Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Liniștea Codrului din Borșa

Borșa, str. Țapinarilor, nr. 16 -
Nota 10 / 3 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Raluca Girbaciu din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.01.2023
Locația este excelenta, proprietari minunați. Mâncarea delicioasa și tradiționala pregătită in casa. Camerele spațioase și mobilate cu bun gust. O sa revenim, cu mare drag. Am rezervat in sejurul de revelion unde am avut surprize de colindători cât și un ansamblu pus la dispoziție de proprietari. Pensiunea este noua și toate lucrurile sunt de o calitate excelenta.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos, ați fost deosebiți și dumneavoastră ! Vă mai așteptăm cu mare drag să ne treceți pragul !
   Tünde Gizella Sipos din Târgu-mureș
nota: 10
schedule 05.12.2022
Fidele denumirii sale, pensiunea, proaspăt deschisă în luna august, este situată într-un loc liniștit, înconjurat de o pădure, la câteva străzi distanță de la drumul principal. De pe terasa camerei noastre de la etajul 2, se vedea o priveliște minunată asupra munților înzăpeziți de vizavi. Camera și baia sunt impecabil de curate și bine echipate. Patul era confortabil, televizorul, wi-Fi, mini-frigiderul au funcționat impecabil. Baia avea apă caldă tot timpul (cu excepția unei dimineți). Demipensiunea a fost mai mult decât amplă, cu mâncăruri variate, gustoase, tradiționale, mereu proaspăt preparate. Ospitalitatea gazdelor este lăudabilă, au făcut totul pentru a ne face să ne simțim bine în cele 3 zile petrecute acolo. Am fost mulțumiți de tot, ne-ar plăcea să revenim oricând! Nu pot decât să-l recomand tuturor celor care doresc să se relaxeze într-un mediu calm, liniștit!
   Viorel din Galați
nota: 10
schedule 21.08.2022
Pensiunea este amplasată într-o zonă liniștită a localității, cu o panoramă deosebită. Condițiile de cazare sunt excelente, iar amenajarea interioară este realizată astfel încât să nu pierzi nicio clipă contactul cu natura (lemn, piatră). Gazdele sunt foarte ospitaliere și receptive la nevoile turiștilor. Incă un exemplu care confirmă proverbul că “omul sfințește locul”.
Am petrecut un sejur de care îmi voi aminti mereu cu plăcere.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim și ne bucurăm că am reușit să vă facem șederea frumoasă !
Vă mai așteptăm cu mare drag!
CONTACT
Fereștean Maria
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Fereștean Maria
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0755 265 875
WhatsApp