Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Family Sohodol din Bran

Bran, sat Sohodol, str. Primar Nicolae Ivănoiu, nr. 17 -
Nota 10.0 / 22 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Alexandra Anghel din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.01.2024
Totul a fost extraordinar de frumos! In bucatarie nu lipseste nimic: vesela, tacamuri, pahare, aparat pentru cafea, condimente. In dormitoare la fel, lenjeria curata, la fel si prosoapele, confortul patului. In living, tv-ul este smart si este si toaleta. In curte sunt jocuri pentru copii: leagan, tobogan, tiroliana, teren de sport. Nu lipseste nici gratarul. Gazda foarte draguta si amabila.
Multumim din suflet pentru tot!
   Catalin Persu din Pitesti
nota: 10
schedule 20.11.2023
Vila este superbă și situată într-o zonă foarte frumoasă. Dispune de toate facilitățile necesare și este foarte curată. Există chiar și un teren de fotbal și un foișor foarte frumos amenajat. Gazdele sunt exemplare și ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie. Cu siguranță vom reveni. Le mulțumim pentru găzduire!
Răspunsul unității:
Cu tot dragul, va mulțumim si noi pentru vizita!
   Florentina I. din Malmö
nota: 10
schedule 07.10.2023
Curatenie exemplara, gazda ospitaliera, toate conditiile pentru un sejur reusit.
Nu voi scrie despre cat de bine ne-am simțit noi in sejurul petrecut la casa Family ci voi scrie despre gazde, care au fost deosebite din toate punctele de vedere. Am primit tot ce am avut nevoie la locatie, copii au mancat visine direct din copac, au avut ocazia sa interactioneze cu oitele si chiar sa vada un arici in curte. Cu siguranta ne vom intoarce la aceasta locatie pentru ca ne-am simtit foarte bine primiti.
Răspunsul unității:
Cu prietenie va mulțumim si va așteptăm din nou sa ne revedem.
Gânduri bune!
   Stefan din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.07.2023
O vila superba, inconjurata de peisaje frumoase. Conditii de cazare excelente si o curatenie impecabila. Un mare bonus este locul de joaca special pentru copii. Gazdele extrem de primitoare, prietenoase si-ti pun la dispozitie orice ai nevoie. Este o locatie in care o sa revenim cu mare placere.
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos, suntem nerăbdători sa ne revedem!
   Simons din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.07.2023
Recomand cu drag! Este frumos, curat, gazde primitoare, atente, tot ce este nevoie pentru un sejur de liniste si relaxare. Este mult mai frumos ca in descriere. Camerele curate, bucataria dotata cu cele necesare, tiroliana functionala, flori peste tot, miniteren de fotbal/baschet amenajat pentru distractie. Vom reveni cat de des se va putea. Multumim dna Simona si dl Nelutu!
Răspunsul unității:
Va mulțumim foarte mult, ne-am bucurat si ne-a făcut mare placere sa avem asemenea oaspeți ca dvs!
poze recenzie poze recenzie
   Tudo Mirela din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.01.2023
Exceptional! Tot ce ti-ai dori. Liniste, caldura caminului tau, atmosfera placuta, camere mobilate cu gust, curate, primitoare, caldura gazdelor care te intampina. Un loc unde poti sa uiti cotidianul zilnic, sa te recreezi si sa doresti sa revii cat mai curand. O pensiune foarte calda si atragatoare, incantatoare ochiului.
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos! Va mai așteptam cu drag.
   Sorina din București
nota: 10
schedule 29.07.2022
Tocmai ce am plecat și am început sa îmi scriu și eu recenzia. Nu am decât cuvinte de lauda. Totul a fost la superlativ. Gazde foarte primitoare, prietenoase, cu un vibe f.bun, ce te face sa te simți exact ca intr-o familie (parca ne-am fi cunoscut de o viata intreaga). Despre casă pot spune ca nu am găsit pe nicăieri unde am fost (și am fost în destule locuri) atâta curățenie de îți era și mila sa intri. O curățenie impecabila. Bucatarie cu toate utilitățile, găseai tot ce aveai nevoie, terasă cu o priveliște superba, o liniște de nedescris, am fost deconectați de tot ce există ,,stres". Am avut privilegiul sa inauguram tiroliana, care a fost cea mai mare bucurie a copiilor, dar a și adulților.
