Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Știrbu din Borșa

Borșa, str. Vasile Alecsandri, nr. 146 -
   Mihai Stan din Bacau
nota: 10
schedule 06.01.2022
Am petrecut un revelion minunat la pensiunea Stirbu din Borsa: gazdele sunt foarte ospitaliere si ne-au ajutat cu totii (patronii si cei 4 copii) ca sa ne simtim ca acasa. Camerele sunt spatioase, pentru toate nevoile: duble, triple, cu 4 locuri sau apartamente (la cei care am avut nevoie am primit paturi suplimentare). A fost caldura tot timpul. Mancarea a fost buna, totul culminand cu un porcusor la protap/rotisor, pe care l-am "ciopartit' noi cum am dorit (soric, urechi, pulpe, costite, etc) si ne-am "incalzit" cu palinca si vin fiert. Pensiunea nu este la strada principala, ci dupa un pod peste un rau, iar in 10 minute se ajunge la cele doua partii (telescaun si cea nou deschisa cu telegondola). Cand nu am stat in zapada si la partii, o parte din noi am vizitat multe obiective din zona Maramuresului.
   Laura din Constanta
nota: 10
schedule 04.05.2021
Totul la superlativ, curatenie conditii excelente, camere curate, cu caldura, mancarea foarte gustoasa. Am fost cazati de Paste si ne-am simtit excelent. Masa de Paste a fost cu produse traditionale, iar in ultima zi gazda ne-a surprins cu o pizza de casa foarte buna. Gazdele foarte primitoare.
   Ofelia din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 07.08.2020 - 10.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este nouă. Camerele sunt simple, dar curate. Am avut priveliște către munte. Gazda este o doamnă tare amabilă și harnică.
Muncește foarte mult. La parter este un restaurant cu bar, închis însă în contextul pandemiei.
CONTACT
Dumitru
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Dumitru
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0742 436 878
WhatsApp
SMS