Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea May Montana din Borșa

Borșa, str. Brădet, nr. 58A -
Nota 10.0 / 13 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Alexandra din Mănăstireni
nota: 10
schedule 17.08.2023
Recomand, cu toată încrederea, am fost cazați 2 nopți aici, cu copii mici și adolescenți, totul a fost f bine și ok. Pensiune moderna, f frumoasa, panorama superba,tot confortul posibil, curățenie maxima. Gazdele sunt o familie tânără, deschise, primitoare, cu f mult bun simt, căldură sufletească se simte de când intri în curte... când mai mergem în zona, tot aici o sa ne cazam, clarr!
   Doina din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 05.07.2023
Superba vila! Oameni frumosi si ospitalieri. Impecabil! Calitatea cazarii excede cu mult pretul. Aproape de telescaun. Liniste. Atat de odihnitor e ambianta din casa si din curte. Super calitativ totul, cu bun gust pana la cele mai mici detalii. Exista o singura baie pe etaj, dar e foarte ok pentru grupuri care calatoresc impreuna si se pot caza la acelasi etaj in camere separate.
poze recenzie poze recenzie
   Cătălina Toma din Iasi
nota: 10
schedule 01.04.2023
O locatie superba, un loc cu totul aparte, cu un design minunat, foatre rafinat. Living spatios, o desfatare a sufletului si a ochiului, mobilat cu foarte mult bun gust, perfect pentru petreceri alaturi de prieteni. Camere spatioase, frumoase si curate. Bucataria super utilata, unde se poate gati. Totul este mult mai frumos decat in fotografii. Proprietarii amabili si discreti, cum rar gasesti in astfel de locatii.
   Georgiana-elena din Iasi
nota: 10
schedule 19.02.2023
Superb! Acesta este cel mai potrivit cuvânt pentru a descrie experiența avută la pensiunea May Montana. Gazdele au fost pur și simplu uimitoare, au avut grijă să ne pună la dispoziție toate lucrurile de care am avut nevoie. Pensiunea este absolut încântătoare, camere mari, spațioase, iar curățenia este ireproșabilă. Peisajul este absolut superb. Este o oaza de liniste, unde te poti deconecta de la stresul cotidian și poti scapa de aglomerația marilor orașe. De asemena, pensiunea este situată la o distanță mică de ambele pârtii de ski, ceea ce reprezintă un avantaj pentru persoanele pasionate de sporturile de iarnă. Mai pe scurt, totul a fost perfect și, cu siguranță, vom reveni și cu alta ocazie.
   Veronica din Iasi
nota: 10
schedule 03.08.2022
O pensiune de 5 stele unde ne simtim foarte bine. Acum suntem cazati in aceasta locatie superba. Camere mari, cu o curatenie ireprosabila, totul este nou, cu un decor modern. Bucatarie cu tot ce aveti nevoie. O zona linistita, perfecta pentru cei ce isi doresc o cazare departe de zgomotul masinilor, dar aproape de telescaun. Multumesc gazdelor pentru amabilitate. Vom reveni cu drag.
   Daniel Ionescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.06.2022
May montana este tot ce iti poti dori pentru relaxare intr-un decor unic! Doi tineri au amenajat un loc de poveste, intr-o locatie de poveste!
Totul este nou, iar curatenia ireprosabila!
Vom reveni cu siguranta si data viitoare cand vom ajunge la Borsa!
   Pana Iuliana din Bucuresti
nota: 10
schedule 20.04.2022
O pensiune de 5 stele, administrată de doi tineri foarte profesioniști. Este localizata într-un loc foarte pitoresc, cu o superbă priveliște, camere foarte spațioase cu un design de excepție. In momentul când ai ajuns aici, ai impresia că ai venit la oameni pe care îi cunoști din copilărie, la oameni din familia ta. Multumim din suflet pentru tot oameni frumoși.
   Elena din Chisinau
nota: 9.67
schedule 08.01.2022
Totul este ca in poze. Gazdele sunt doi tineri primitori, competenti. Pensiunea este nou construita, camere spatioase, modern amenajate si calduroase. Ne-am simtit minunat in casa lor. Locatia se afla in zona linistita, pitoreasca aproape de pirtie (telescaun).
   Tiberiu Hangan din Dorohoi
nota: 10
schedule 05.10.2021
Gazdă primitoare, pensiunea dotată modern conform pozelor de prezentare camerele mari, confortabile, saltelele și pernele perfecte pentru un somn odihnitor.

Pensiunea este localizata foarte aproape de telescaun. Mulțumim Adrianei pentru cafea și pentru pălincă excelentă!
   Neagu Diana din Galați
nota: 10
schedule 07.08.2021
The first thing that one will instantly notice is the amount of space that each room has to offer.

That, alongside the great deal of day light that the wide windows allow. It certainly was quite cozy and welcoming, as the outside heat was never a problem.

We have been also provided with a whole kitchen just for ourselves, and a dining room as well, both the same characteristics as i've mentioned earlier: spacious.

The place seemed to be kept under great maintenance, for it was always tidy and once every two days, i believe, the staff had done a little bit of house keeping in every bedroom, in our absence.

I certainly would recommend coming to May |Montana Borșa, for its location is also about 10 minutes of a walk away the beginning of the most popular tourist spots that you may be interested in visiting. On top of everything, the views alone are breathtaking and following you to your very bedroom.
   Popa Cristina din Panciu
nota: 10
schedule 26.07.2021
Pensiunea May Montana, o pensiune de milioane, o cazare plină de viața și de zâmbete. O cazare de unde nu ai vrea sa mai pleci, așa cum ar trebui sa te simți peste tot pe unde te cazezi. Cea mai plăcută și unica experiența. Ospitalitate liniste si voie buna. Plecați cu gândul da stam 2 nopți si 1 zi si am rămas 4 nopți si 3 zile.
   Necula Adina din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.07.2021
Am ajuns la May cu gandul sa dormim o noapte si sa pornim la drum. Am ramas 3 nopti, superbe peisajul si pensiunea, conditii de 5 stele si o gazda foarte primitoare. Nu au fost probleme cu apa calda, curatenia sau incalzirea. Am stat fara grija masinilor, in curte la adapost.

La 10 minute de mers pe jos am gasit telescaunul care ofera si el o priveliste superba. De la telescaun la Cascada Cailor e un traseu de 30 min si 1 ora jumatate pana la Lacul Stiol. Ambele merita vazute.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Andreea Juncanaru din Botoșani
nota: 10
schedule 06.07.2021
May Montana a fost una dintre cele mai frumoase și moderne pensiuni în care am fost cazați în România. Inițial am mers cu gândul de a petrece o singură noapte în borșa, însă ne-am prelungit șederea doar datorită faptului că am fost foarte impresionați de cazare. Gazda a fost mai mult decât primitoare și saritoare, ne-a făcut să ne simțim ca acasă.
poze recenzie
CONTACT
Sandu Adriana
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Sandu Adriana
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0759 427 625
WhatsApp