Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Adierea Vântului din Bran

Bran, sat Poarta, str. Clincea, nr. 11 -
Nota 10.0 / 7 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Lazurca Amalia din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.09.2024
Cabana din Busteni pitoreasca situata in mijlocul naturii, dar aproape de orice, curatenie si liniste. Cu terasa si foisor pentru gratar. Vedere deosebita asupra muntilor Piatra Craiului. Aproape de partia de schi Zanoaga. Se pot face drumetii, plimbari cu bicicleta. Acces cu autoturismunl pana la cabana.
poze recenzie
   Macos Daria din Brasov
nota: 10
schedule 30.07.2024
Totul a fost impecabil, locația foarte frumoasă, peisajul superb, curățenia e curățenie iar proprietarii sunt foarte de treabă, ne-au pus la dispoziție tot ce am avut nevoie.
Vom mai reveni cu siguranță, ne-am simțit foarte bine. Păcat ca s-a terminat.
   Maria din Otopeni
nota: 10
schedule 03.12.2023
Cabana foarte curata, au grătar, ceaun, terasa, peisajul tare frumos, camerele spațioase și gazde primitoare. Living mare, unde te poți strânge seara. Permanent liniște. Foarte aproape de castelul Bran. O sa revenim la primăvară. Curtea este mare, ideala pentru familii cu copii.
Răspunsul unității:
Multumesc pentru cuvintele frumoase si aprecieri . Toate cele bune si un an nou cu sanatate.
   Ionut din Craiova
nota: 10
schedule 06.01.2023
Am fost foarte multumiti, locatia frumoasa, curatenia impecabila, zona linistita, priveliste exceptionala, gazdele foarte prietenoase. Mentionez ca am fost un grup de 6 persoane, avand loc suficient pentru distractie, sigur vom mai reveni in viitor.
Răspunsul unității:
Multumesc pentru apreciere.
Toate cele bune.
   Brindusa Berlea din Buftea
nota: 10
schedule 28.12.2022
Peisaj minunat, cu vedere spre munți, liniște, departe de zgomotul si agitația orasului. Accesul se face cu auto până în curtea pensiunii. Pensiunea are o curte foarte mare, împrejmuita, ideală pentru copii. In fata exista o zonă amenajata pentru grătar. Exista si o terasă mare, acoperita, pentru eventualele zile ploioase. Camere foarte confortabile, mari si foarte curate. Bucătăria complet utilata, împreună cu un living generos si cu loc pentru servit masa sunt la dispoziția turistilor. Baile foarte curate si moderne. Gazdele au fost foarte deschise si prietenoase. Totul a fost excelent. Un sejur minunat.
Răspunsul unității:
Multumesc pentru cuvinyele frumoade si aprecieri .
Toate cele bune si un an nou cu sanatate.
   Andrei Stan din Bucuresti
nota: 10
schedule 14.10.2022
Locația de vis! Gazda extrem de primitoare. Am avut la dispoziție tot ce ne-am dorit! Confort sporit! Toate facilitățile la dispoziție! Curățenie impecabila! Vom reveni, cu drag, oricând vom avea posibilitatea. Recomandam oricui dorește sa își încarce bateriile în mijlocul naturii!
Răspunsul unității:
Multumesc penu apreciere si pentru cuvintele frumoase.
Toate cele bune.
   Sonia din Titu
nota: 10
schedule 02.08.2022
Am plecat de acasa cu gandul „ce ne-o mai astepta si de data asta“… o doamna foarte serviabila, nespus de politicoasa si amabila ne-a intampinat, ne-a prezentat cabana, ne-a dat detalii in ceea ce priveste zona si ne-a dat cheile cabanei. Bineinteles, ca tot omul care iubeste natura si care are nevoie de cateva zile de relaxare, ne-am imprastiat fiecare pe unde a apucat (bineinteles pe terasa, ca sa putem admira peisajul de care ne-am bucurat pe toata perioada sederii), masa de 6-8 persoane, hamac si 2 leagane… dupa, bineinteles, am iesit in „inspectie“. Bucataria/sufrageria (openspace) foarte ordonata, curata, utilata cu electrocasnice de ultima tehnologie. Tin sa mentionez ca nu a lipsit nimic… ce sa mai, ca acasa. La etaj, 3 dormitoare decorate intr-un mod rustic si ele, de asemenea, foarte curate si ordonate (2 dintre ele au balcon). In curte este gratar, loc amenajat pentru tuci/foc de tabara. Ar mai fi foarte multe lucruri de descris, dar am incercat sa pun accentul pe lucrurile care mi s-au parut mai importante… intr-un cuvant, recomand din inima.
Răspunsul unității:
Multumesc penu apreciere si pentru cuvintele frumoase.Va mai atept la noi.
Toate cele bune.
CONTACT
Iosif Claudia Elena
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Iosif Claudia Elena
Telefon: 0721 255 022
Apel
WhatsApp