Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de pe Deal din Bran grade grade grade

Bran, sat Șimon, str. Iancu Gonâea, nr. 355 -
Nota 10.0 / 17 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Teodorescu Irina din Pitesti
nota: 10
schedule 13.03.2024
Recomand tuturor sa aleaga aceasta locatie! Totul a fost la superlativ, curatenie exemplara peste tot, pensiunea dispune de 8 camere spatioase, fiecare cu baie proprie, un living foarte mare la parter, bucatarie complet utilata, gratar, plus o terasa foarte mare. Noi am fost un grup de 16 persoane, toti am fost foarte incantati. Accesul la pensiune se face doar mergand pe drum cu asfalt. Sigur vom mai reveni!! Multumim gazdelor pentru tot!!!
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos și va mai așteaptăm cu drag pe la noi!!!
   Luncasiu Alexandra din Sector 4
nota: 10
schedule 19.09.2023
Superb! Am gasit niste gazde minunate, mereu dispuse sa ne faca sa ne simtim bine primiti. Casa este mare, curata, conditii foarte, foarte bune. Am avut tot ceea ce ne-a trebuit sa ne simtim minunat, desi nu a fost o zi cu soare, ba chiar o parte a sejurului a plouat, ne-am simtit extraordinar. Un foisor cochet amenajat in care am dansat, am jucat carti. Langa troneaza zona de gratar in care gasesti tot ceea ce ai nevoie, si daca nu gasesti afara, ai in bucatarie tot ceea ce ai nevoie. Va multumim!
Răspunsul unității:
I noi va mulțumim și va mai asteptam cu drag pe la noi!!
   Gatiu Marioara din Braila
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 30.06.2023.
O pensiune unde as reveni oricand, de la oameni care te fac sa te simti bine, pana la locuri magice. Nu pot spune decat de bine, totul la superlativ, nota 100 cu plus, multumim Casa de pe Deal pentru tot!
Răspunsul unității:
I noi va mulțumim,și va mai asteptam pe la noi!!!
   Emanuela Roua din Galati
nota: 10
schedule 25.08.2022
Am închiriat toata cabana pentru mai multe familii cu copii (mai mari si mai mici), am fost foarte multumiti de tot ce am gasit acolo. Cabana este foarte încăpătoare si primitoare, la.fiecare etaj se afla un salon si o bucătărie, baie in fiecare camera, curat, afara este foarte mult spatiu verde, cu diferite accesorii pentru gradina (de la leagan, hamac, la trambulina), gazda foarte primitoare si disponibila.
Ne-am simtit foarte bine. Revenim!
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos și va mai așteptam pe la noi!!!
   Bogdan din Braila
nota: 10
schedule 24.08.2022
Este o pensiune superba, aflata intr-o locatie superba! Am fost foarte multumiti de cum am intrat in pensiune, totul curat, liniste, camere mari, cu bai mari, apa calda non stop, gratar acoperit, foisor, flori si iarba peste tot! Intr-un cuvant, cam cum ar trebui sa fie o pensiune!
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos și va mai așteptam cu drag pe la noi!!!
   Stefania Slaboiu din Bacu
nota: 10
schedule 15.08.2022
Cazarea a fost exceptionala. Am fost un grup de 16 adulti si 8 copii mici. Toate camerele au baie proprie si pe fiecare etaj este bucatarie complet dotata. Dispun de foisor, gratar, zona pentru ceaun si loc de joaca cu topogan, leagane si trambulina.
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos și va mai așteptam cu drag pe la noi!!!
   Cristian Vasile din Medgidia
nota: 10
schedule 11.06.2022
Spre rusinea mea, abia acum mi-am amintit ca am uitat sa las o recenzie, una pozitiva 100%, este o pensiune super curata, o priveliste de vis, eu am stat la ultimul etaj si se vedea peisajul superb. Gazdele super de treaba si amabile. Este destul spatiu sa se recreeze cei mici, este foisor, leagan, gratar, topogan si trambulina pt pitici, la fiecare etaj este bucatarie cu televizor si iti faci treaba super decent. Noi am inchiriat o camera, insa puteti veni cateva familii sau grup de prieteni, e destul loc. Camere curate cu tv, baie frumoasa, balcoane mari decorate cu flori, exista spatiu unde poti parca masina free. Recomand cu caldura.
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos și va mai așteaptăm pe la noi!!!
   Adriana Arhire din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.12.2021
Pensiunea este completa si confortabilă, gazdele sunt primitoare, curățenie de nota 10, priveliște încântătoare, curte mare. Pensiunea este foarte aproape de trasee montane dar si de Bran. Pensiunea are foișor, grătar si loc de joaca.
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos și va mai așteptăm pe la noi!!!
