbim. Chiar a fost un sejur plin de relaxare. Revenim cu drag.
CONTACT
Pensiunea Ursuleț Bran
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Pensiunea Ursuleț Bran
Telefon: 0733 802 502
Apel
SMS