Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Conacul din Bran din Bran

Bran, sat Bran, str. Branului, nr. 151 -
Nota 10.0 / 14 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Gheorghe Mihaela din Pitesti
nota: 10
schedule 07.06.2023
Totul la superlativ, sejurul a fost cu mult peste asteptari. Multumim gazdelor pentru ospitalitate, dommnului Ionel pentru zambete. Vom reveni placere. Recomand cu caldura tuturor celor care isi doresc momente de neuitat in mijlocul naturii, alaturi de prieteni minunati!
   Semenescu Mariana din Brebu Megiesesc- Ph
nota: 10
schedule 23.05.2023
Conacul din Bran este o proprietate superba, intr-o zona linistita. Perspectiva dinspre fata conacului iti taie respiratia, o combinatie intre muntii Piatra Craiului si dealurile verzi si bogate din imprejurimi, iar dinspre spatele conacului se revarsa dealul proprietatii, o pasune rustica plina de flori salbatice, galbene, cu mici foisoare cu bancute si mese de unde poti admira peisajul mirific.

In interior, impecabil de curat, camerele cu absolut tot confortul, inclusiv frigidere, baile cu dotari in stil modern, balcoane cu masute si fotolii, iar gazdele, nemaipomenit de primitoare, apropiate ca si cand ar fi fost rudele noastre, amabile, receptive, simpatice, intelegatoare, cu multa voie buna in suflet.

Cat despre bucatarul sef si ajutoarele lui, totul la superlativ. Au pregatit in bucataria super dotata numai bunataturi traditionale si achizitionate de la locuitorii din imprejurimi: lapte dulce si batut proaspat, smantana, gemuri si dulceturi proprii, branza de burduf si alte tipuri, carnaciori, coaste afumate, sunculita, slaninuta, absolut toate proaspete, gulas la ceaun pregatit de el, fripturi si mici la gratar.

Recomand cu cea mai mare caldura aceasta locatie si nu va aduceti mancare cu voi, caci aici aveti tot ce doriti la preturi pe care nu le veti gasi niciunde in zona Bran. Totul la superlativ!
   Viorica din Ploiesti
nota: 10
schedule 21.05.2023
Concret, acord nota 10 pentru: ospitalitate, curatenie, confortul camerelor, amabilitate si, nu in cele din urma, bucatarului si ajutoarelor sale. Produsele servite sunt in mare parte traditionale, provenind de la producatori din zona, proaspete, foarte gustoase si gatite cu pasiune. Profesionalism si daruire. Recomandare: un leagan si poate o extindere pentru mini locul de joaca pentru copiii.
   Dorel Albu din Buzau
nota: 10
schedule 26.02.2023
Excepțional totul! Gazde foarte primitoare, curățenie exemplară, camere mari, spațioase, cu baie proprie la fel spațioasă și niște preparate culinare, specifice zonei, pregătite de “chef Vasile“ de la casa Hosu, senzaționale! Revin oricând, cu mare drag!
   Paula din Buzău
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 26.02.2023.
Locația este foarte curata, spațioasă și frumoasă, tot personalul de nota 10, am fost răsfățați cu preparatele culinare specifice zone de către d-nul bucătar de la casa Hosu. Cu siguranță, vom reveni și altădată și o recomand cu cea mai mare încredere, totul a fost la superlativ.
   Simona din Pitesti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 19.02.2023.
Locație foarte frumoasa, decorata cu bun gust, dotări peste așteptări: sala de mese spațioasă, bucătărie cu electrocasnice profi, foișor mare dotat cu tot ce trebuie.
   Musunoi George Radu din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.01.2023
Nota 10 este prea mica pentru aceasta locatie! Am petrecut 2 revelioane aici si pot spune ca am ramas foarte placut impresionat. Cabana are toate facilitatile de care ati putea avea nevoie, camerele sunt foarte curate si frumos amenajate, iar cireasa de pe tort este reprezentata de personalul foarte primitor si gata sa va ajute oricand! Recomand, din toata inima!
   Mihai din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.01.2023
O locație excelenta din toate punctele de vedere, personalul a fost foarte atent cu toate nevoile pe care le-am avut și ne-am înțeles foarte bine. Despre serivicii și curățenie, am fost foarte incantați. Am petrecut un revelion de poveste. Recomand, cu toată inima.
   Tudor Mihai din Bran
nota: 10
schedule 01.01.2023
După 2 revelioane consecutive petrecute aici, pot spune ca am făcut alegerea cea buna! Cabana este foarte curată și este dotata cu tot ce este necesar, iar gazdele au fost foarte primitoare și mereu pregătite sa ne ajute cu orice. Recomand, cu încredere!
   Sanda din Galati
nota: 10
schedule 21.08.2021
Foarte frumoasa locatia exact ca in poze. Utilata cu de toate si foarte curat. Intrarea se face pe langa restaurantul Dor de pe sosea, gps-ul va duce la adresa gresita daca puneti link-ul lasat mai bine sunati inainte sa ajungeti la cazare prorietaru. In rest totul este ingrijit si au o curte mare si un foisor mare.
   Andreea din Bacau
nota: 10
schedule sejur: 14.02.2020 - 16.02.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camerele spatioase , bucătărie dotată cu tot ce trebuie, curățenie si gazde primitoare.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu
   Cristian C din Mioveni
nota: 10
schedule sejur: 08.11.2019 - 10.11.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte frumos, totul la superlativ! Revenim cu siguranță!
   Nicușor N din Constanța
nota: 10
schedule sejur: 18.10.2019 - 20.10.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Dino park, castelul bran, rezervatia de Urși.
   Daniela din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 23.08.2019 - 25.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda este foarte primitoare, gasesti tot ce ai nevoie in pensiune, camerele sunt foarte curate, ai parte de liniste si de un peisaj de poveste.
CONTACT
Ionel și Steliana
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ionel și Steliana
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0744 165 502
Apel/SMS