   Dana din Alexandria
nota: 10
schedule sejur: 29.05.2020 - 01.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul la superlativ!...Gazde foarte primitoare,locația exact cum este descrisă în imagini,curățenia de nota 10...Cu siguranță vom reveni cu plăcere...
thumb_down
Aprecieri negative:
Din punctul meu de vedere nu există minusuri.
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos și va mai așteptăm pe la noi!!
   Bianca din Constanța
nota: 10
schedule sejur: 01.07.2019 - 04.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un colt de Rai! Gazdele au fost extrem de amabile, iar curatenia a fost de nota 20! Este locul perfect pentru relaxare (se aud doar animalele si raul din fata casei). Nu este departe de soseaua principala din Bran (3km), dar peisajele sunt splendide. Bucataria este complet utilata, exista loc de joaca pt copii, foisor si multa buna voie de la doamna Ica. Abia asteptam sa revenim!
Răspunsul unității:
Va multumim frumos pentru vorbele frumoase si va mai asteptam pe la noi!!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Carmen din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 21.06.2019 - 23.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost perfect,ne am simtit excelent.Multumim mult proprietarilor,sunt niste oameni cu suflet mare.Sigur vom reveni cind de curînd.Multumim mult!
Răspunsul unității:
Va multumim frumos si va asteptam sa mai reveniti pe la noi!!!
   Alexandru din Giurgiu
nota: 10
schedule sejur: 22.01.2019 - 24.01.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea se afla intr-o zona foarte linistita si este situata la aproximativ 4 km de Castelul Bran.
Curtea este foarte foarte mare ,iar foisorul,leaganul,gratarul si locul de joaca pentru copii,te ajuta sa uiti de toate grijile.Mi-a mai placut foarte mult ca copii au avut "delulete" unde au putut sa se dea si cu saniuta!!
Caldura am avut la discreție ,chiar daca afara au fost si -15grade,camere spatioase si foarte curate,bucataria este complet utilata(nu aveti nevoie sa aduceti de acasă ceva)
Recomand cu caldura această pensiune!!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista minusuri!!
Răspunsul unității:
Va multumim frumos si va asteptam sa reveniti pe la noi!!
   Viorica din Slobozia
nota: 10
schedule sejur: 24.08.2018 - 27.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amplasarea
   Maria M din Braila
nota: 10
schedule sejur: 12.02.2018 - 14.02.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Zona frumoasa si linistita, aproape de toate obiectivele turistice ( castel, centru, partie ,etc.). Camere deosebit de curate, toate materialele folosite la interior atat in camera cat si in baie sunt de calitate, semnal wi-fi si tv foarte bun, priveliste superba cu muntele. Casa este dotata cu centrala termica pe lemne si dispune de caldura si apa calda in permanenta. Curtea este mare, frumos amenajata,parcare auto, gratar mare si foisor . Gazde foarte primitoare, intelegatoare si discrete, care au raspuns pozitiv la toate cerintele noastre. Pot spune ca totul a fost peste asteptari, mai ales curatenia. Un raport calitate/pret excelent. Obiective turistice de vizitat in imprejurimi: Castelul Bran, Partia Zanoaga, Cetatea Rasnov, Dino Parc, Pestera De La Rasnov si mai ales Schitul Bran unde gasesti un peisaj suberb....
Cu siguranta o sa revenim.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am gasit minusuri...
   Rodica R din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 27.10.2017 - 29.10.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cazarea la Casa de pe Deal Bran s-a dovedit a fi cea mai buna alegere si o recomandam cu incredere! Gazdele sunt foarte primitoare si am fost placut impresionati de curatenia si confortul camerelor, dar, si a pensiunii in general. Bucataria este dotata cu tot ce este necesar pentru a prepara o masa sanatoasa!
   Iulia din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 16.10.2017 - 17.10.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
M-am simțit excelent la pensiunea Casa de pe Deal.Vila arată foarte bine, camerele sunt mari, spațioase, paturi confortabile, băile de asemenea foarte curate.Ne-a impresionat bucătăria, utilată cu tot ce îți trebuie (chiar nu este nevoie, sa iei nimic de acasă ).Gazdele foarte amabile și serviabile, cu o prezenta discreta care îți lasă impresia ca esti "proprietarul" pensiunii.Multa liniște și relaxare, as recomanda oricui cu plăcere aceasta pensiune.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am găsit nici un minus.Va recomand cu drag aceasta pensiune.
   Anca din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 10.09.2017 - 11.09.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie deosebita cu un peisaj foarte frumos, gazdele primitoare, oameni minunati camere spatioase, curatenie desavarsita, bucatarie dotata cu tot cu ce este necesar...curtea foarte mare dotata cu leagan foisor si gratar. Un loc minunat unde poti sa iti petreci un weekend de neuitat..
CONTACT
Alexandru
Pe TURIST INFO din 2017
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Alexandru
pe TURIST INFO din 2017
Telefon: 0755 037 108
WhatsApp