Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Arra din Bran grade grade grade

Bran, sat Bran, str. Liviu Popovici, nr. 21 -
Nota 10.0 / 13 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Elena din Slatina
nota: 10
schedule 14.05.2023
O locație excelentă, cu gazde foarte primitoare care te fac să simți mereu confortul de acasă. Casa Arra este situată la doar 5 minute de mers pe jos față de Castelul Bran și foarte aproape de toate punctele de interes ale zonei.
Clădire nouă, camere spațioase, foarte curate și bine aerisite, băi mari, balcon la fiecare cameră, living+bucătărie complet utilată, spațiu de joacă pentru copii, liniște și priveliște deosebită.
   Chirciu Anca din Fetesti
nota: 10
schedule 25.02.2023
Totul la superlativ, este foarte curat, bucătăria este utilata ca acasă, spatii foarte generoase, camerele foarte mari și foarte bine încălzite. Poziția pensiunii este bună, aproape de castel. Recomand, cu mare drag, casa Arra.Proprietarii foarte amabili, drăguți și discreți. Ne-am simțit ca acasă. Bravo, bravo, bravo, vom reveni, cu siguranță.
   Corina Tatu din Galati
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 06.02.2023.
Recomand casa Arra cu cea mai mare caldura, asa cum era in incapere, atunci cand am fost noi. Totul curat si ingrijit, utilat si cu bun gust, iar dna Raluca este foarte amabila! De cate ori ne intalneam, ne intreba daca avem nevoie de ceva si cum ne simtim. Zona este usor accesibila, cu multe puncte turistice in jur. Cu siguranta, vom reveni!
   Doru Dumitru din Ploiesti
nota: 10
schedule 09.10.2022
M-am bucurat de 2 zile linistite si de o toamna superba, la casa Arra. Locatia este aproape de centru, de punctele de interes. Camere foarte spatioase, curatenie exemplara. Gazda, Raluca, o tanara placuta ce ne-a ajutat sa avem un sejur minunat. Felicitari pentru ce ati reusit sa faceti! O sa revenim si o sa va recomandam cu drag.
   Cristina din Craiova
nota: 10
schedule 18.08.2022
Totul la superlativ. Curatenie, camere foarte spatioase, confort, spatiu de joaca pt copii, priveliste, zona foarte linistita, dar si foarte aproape de castel, aprox 700-800m. Gazda a fost foarte ok, ii recomand cu mare drag si, cu siguranta, vom mai reveni aici.
   Delia Dumitru din Ploiesti
nota: 10
schedule 20.03.2022
Totul este la superlativ!
Curatenie, spatiu foarte mare, este loc foarte mare pentru activitati.
Peisajul este superb, iar gazdele sunt extraordinar de primitoare si amabile.
Bucataria este echipata cu tot ce trebuie.
Gradina este amenajata cu leagan si topogan pentru copii.
   Chirilă Jenel din Galați
nota: 10
schedule 01.03.2022
Superbă, camere spațioase, curățenie, bucătărie dotată, spațioasă, loc de joacă pentru copii, masă de ping pong, terasă, grătar, parcare, aproape de castelul Bran, zonă liniștită, ne-am simțit ca acasă! Gazdele foarte primitoare.
   Grigore Narcis din Ploiești
nota: 10
schedule 17.08.2021
O locație excelentă, cu gazde foarte primitoare care te fac să simți mereu confortul de acasă. Casa Arra este situată la doar 5 minute de mers pe jos față de Castelul Bran și foarte aproape de toate punctele de interes ale zonei: Masivul Bucegi, Munții Piatra Craiului, Culoarul Rucăr-Bran, Cheile Grădiștei etc.

Clădire nouă, camere spațioase foarte curate și bine aerisite, băi mari, balcon la fiecare cameră, living+bucătărie complet utilată, spațiu de joacă pentru copii, liniște și priveliște deosebită.
   Carmen Grigore din Ploiesti
nota: 10
schedule 17.08.2021
Casa Arra este varianta superlativă a curățeniei și conforului. Am mers deja de 4 ori în două luni și ne-am simțit minunat de fiecare dată. În plus, gazdele sunt foarte prietenoase, deja venim ca acasă. Peisajul îți taie respirația din orice cameră privești.
   Bucica Alin din București
nota: 10
schedule 02.08.2021
Priveliștea foarte frumoasa, gazdele foarte primitoare, curatenie în camere, vila noua, mobilier nou, aproape de Castelul Bran și parc.

Loc de joaca pentru copii în curte, locuri de parcare în curte, bucătărie spațioasă, grătar afara, totul bine pus la punct.
   Paraschiv Carmen din Bacau
nota: 10
schedule 18.07.2021
Spațiul foarte generos, bine dotat, curățenie de nota 10, gazdele minunate, foarte prompte la orice solicitare pe care am avut-o. Localizarea foarte bună, zonă liniștită.
   Cristina Stefan din Pitesti
nota: 9.83
schedule 16.03.2021
Am petrecut un weekend de vis la Casa Arra din Bran. Ne-am bucurat de confort la superlativ: curatenia, spatialitatea camerelor, mobilierul nou si modern ne-a facut sa ne simtim ca intr-un hotel de 4 stele.

Linistea si peisajul au completat imaginea de poveste. Gazda foarte amabila si atenta, ne-a facut sa ne simtim rasfatati si importanti.
   Iamandei Irina Loredana din Vălenii De Munte
nota: 10
schedule 12.02.2021
Gazda super, curățenia de nota 10+.
CONTACT
Gerbacea Raluca
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Gerbacea Raluca
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0752 309 953
WhatsApp
Apel/SMS