Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana din Mesteceni din Bran

Bran, sat Tohanul Nou, str. Sohodol, nr. 10 -
Nota 10.0 / 6 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Mariana din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.02.2024
Am revenit la Cabana din Mesteceni pentru a treia oara cu un grup de 15 prieteni, deoarece, intre timp, proprietarii au dezvoltat langa cabana si foisorul existent, inca o cabana identica ca marime si dotari noi noute, de asemenea o cladire pentru evenimente, care este absolut spectaculoasa, construita in stil austriac si o bucatarie special amenajata in afara acestei sali de evenimente, unde se prepara felurile de mancare. Totul este impecabil de curat atat in camere, bai, sufragerie, cat si in sala de evenimente si bucatarie. Gazdele, d-na Maria si dl. Florin, impreuna cu fiul si nora, sunt de un caracter cu totul aparte, prietenosi, atenti la orice detaliu, perfectionisti, extrem de muncitori si orice doreai de la dansii, mai ales referitor la mancare, era ca si o dorinta implinita. Felurile de mancare servite, prospetimea si prezentarea lor, aranjamentele meselor ca la un hotel de lux au fost exceptionale. In vara aceasta vor mai finaliza si a treia cabana si probabil si terasa, dar pe langa toate acestea, foisoarele fiecarei cabane dotate cu gratare si mese somptuoase, locul de joaca pentru copii si privelistrea incantatoare a locului respectiv, ca o oaza de liniste si verdeata, foarte aproape de Bran unde se pot vizita multe obiective turistice, sunt un plus al acestei minunate locatii. Multumim din toata inima pentru tot, va dorim sa realizati tot ce v-ati propus si cu siguranta vom reveni pentru o alta mini vacanta.
   Grosu Daniela din Nürnberg
nota: 10
schedule 17.08.2023
Acest colț de rai este tot ce ne-am dorit pentru concediul perfect. La o distanță de 5 km de castelul Bran, intr-un loc liniștit, atât pentru relaxare, cât și pentru a face o petrecere, va recomand cu drag aceasta locație. Cabana dispune de 4 camere extrem de curate, fiecare cu baie proprie, bucătărie dotata cu electrocasnice de calitate și vesela necesară, foișor, ciubăr, loc pentru ceaun/proțap, loc de joaca pentru copii, șezlonguri, toate acestea fiind înconjurate de vegetație și elemente din lemn alese cu bun gust. Gazdele sunt oameni simpli, primitori cu mult bun simț și le mulțumim pentru absolut tot ce ne-au pus la dispoziție.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Viorica din Ploiesti
nota: 10
schedule 21.03.2023
Recomand acest loc atat pentru conditiile de cazare, curatenie, dotari, aspectul si atmosfera interioara, cat si pentru linistea, bunul gust, ospitalitatea si profesionalismul proprietarilor. Este cu certitudine o locatie unde vei dori sa revi si alta data.
   Mariana din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.01.2023
Am ales aceasta cabana in luna septembrie 2022, deoarece am fost 4 familii de seniori si am dorit sa avem toate facilitatile intr-un loc linistit si, nu numai ca am reusit acest lucru, ci am fost absolut incantati de aceasta alegere facuta. Dotarile complete ale cabanei, cu tot ce-ti doreste inima si cu foarte mult bun gust, curatenia exemplara, gazda minunat de primitoare, care a inteles dorintele noastre si a fost prompta cu rezervarea, ne-au facut sa revenim imediat dupa revelion in aceiasi formatie. Recomand, cu incantare si incredere, aceasta locatie.
   Cristina L. din Bucuresti
nota: 9.67
schedule 21.05.2022
O locație minunata, deosebita, cu niste gazde perfecte, primitoare si ospitaliere. Camere mari, îngrijite, luminoase, amenajate cu gust, cu bai bine dotate. Curtea este frumoasa, mare, cu leagăne pentru copii, ciubăr si șezlonguri. Priveliște încântătoare.
   Strauti Rozalia din Brasov
nota: 10
schedule 03.01.2022
Totul la superlativ, dotari, curatenie, amabilitatea si disponibilitatea gazdelor, peisajul. Balaceala nocturna in ciubar a fost memorabila. Atentia la detalii este impresionanta. Iar gazdele sunt oameni minunati. Se ajunge cu usurinta, locuri de parcare disponibile, liniste , discretie.
CONTACT
Toderaș
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Toderaș
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0747 542 785
WhatsApp
Apel/SMS