Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Casa Gobbel din Bran grade grade grade

Bran, sat Predeluț, str. Bisericii, nr. 98C -
Nota 10.0 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Sabina Rusescu din Brăila
nota: 10
schedule 25.03.2024
Cele 250 de caractere puse la dispoziție sunt mult prea puține pentru a descrie cât de bine ne-am simțit aici. De la locația superbă (ascunsă parcă de zgomotul mașinilor, acolo efectiv se aude liniștea, păsărele, pârâul din apropiere), la micul dejun copios (părinții mei s-au îndrăgostit de brânza oferită, motiv pentru care am cerut să ni se zică sursa și azi la întoarcere am fost și am cumpărat și noi), la camera de jocuri care ne-a captivat, la camere foarte frumos aranjate, până la gazdele de nota 2000000+. Ne-a plăcut atât de mult, iar noi deși nu petrecem niciodată vacanțele în același loc, am zis că, e musaaaai să revenim. Noi am luat suita și încă o cameră dublă pentru finii noștri, care au fost la fel de mulțumiți. Am prins 3 anotimpuri aici, primăvara când am venit, toamna și apoi s-a lăsat și cu zăpada, un peisaj absolut rupt din povești. Recomand tuturor un sejur aici. Merită toți banii. Sunt sigură că și cei mici se vor distra pentru că există multe jucărioare, mașinuțe, cărticele pentru ei. Noi ne-am distrat pe cinste cu activity, darts, socces și tenis de masă. Felicitări atât doamnei cât și domnului Gobbel. Avem nevoie de mai mulți oameni ca ei.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Cristina Schromm din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.02.2023
O experiență minunată, cu oameni frumoși și foarte sociabili, o pensiune curată, frumos amenajată, liniște și o vedere pitorească cu un murmur de pîrîu liniștitor. Este aproape de punctele turistice din Bran.
   Andreea Mihaela Popa din Turda
nota: 10
schedule 26.08.2021
Ne-am simțit minunat. Gazde primitoare, mic dejun inclus în preț, foarte bun. Locul frumos, pensiunea amplasată lângă un pârâu, curtea mare amenajată pentru copiii de toate vârstele, dar și pentru adulți. Curățenie, camere spațioase, cameră de jocuri, livingul și locul de luat masa spațioase. Parcare amenajată în curte. Castelul Bran este aproape: aproximativ 2 km. Doamna și domnul Gobbel sunt gazde minunate, tineri minunați.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Iuliana Viorica din Rosiori De Vede
nota: 9.83
schedule sejur: 12.01.2019 - 13.01.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Oameni minunați, gazde primitoare, curățenie, totul excelent
   Madalina M din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 08.02.2015.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amabilitate si seriozitate
CONTACT
Diana Göbbel
Pe TURIST INFO din 2011
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Diana Göbbel
pe TURIST INFO din 2011
Telefon: 0727 762 218
WhatsApp