adaugă o unitate turistică
search
date_range

Pensiunea Orizont din Bran 4 grade grade grade grade

comuna Bran , sat Predeluț, str. Predelut, nr. 24  
Single
Cuplu tânăr
Familie cu copii mici
Familie cu adolescenți
Grup

Recenziile pensiunii Orizont din Bran


   Andrei din Bacau
nota: 9.8
schedule sejur: 29.07.2013 - 01.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniste, gradina, foisor in lemn masiv, gratar dublu, 2 bucatarii, 4 frigidere, parcare, camere spatioase si decorate cu gust, internet, gazdele amabile.
thumb_down
Aprecieri negative:
Un client a intrebat de jacuzzi. Sunt curios daca vreo locatie din Bran are asa ceva? (Nu e un minus sau nemultumire, este o intrebare)
CONTACT UNITATE
Ovidiu
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,