Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Lavinia din Bran

Bran, sat Șimon, str. Iancu Gonțea, nr. 208 -
Nota 10.0 / 6 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Vali & Nasu Pungasu din București
nota: 10
schedule 28.08.2023
D-na Elena super doamna, totul a fost excelent de nota 10. Camere de nota zece, bucătărie super utilata, living cu televizor, doua foișoare cu grătar, loc de joaca pentru copii. Am sa revin cu plăcere, parcare, accesul la pensiune se face foarte ușor, liniste, minunat, superb, totul la superlativ. Multumim.
   Cristi din Bucuresti
nota: 10
schedule 14.08.2023
Ne-am cazat in perioada 09-12.08.2023 (familie extinsa: parinti, 2 copii sub 9 ani si bunicii de ambele parti) in apartamentul cu 3 camere duble, dezvoltat pe 2 nivele (nivel 1 si mansarda), dotat cu scara interioara, cate o baie proprie pentru fiecare din cele 3 camere, living cu zona de servit masa si zona de relaxare prevazuta cu o canapea extensibila, bucatarie complet mobilata si utilata, precum si balcoane cu scaune si mese. Curtea este foarte spatioasa, prevazuta cu locuri de parcare pe suprafata pavata, zona verde si flori ingrijite, 3 foisoare pentru servit masa si facut gratar si...spatii de joaca pentru copii, dotate cu tobogane, leagane si o casuta din lemn, adaptata ca dimensiune pentru copii de toate varstele. Intr-un astfel de spatiu, curat si primitor, cu o gazda de nota 20, ne-am simtit excelent si vom reveni cu drag pe viitor. Pentru familii extinse sau grupuri de prieteni, este o locatie extraordinara si cu greu se va gasi o alta care sa ofere atatea avantaje precum aceasta. Felicitari gazdei pentru realizare si multumiri pentru efortul depus in slujba oaspetilor!
   Nan Catalin din Bucuresti
nota: 4
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 23.11.2021.
Am rezervat o camera, iar cu 4 zile inainte de sosire, am sunat ca sa ma asigur ca e totul in regula, moment in care aflu ca de fapt ca pensiunea a fost rezervata integral, iar camera pt care vorbisem nu imi mai este destinata mie. Doamna nici nu s-a sinchisit sa ma sune, a trebuit sa sun eu.
   Ana-maria din Ploiesti
nota: 10
schedule 02.06.2021
Am petrecut 4 zile (3 nopti) la pensiunea Lavinia si ne-am simtit foarte bine, intr-un cadru natural deosebit, aproape de Bran si de Manastirea Bran.

Gazdele sunt primitoare, cazarea a fost ireprosabila, cu toate conditiile, curatenie, parcare in curte, loc de joaca pt. copii. Urmeaza si alte amenajari (din discutiile cu gazdele). Gazdele au fost discrete, nu ne-au deranjat, am stat de vorba de cate ori ne-am intalnit ca si cum eram cunostinte vechi. Am petrecut, cu muzica si dans. Noi am fost multumiti de aceasta pensiune.

Am avut un singur inconvenient lagat de niste lucrari legate de canalizare si toata strada era distrusa, greu de mers cu masina, dar fiind ceva temporar, am trecut cu vederea. Zona este minunata, aer curat, priveliste deosebita si relaxanta.
   Viviana V din Calarasi
nota: 9.5
schedule sejur: 03.05.2019 - 05.05.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniste si curatenie in primul rand,iar la etaj este o priveliste de nota 10
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am
Răspunsul unității:
Buna ziua.Va multumesc pentru apreciere, va mai astept la Pensiunea Lavinia cu mult drag.
   Tomiţă din Pucioasa Dâmboviţa
nota: 9
schedule sejur: 13.07.2018 - 18.07.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locaţie excelentă. Preţul este unul corect şi reflectă condiţiile, dotările şi facilităţile oferite. Gazda foarte amabilă şi serioasă. Ne-am simţit foarte bine şi cu siguranţă este locația unde îți dorești să revii.
Răspunsul unității:
Va multumesc pt apreciere, va mai astept cu mult drag. Sa aveti un weekend frumos.
CONTACT
Recepție
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
Telefon: 0746 926 556
WhatsApp