Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Munteana din Bran

Bran, sat Sohodol, str. Primar Nicolae Ivanoiu, nr. 34 -
Nota 9.8 / 12 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9


Adaugă recenzie
   Daniela Negoita din Giurgiu
nota: 10
schedule 26.02.2024
Din start acord acestei locații un punctaj maxim. Am găsit la Casa Munteană tot ceea ce ne-am dorit. Un peisaj absolut superb, camere impecabile, curățenie desăvârșită. Un living spațios, de la fereastra căruia am admirat un răsărit aproape ireal, bucătărie modernă, utilată cu veselă, tacâmuri, mașina de spălat vase, espressor de cafea, frigider, cam tot ceea ce îți trebuie. Un foișor foarte bine gândit și construit, cu grătar, plită pentru ceaun, frigider și o canapea confortabilă, de unde poți admira căprioarele care vin prin împrejurimi. Nu poți realiza cât de frumos este acest loc decât dacă îl vezi cu ochii tăi. Despre gazde nu pot vorbi decât la superlativ. Oameni cu o mare doză de bun simț, foarte discreți și extrem de amabili. Felicitări pentru ceea ce ați realizat și pentru modul în care îi tratați pe cei care va trec pragul!!!
poze recenzie
   Andra din Slobozia
nota: 10
schedule 10.12.2023
Curatenie de nota 10+, compartimentare perfecta si casa are tot ce iti trebuie. Am rezervat pentru 2 nopti pentru un weekend la munte si mini petrecere surpriza alaturi de prieteni. Gazdele foarte dragute si intelegatoare. Foisorul foarte bine echipat, cu gratar si ceaun.
   Elena Agachi din Bacau
nota: 9.5
schedule 07.07.2023
Am rezervat toată casa și am petrecut patru zile minunate, gazdele sunt atente la tot ce avem nevoie, camerele sunt spațioase și curate, baile mari, mai puțin cea de la parter, baia e puțin mai mica. Bucătăria și foișorul sunt dotate cu tot ce e necesar pentru a pregăti masa. Chiar în fața unității sunt vreo 2 km de drum desfundat, se lucrează.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri! Va mai asteptam cu drag la noi!
   Marina din Bucuresti
nota: 10
schedule 05.01.2023
Recomand, am fost un grup de 11 persoane, gazda foarte primitoare, ne-am simtit atat de bine in compania dansilor, incat i-am invitat sa stea cu noi seara, este modern si foarte curat! O sa revenim, cu drag, si o sa recomandam tuturor prietenilor.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri! Va mai asteptam cu drag la noi!
   Cosmina din Giurgiu
nota: 10
schedule 16.08.2022
Totul a fost excelent, camerele curate, foarte spatioase, doamna foarte drăguță si atenta la nevoile noastre. Copiii au unde sa se joace, curtea spatioasa, foisor si bucataria complet utilata! Casa Munteana vom reveni, cu drag! Ne-am simtit ca acasa! Recomand cu incredere!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri! Va mai asteptam cu drag la noi!
   Costea Ana Dorina din Bod Colonie
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 08.08.2022.
Peisaj relaxant, curte frumos amenajata, multe facilitati puse la dispoziția turiștilor. Proprietarii foarte amabili si receptivi la cerințele noastre. Felicitări gazdelor pentru sejurul excelent petrecut la aceasta locație. Este locul ideal de relaxare!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri! Va mai asteptam cu drag la noi!
   Mihai din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.07.2021
Un loc foarte fain cu oameni primitori si cumsecade. Casa este spatioasa si curata, utilata foarte bine, la fel si foisorul.

Nu este la strada, ci este foarte liniste. Curtea si cu spatiul verde arata foarte bine. Drumul de acces este o bucata drum pietruit (pentru moment), dar se ajunge repede cu masina.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri! Va mai asteptam cu drag la noi!
   Larisa Proca din Brasov
nota: 10
schedule 12.07.2021
Este o locatie superba, casa este foarte frumoasa si curata. Camerele sunt calduroase si spatioase. Proprietarii sunt niste oameni extraordinari si atenti la nevoile vizitatorilor. Foisorul a fost construit recent, inca mai sunt modificari de facut la el, dar este functional pentru gratar si iti ofera o priveliste deosebita.
   Mirela Meloanca din Bucuresti
nota: 10
schedule 11.07.2021
Priveliste splendida, liniste, foisor in curte cu loc amenajat pentru gratar, adica un loc potrivit pentru relaxare. In bucatarie gasesti absolut tot ce ai nevoie pentru a-ti pregati mesele; camerele sunt mari si amenajate frumos; livingul spatios si el. Proprietarii sunt gospodari, amabili si ne-au pus la dispozitie inclusiv lemne pentru gratar.
poze recenzie
   Pricopie Alexandru din Bolintin Vale
nota: 10
schedule 27.06.2021
At this location, I found everything superlative, the owners, who are very welcoming and nice people, to absolutely fantastic views, cleanliness in the yard and in the house, as well as modern features of the villa (new furniture, a kitchen with absolutely whatever you need, etc.).
   Ionescu Cristina din Iasi
nota: 10
schedule 16.05.2021
O pensiune foarte frumoasa, amenajata cu bun gust, cu o priveliște ce îți taie respirația. Gazdele sunt niște oameni minunați. Te simți ca la tine acasă, ai tot ce îți trebuie pentru a petrece timp frumos cu cei dragi. Este situata intr-un loc ferit de agitatie, un loc liniștit, este aproape de Castelul Bran.
   Craescu Mihaela din Galati
nota: 10
schedule 04.03.2021
Vila este amplasată departe de aglomerație si un peisaj superb. Vila foarte curata, living spatios, caldura in toata casa, utilata cu tot ce e nevoie (la bucatarie aveam si hârtie de copt, ulei, condimente) si gazda de nota 10+.
CONTACT
Chițu Adrian & Denisa
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Chițu Adrian & Denisa
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0721 265 581
WhatsApp