Am numai cuvinte de lauda, multumim pentru tot.
Cu siguranță, vom reveni.
Răspunsul unității:
Va multumim foarte frumos pentru cuvintele dvs! Ne-am bucurat sa avem asa oaspeti prietenosi si cu drag va asteptam si data viitoare!
   Simona din Prahova
nota: 10
schedule 04.07.2022
Ne bucurăm ca am ales această cazare. Totul nemaipomenit, de la bunăstarea cu care am fost primiți, la curățenia si conditiile care ne-au fost oferite, până la peisajele din jur. O sa revin cu plăcere oricand voi avea ocazia. Apreciem foarte mult gazdele care sunt petfrendly.
Răspunsul unității:
Va multumim foarte frumos! Cu drag asteptam sa reveniti.
   Navrapescu Georgiana din Bilciuresti, Dâmbovița
nota: 10
schedule 22.05.2022
Un loc minunat pentru relaxare, drumeții și o liniște deplina! Nu te deranjează nimeni! Loc special de joaca pentru copii.
Gazdele minunate, îți pun la dispoziție orice ai nevoie, curățenie.
Răspunsul unității:
Va multumim foarte frumos!
   Gaman Marina din Chiajna
nota: 10
schedule 29.04.2022
Liniste, peisaj de vis, curatenie, gazde primitoare, într-un cuvant sejurul perfect, am petrecut Pastele acesta! Multumim pentru locul minunat ce l-am descoperit la pensiunea dumneavoastră, pentru ca am reușit sa ne deconectăm de stresul zilnic si sa ne reîncărcam bateriile! O pensiune minunata, cât despre gazde numai cuvinte de lauda!
Răspunsul unității:
Noi vă mulțumim și vă mai așteptăm pe la noi cu drag!
   Gabriela din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 08.02.2022.
Daca vrei sa fii deconectat de ritmul tau cotidian, ai nimerit unde trebuie, sau ai gasit ce trebuia.
Am nimerit intr un peisaj de iarna ca in povesti, nu te mai saturai sa tot privesti atata frumusete, la care se adauga aceasta pensiune cu mult, mult bun gust, cu camere primitoare in care sa tot pereci un sejur minunat!
Gasesti tot ce ai nevoie, liniste, confort si gazde super primitoare!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos!
   Ioana din Rasnov
nota: 10
schedule 29.01.2022
Pensiunea este situata într-un cadru de poveste, peisajul este absolut superb. Camerele sunt foarte curate și confortabile, iar gazdele primitoare și mereu la dispoziția clienților. Bucătăria este dotată și utilată cu toate cele necesare și exista loc de grătar amenajat. Terasa oferă o priveliște minunată atât vara cât și iarna. Copii pot sa se joace in curte, sa se dea pe leagăn sau tobogan, să sară în trambulina.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos!
   Cocan Oana din Magurele
nota: 10
schedule 11.01.2022
Casa Family este o locatie de nota 10+ din toate punctele de vedere. Gazde primitoare si amabile, receptive la orice solicitare. O casa foarte curata, primitoare, care iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru un sejur minunat. Avand un bebe mic ne-a fost de mare ajutor patutul si scaunul de masa pus la dispoziție de gazde, astfel ne-au scutit de caratul lor de acasa. Locatia este superba, de vis, probabil mai greu accesibil cand este zapada, noi nu am prins. Este in topul locatiilor vizitate de noi pana acum, din toate punctele de vedere.
Răspunsul unității:
Va multumim mult! Va mai asteptam cu drag
   Olga P din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.01.2022
Rar gasesti locuri asa de frumoase și gazde excelente! Suntem foarte multumiti că ne-am ales casa Family pentru a petrece Craciunul in familie. Ne-am simtit foarte bine in acest loc minunat. Totul a fost superb: amabilitatea gazdelor, casa frumoasa construita cu suflet, decorarea de Crăciun cu bun gust, curatenie, peisajul superb, plimbare cu sania trasa de cai. Numai cuvinte bune pot să spun. Mulțumim gazdelor pentru tot ce faceti!
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos pentru frumoasele cuvinte.Va mai așteptăm pe la noi cu drag!
poze recenzie poze recenzie
   Anca Radu-bejinaru din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.11.2021
Am avut tot ceea ce ne-a trebuit. Am fost 2 familii cu copii mici si un cuplu. Este atat de liniste si de frumos. Si casa construita cu simt de raspundere si cu atentie la detalii.

