Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Alinda din Bran

Bran, sat Bran, str. Branului, nr. 73A -
Nota 10.0 / 9 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.83


Adaugă recenzie
   Ioan Nicolae din Pitesti
nota: 10
schedule 04.12.2023
Se ajunge foarte usor, nu este departe de centru, o plimbare lejera de 15 minute. Camere foarte curate, totul foarte curat. Zona de gratar inchisa, a fost ideal , batea vantul foarte tare. Gazde foarte discrete, practic ne-am vazut cand am ajuns si cand am plecat. Liniste, muntele se vede superb, absolut totul a fost cu mult peste asteptari. Recomand cu mare drag, abia astept sa revenim.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos și vă așteptăm cu drag oricând!
   Nicolae Camelia din Pitesti
nota: 10
schedule 04.12.2023
Totul a fost super. Camere curate cu băi și balcoane, bucătărie dotată, foișor, leagăn, gazda este o persoană foarte amabilă și camerele, bucătăria și livingul sunt separate de cele ale proprietarilor, foișorul este dotat cu grătar și vesela. O sa revenim cu cea mai mare placere.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos pentru cuvintele adresate! Ne bucurăm că v-a plăcut la noi!
   Petre Mariana din Pitești
nota: 10
schedule 13.09.2023
Acum patru ani am descoperit casa Alinda și am revenit mereu cu aceeași plăcere... Locație deosebită, camere curate cu băi și balcoane, super dotări, curte mare cu aranjamente florale care îți încântă privirea, gazon impecabil, gazde primitoare și amabile, într-un cuvânt am descoperit raiul pe pământ și ne-am convins încă odată că omul sfințește locul. Dacă vrei să evadezi din vacarmul orașului și să uiți de toate problemele, vino in acest loc mirific și îți vei recăpăta pofta de viață. Casa Alinda, un nume predestinat să-ți aline sufletul!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos pentru cuvintele adresate! Ne bucurăm că v-a plăcut la noi, sunteți bineveniți oricând!
   Vulpan Cornelia din Calafat
nota: 9.83
schedule 14.08.2023
Am fost doua familii. Curatenie, peisaj, gazda la superlativ. Ne-a convins sa rezervam cu comentariul de la prezentare si nu ne-a dezamgit. Cafeluta am savurat-o asa cum a fost in prezentare: pe terasa, admirand muntii bucegi si piatra craiului. Imi pare rau ca nu am avut mai mult timp la dispozitie. Vom reveni, cu siguranta! Multumim pentru tot! Daca ajungeti pe la Calafat, va stam la dispozitie.
Răspunsul unității:
Cu drag! Mulțumim frumos pentru cuvintele frumos adresate, sunteți bineveniți oricând la noi!
   Stoica din București
nota: 10
schedule 10.08.2023
Camere curate cu băi și balcoane bucătărie dotată, spatii verzi, foișor, leagăn, gazda este o persoană fff amabilă și bine informată, camerele, bucătăria și livingul sunt separate de cele ale proprietarilor, foișorul este dotat cu grătar și veselă, are spații verzi îngrijite, iar iarna este ca o mocheta.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru aprecieri și vă așteptăm cu drag, oricând !
   Simona Mihai din Tulcea
nota: 10
schedule 19.07.2023
Minunat. Recomand cu drag. Un sejur la Bran în camere curate, aerisite, spațioase, intr-un cadru cu verdeață și o priveliște de poveste. Bucataria bine dotata și foarte curata. Gazda primitoare care te așteaptă cu căldură și cu bratele deschise. Curtea este spațioasă, iar pentru familii cu copii, spațiu de joaca generos.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos!
   Adrian Si Viorica din Bucuresti
nota: 10
schedule 02.01.2023
Este a treia oara consecutiv cand petrecem perioada sarbatorilor de iarna la aceasta locatie. Conditiile sunt foarte bune, gazdele foarte primitoare. Intr-un cuvant, excelent. Gazda ne-a prezentat anul acesta noua gradina amenajata cu pomi si arbusti fructiferi. Vom reveni, cu siguranta, nu numai in perioda sarbatorilor de iarna, ci si pe parcursul anului pentru a ne bucura de frumusetile oferite de zona in care este amplasata locatia.
Răspunsul unității:
Vă așteptăm, cu drag,oricând doriți!
   Sonia din Bucuresti
nota: 10
schedule 05.06.2022
Am avut placerea sa fim oaspeti in aceasta locatie pe intreg cuprinsul unui an, vara, toamna, iarna si primavara! De fiecare data am regasit linistea placuta a acelor meleaguri, asta datorita in mare masura, gazdelor noastre, ce se remarca prin discretie, iar atunci cand este necesara, buna vointa. Le multumim pentru ambianta creata, in desele ocazii in care le-am fost oaspeti!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos și sunteți bineveniți oricând la noi!
   Cornel din Sorincenata
nota: 10
schedule sejur: 16.08.2019 - 17.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Sunt prea multe de spus, numai de bine
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista
CONTACT
Alina
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Alina
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0727 120 484
WhatsApp