Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana 33 din Bran

Bran, sat Predeluț, str. Pe Țarina, nr. 33 -
Nota 9.8 / 4 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:9.67
lightbulb_outline Curățenie:9.67
weekend Confort:9.67
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.67


Adaugă recenzie
   Paul P din Bucuresti
nota: 9.33
schedule 17.03.2024
Localizata intr-o zona linistita si retrasa, cabana din lemn masiv este foarte spatioasa, mult mai spatioasa decat reiese din poze, amenajata in stil rustic-modern, dotata suficient de bine pentru a te gospodari singur. Proprietatea nu este noua si, din acest punct de vedere, anumite dotari sau parti de mobilier ar trebui inlocuite. Un boiler cu o capacitate mai mare ar fi util. Comunicarea cu gazda a fost excelenta. Gradina aferenta este suficient de mare pentru a te simti in mijlocul naturii. Panorama atat catre Bucegi, cat si catre Piatra Craiului. Camerele de la etaj sunt foarte spatioase, iar livingul este imens. Semineul se incadreaza perfect in atmosfera cabanei.
   Miulescu Oana din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.03.2024
Despre Cabana 33 doar cuvinte de laudă. Este o locație minunată, unde îmi doresc să mă reîntorc în vacanță de vară, am petrecut o săptămână minunată alături de blanosul meu care a avut spațiu din belșug pentru alergat. Recomand cu mult drag această locație unde cu siguranță vă veți simți minunat, aveți totul la dispoziție grătar în aer liber și terase generoase. Nu ne-am întâlnit cu proprietari cabanei însă din discuțiile la telefon am înțeles ca sunt oameni minunați. Drumul este puțin anevoios, circa 1 km, însă ajunși la destinație vă veți simți minunat. Va doresc tuturor să vă relaxați într-un astfel de loc cu priveliști minunate.
Răspunsul unității:
Va multumim foarte mult si ne bucuram ca v-ati simtit bine! Va mai asteptam cu drag!
   Marian din Pitesti
nota: 10
schedule 06.03.2024
Cabana 33 este o locatie super. Este o liniste deplina în care îti încarci bateriile la maxim. Recomand cu încredere. În acea cabana se gaseste absolut tot ce ai nevoie, o sa revin cu drag. Este la distanta de centrul Bran, maxim 5 min. cu mașina. Singurul incovenient este acel care scartie podeaua de la etaj, dar în rest nu este problemă. Un living foarte spatios si calduros.
Răspunsul unității:
Va multumim foarte mult si va mai asteptam cu drag!
   Emil din Constanta
nota: 9.83
schedule 13.12.2022
Cabana 33 Bran este unul din cele mai frumoase locuri in care am avut ocazia sa ne cazam in sistem self-catering. Aflata la 5 minute cu masina de centrul Branului si 35 de minute de mers pe jos, cabana 33 este situata intr-un varf relativ usor accesibil cu masina, daca nu este zapada sau nu ploua, ultimii 600 de metri pana la cabana fiind neasfaltati si in urcus. Cu toate astea, merita! Curtea cabanei este imensa, amenajata cu arbori si arbusti, foisor acoperit, gratar acoperit. Cabana este absolut superba, realizata exclusiv din barne. In cabana veti regasi 3 dormitoare incapatoare, un living imens si deosebit, care are in centru un semineu functional, o bucatarie open-space, cu bar care nu duce lipsa de absolut nimic din ce ar putea sa aiba nevoie, chiar si un bucatar experimentat. Accesul, fara contact personal cu proprietarul, s-a realizat usor prin intermediul unui lock-box. Cabana este incalzita in totalitate si nu veti duce lipsa de caldura pe perioada sederii, curatenia este exemplara, gazda ne-a ajutat la distanta cu tot ce am avut nevoie, plata am realizat-o in contul gazdei, am primit factura. Recomand cu bucurie cabana 33, pentru noi au fost 4 zile deosebite!
CONTACT
Boda Ștefan Sebastian
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Boda Ștefan Sebastian
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0728 226 858
WhatsApp
Apel/SMS