Curatenia a fost impecabila. Este clar in topul locatiilor noastre de vacanta de acum incolo. Proprietarii sunt foarte amabili. Am fost la sfarsit de noiembrie cand afara era foarte frig dar caldura a fost din belsug. Mai revenim in sezonul rece, pe zapada, la semineu si la dealurile de peste tot numai bune de sanius.
Răspunsul unității:
Multumim frumos! Va asteptam si la iarna ❄️☃️
   Neagu Lucica din Galați
nota: 10
schedule 02.10.2021
Totul este la superlativ: curățenia exemplară, decorarea cu mult bun gust, discreția si amabilitatea gazdelor, peisajul plin de verdeață, îngrijit și care te îmbie la relaxare.

Foarte frumos, mulțumim.
Răspunsul unității:
Multumim frumos !
   Cristina din Bucuresti
nota: 9.67
schedule 17.08.2021
Un loc de poveste, unde poti petrece un sejur intr-o liniste sparta doar de cantec de pasarele sau cocosul din curte. O casa amenajata la interior/exterior cu foarte mult bun gust, dotata cu tot ce este nevoie si foarte curata. Gazdele sunt de nota 10, gata sa ajute la orice solicitare. Accesul este putin mai dificil intr-adevar, fiind situata la capatul satului, dar doar asa poti sa fii desprins de zgomotul cotidian si sa simti ca traiesti cu adevarat in natura.
Răspunsul unității:
Va multumim frumos ! Va mai asteptam
(*casuta noastra este situata chiar in mijlocul satului*
   Mihaela din București
nota: 10
schedule 27.07.2021
O casă superba cu toate utilitățile, extrem de curată, frumos aranjată,cu tot confortul, loc de joaca pentru copii și jucării pentru cei mici o zonă foarte liniștită (nu este situată la sosea), iar gazdele foarte primitoare, amabile.
Răspunsul unității:
Va multumim frumos !
   Daniela P. din Brasov
nota: 10
schedule 05.04.2021
Casa si proprietarii te fac sa te simti exact ca in denumirea pensiunii - in familie.

Decoratiunile casei sunt foarte frumoase si de calitate. Am apreciat mancarea bio gustoasa, iar animalutele din ferma adorabile spre deliciul copiilor :)

Gradina vasta si foisor de unde panorama este foarte placuta.
Răspunsul unității:
Va multumim frumos !
   Andreea din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.02.2021
O casuta din povesti, foarte primitoare si cu tot ce ai avea nevoie, iar gazdele niste oameni ospitalieri, de nota 10. Semineul din living a completat ninsoarea de afara, petrecand astfel un sejur de vis la aceasta cazare. Multumim gazdelor inca o data pt. tot!
Răspunsul unității:
Va multumim frumos si noi!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Sinziana din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 04.01.2021.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nu am finalizat rezervarea, insa experienta telefonica cu proprietara a fost una minunata.
Răspunsul unității:
Multumim frumos!
   Nicoleta N din Galati
nota: 9.67
schedule sejur: 27.11.2020 - 01.12.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O casa primitoare, extrem de curata (un mare plus pentru asta), gazde cu mult bun simt si ospitalitate.
Răspunsul unității:
Multumim frumos!
CONTACT
Cotinghiu Diana, Simona, Iulia
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Cotinghiu Diana, Simona, Iulia
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0754 398 879
WhatsApp
Apel/SMS