Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Munteana din Bran

Bran, sat Sohodol, str. Primar Nicolae Ivanoiu, nr. 34 -
Nota 10 / 9 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Marina din Bucuresti
nota: 10
schedule 05.01.2023
Recomand, am fost un grup de 11 persoane, gazda foarte primitoare, ne-am simtit atat de bine in compania dansilor, incat i-am invitat sa stea cu noi seara, este modern si foarte curat! O sa revenim, cu drag, si o sa recomandam tuturor prietenilor.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri! Va mai asteptam cu drag la noi!
   Cosmina din Giurgiu
nota: 10
schedule 16.08.2022
Totul a fost excelent, camerele curate, foarte spatioase, doamna foarte drăguță si atenta la nevoile noastre. Copiii au unde sa se joace, curtea spatioasa, foisor si bucataria complet utilata! Casa Munteana vom reveni, cu drag! Ne-am simtit ca acasa! Recomand cu incredere!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri! Va mai asteptam cu drag la noi!
   Costea Ana Dorina din Bod Colonie
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 08.08.2022.
Peisaj relaxant, curte frumos amenajata, multe facilitati puse la dispoziția turiștilor. Proprietarii foarte amabili si receptivi la cerințele noastre. Felicitări gazdelor pentru sejurul excelent petrecut la aceasta locație. Este locul ideal de relaxare!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri! Va mai asteptam cu drag la noi!
   Mihai din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.07.2021
Un loc foarte fain cu oameni primitori si cumsecade. Casa este spatioasa si curata, utilata foarte bine, la fel si foisorul.

Nu este la strada, ci este foarte liniste. Curtea si cu spatiul verde arata foarte bine. Drumul de acces este o bucata drum pietruit (pentru moment), dar se ajunge repede cu masina.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri! Va mai asteptam cu drag la noi!
   Larisa Proca din Brasov
nota: 10
schedule 12.07.2021
Este o locatie superba, casa este foarte frumoasa si curata. Camerele sunt calduroase si spatioase. Proprietarii sunt niste oameni extraordinari si atenti la nevoile vizitatorilor. Foisorul a fost construit recent, inca mai sunt modificari de facut la el, dar este functional pentru gratar si iti ofera o priveliste deosebita.
   Mirela Meloanca din Bucuresti
nota: 10
schedule 11.07.2021
Priveliste splendida, liniste, foisor in curte cu loc amenajat pentru gratar, adica un loc potrivit pentru relaxare. In bucatarie gasesti absolut tot ce ai nevoie pentru a-ti pregati mesele; camerele sunt mari si amenajate frumos; livingul spatios si el. Proprietarii sunt gospodari, amabili si ne-au pus la dispozitie inclusiv lemne pentru gratar.
poze recenzie
   Pricopie Alexandru din Bolintin Vale
nota: 10
schedule 27.06.2021
At this location, I found everything superlative, the owners, who are very welcoming and nice people, to absolutely fantastic views, cleanliness in the yard and in the house, as well as modern features of the villa (new furniture, a kitchen with absolutely whatever you need, etc.).
   Ionescu Cristina din Iasi
nota: 10
schedule 16.05.2021
O pensiune foarte frumoasa, amenajata cu bun gust, cu o priveliște ce îți taie respirația. Gazdele sunt niște oameni minunați. Te simți ca la tine acasă, ai tot ce îți trebuie pentru a petrece timp frumos cu cei dragi. Este situata intr-un loc ferit de agitatie, un loc liniștit, este aproape de Castelul Bran.
   Craescu Mihaela din Galati
nota: 10
schedule 04.03.2021
Vila este amplasată departe de aglomerație si un peisaj superb. Vila foarte curata, living spatios, caldura in toata casa, utilata cu tot ce e nevoie (la bucatarie aveam si hârtie de copt, ulei, condimente) si gazda de nota 10+.
CONTACT
Chițu Adrian & Denisa
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Chițu Adrian & Denisa
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0721 265 581
WhatsApp