Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Ingrid din Bran

Bran, sat Poarta, str. Valea Porții, nr. 158 -
Nota 10.0 / 14 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   George Mohora din Horezu
nota: 10
schedule 29.01.2024
Pensiunea ingrid este o alegere buna - camerele sunt primitoare și curate, iar oamenii de acolo sunt foarte prietenoși. Chiar dacă nu servesc mâncare în pensiune, există opțiuni bune în apropiere. Locul are o atmosferă liniștită și tot ce ai nevoie pentru a te simți confortabil. Este alegerea perfectă pentru o ședere relaxantă.
   Teseleanu Vicentiu din Constanta
nota: 10
schedule 29.10.2023
Foarte frumos! Pensiunea curata, loc de gratar, special amenajat. Gazdele amabile si foarte primitoare. Pensiunea amplasata intr-un loc linistit, langa un parau, locul perfect in care sa ti bei cafeaua de dimineata. Raportul calitate/pret a fost peste asteptari, preturi mici, locatie frumoasa! Perfect pentru relaxare!!
   Cristina din Chisinau
nota: 10
schedule 10.09.2023
Superb! Locatia minunata, pensiunea foarte aranjata si curata. Am fost cazați pentru 2 nopți, condițiile au fost extraordinare și gazdele, Sergiu și Ramona, au fost incredibil de amabile si primitoare! Recomand cu încredere aceasta locație dacă doriți sa petreceți timpul in liniște și in armonie cu natura. Noi o sa revenim, cu siguranta!
   Bogdan din Brasov
nota: 10
schedule 20.05.2023
Eu personal am petrecut noaptea cu proprietarul in biroul lui, si cand zic ca am petrecut chiar am petrecut:))
Locatia este placuta, curatā si primitoare.
   Paul din Fagaras
nota: 10
schedule 14.05.2023
Pentru noi experiența a fost una buna. Am ajuns destul de târziu și asta nu a fost o problema pentru gazda. Gazda foarte primitoare, curatenie, și caldura. După părerea mea este o locație frumoasa, cu tot ce ai nevoie la îndemână.
Grătarul este excelent, nou și curat. Vom reveni și cu alta ocazie.
   Tudor Viviana din Constanta
nota: 10
schedule 05.01.2023
Cea mai frumoasa priveliște și cel mai frumos personal. Camerele foarte curate, cu toate condițiile, salon și bucătărie dotate complet. Pensiunea este dotata si cu grătar și foișor funcțional. Este o oaza de liniște! Vom reveni, cu drag, și in perioada urmatoare!
Răspunsul unității:
Multumin frumos
   Horatiu Popov din Cluj-napoca
nota: 4.17
schedule 02.01.2023
Buna ziua. Din pacate am fost foarte dezamăgiti. De la soseaua principala mai este foarte mult de mers, pe un drum pietruit, plin de gropi. Parcarea greu accesibila, este la locul de gratar. Spatiu liber in curte nu mai exista. Camerele nu se pot numi camere. Sunt ceva cutii de chibrituri, foarte mici, de la intrare trebuie sa te așezi direct in pat, de pe wc poti sa faci si duș, dulapuri nu exista, iar urmele si mirosul de mucegai au pus capac! Nu recomand!
Răspunsul unității:
Cu parere de rau citesc acest comentariu si stiu ca este doar din cauza unei neintelegeri pe care eu si clientul am avut-o.
Nu stiu cum poti fi dezamagit cand inchiriezi o pensiune pe care o vizionezi fizic cu cateva zile inainte, vezi tot ce este acolo, si cum se ajunge acolo dar, sa le luam pe rand: drumul se asfalteaza, intradevar parcarea are intrarea ingusta, gratarul nu se mai afla in zona parcarii (am construit altul la terasa din fata), camerele sunt si mici si mari(in functie de bugetul fiecaruia pe care il aloca cazarii), iar mirosul... Stiu ca punem pret mare pe curatenie
   Tituleasa Ana Maria din București
nota: 10
schedule 02.01.2023
Just liké at home este puțin spus, un loc cu o energie excelenta unde te încarci pentru totdeauna. Sergiu și Ramona fac parte din viața noastră și ne-au făcut să ne simțim ca acasă, puțin spus, chiar mai bine ca acasă. Apartamentul este excelent, daca mai ai și o minune de copil, deoarece ai tot ce îți trebuie, bucătărie proprie, totul curat, numai am cuvinte sa pot descrie ce simt când sunt în preajma acestor oameni minunați. Revin, cu mare drag, sa îmi reîncarc bateriile și buna dispoziție. Pârtia este aproape, sunetul pârâului din spatele pensiunii și peisajul muntilor te transpun într-o imagine de poveste. Bravo, asa da!
   Dan Gornoava din Slatina
nota: 10
schedule 06.08.2022
Pretul este mic pentru ce ofera pensiunea, proprietarii Sergiu si Ramona sunt awesome, am ajuns tarziu, ne-au dat si mancare si bere rece.
Răspunsul unității:
Multumim frumos. Va mai asteptam tot cu bere rece









   Maria din Brasov
nota: 10
schedule 15.06.2022
Locație și priveliște minunată, gazda este foarte primitoare, camerele sunt super curate, ai tot ce îți trebuie, nu îți lipsește nimic, condiții de relaxare și distracție maximă, recomand cu tot dragul și toată încrederea, noi cu siguranță o sa ne întoarcem în acest loc minunat.
Răspunsul unității:
Multumim
   Tina din Brasov
nota: 10
schedule 19.03.2022
Gazda foarte primitoare, camerele curate, loc de parcare, foisor totul exact cum trebuie pentru o mini vacanta reusita. Recomand cu incredere. In spatele pensiunii curge un rau care te linisteste. Exect ce ai nevoie dupa o saptamana de munca sau pentru un sejur de sarbatori reusit. Copiii au destul spatiu unde sa se joace.
   Stefan din Mioveni
nota: 10
schedule 20.02.2022
Dacă va doriți câteva zile de relaxare, este locul potrivit atât pt copii cât și pentru adulți. Am descoperit o locație foarte bine organizata, aproape de pârtie. Proprietarii foarte receptivi la cerințele noastre, oameni deosebiți care chiar știu ce înseamnă să ofere servicii de turism.
   Gerbacea din București
nota: 10
schedule 19.02.2022
Pot spune că a fost un sejur reușit, Branul este o destinație excelenta sa te bucuri de aerul curat și peisajele pe care le-am descoperit cu ajutorul gazdei. Gazda foarte de treabă, noi fiind un grup mai gălăgios, ne-a lăsat să ne distrăm fara sa ne condiționeze într-un fel. Pe acesta cale ii mulțumim.
   Mirela din Vrancea
nota: 9.83
schedule 05.01.2022
Foarte îngrijit, totul a fost foarte frumos. Am închiriat integral, ne-am distrat excelent, proprietarul ne-a făcut mai multe "mofturi" pe care le-am avut, am vrut atv, ne-a adus, am vrut mâncare tradițională, ne-a adus, ce să mai omul stie cum sa te mulțumească, asa ca apelați cu incredere.
CONTACT
Cojocariu Sergiu
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Cojocariu Sergiu
Telefon: 0757 971 115
Apel
WhatsApp