Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Ursu din Borșa grade grade

Borșa, str. Brădeț , nr. 11 -
Nota 7.2 / 2 recenzii10 -

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:7.5
insert_emoticon Servicii:7
lightbulb_outline Curățenie:7
weekend Confort:7
monetization_on Prețuri:7
location_on Localizare:7.5


Adaugă recenzie
   Andrei din Turda
nota: 9.5
schedule 28.10.2023
Amplasarea pensiunii este excelentă - am găsit-o ușor, iar locurile de parcare au fost generoase, ceea ce ne-a ușurat sosirea.

Curățenia și ordinea în pensiune au fost impecabile. Toată locația era curata, ordonata, creând o senzație plăcută. Camera noastră a fost confortabilă și amenajată cu gust, iar tot ceea ce ne-am putut dori a fost pus la dispoziție.

Personalul a fost deosebit de prietenos și grijuliu. Toți cei pe care i-am întâlnit aici ne-au salutat cu zâmbetul pe buze și bună dispoziție și au făcut tot posibilul să ne simțim bine. Gazdele noastre au fost atente la nevoile noastre și ne-au ajutat cu plăcere în explorarea zonei și în organizarea activităților.

Recomand cu încredere această pensiune tuturor, datorită facilităților de parcare, amplasării excelente, curățeniei și personalului prietenos. Sunt sigur că și noi vom reveni curând pentru a ne bucura din nou de farmecul acestui loc. Mulțumim pentru timpul minunat pe care l-am petrecut aici!
   Luminita din Bucuresti
nota: 4.83
schedule 29.12.2022
Nu recomand! Și pensiunile de 2 stele au tv in camere, in bucătărie frig! Paturi vechi, cu top deasupra, care aluneca in timpul nopții. Sauna nefuncțională, era spațiu pentru depozitat in sauna. Total nemulțumiți! Gazdele primitoare.
poze recenzie
CONTACT
Bak Aneta
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Bak Aneta
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0743 272 575
WhatsApp
Apel/SMS