Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Firuța din Borșa grade grade grade

Borșa, str. Băiței, nr. 2 -
   Irina din Bacau
nota: 10
schedule 05.10.2021
Conditii excelente, gazde primitoare.

Camere curate, mancare delicioasa.
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi si va asteptam cu drag sa reveniti!

   Adriana din Bârlad
nota: 10
schedule 02.06.2021
Localizarea aproape de centru, relativ aproape de obiectivele pe care le am avut în plan să le vizităm. Peisajul este de vis, te simți că intri intr-o lume de poveste. Camerele sunt mari și spațioase, foarte curat. Gazda foarte amabilă și primitoare. Mâncarea specific maramureșean și diversificată în fiecare zi. Totul a fost la superlativ.
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca v ati simtit bine la noi si va asteptam cu drag sa reveniti!
   Mikaela Matei din Bucuresti
nota: 4.67
schedule 13.05.2021
Am fost cazați 15 persoane, toti am fost nemulțumiți. Au fost 2 copii mici unul de 8 luni si 1 an si 4 luni care nu au avut ce mânca, mâncarea super proasta, pt o ciorba si o mămăliga am plătit 50 ron de persoana. Pentru ca am renuntat la mâncare am fost tratați neprietenos. Toate femeile au avut nemultumiri, una ca are probleme cu mâncarea, una ca baia pt este comuna, sotia varului cu mizeria.
Răspunsul unității:
Dna Matei,
Revin cu acelasi mesaj pt dvs pe care l am postat si pe alte grupuri: va rog vorbiti in nume propriu.
Din 15 persoane dvs ati fost cea mai nemultumita si pusa pe scandal dintre toti! Regretam ca nu am chemat politia pt toata galagia facuta si tot deranjul adus celorlalti oaspeti pe care i am avut si care n au putut dormi din cauza dvs - avem integistrarile pe telefon la dna procuror care a cerut sa fie mutata in cealalta unitate. Nu v a placut ciorba, paturile - mamaliga cu branza si jumere, cozonacul, tuica, nu v a placut nimic din ce am oferit. Prin urmare e o chestie de gust - caci tot ce ati primit a fost bio si traditional de MM. Varul dvs, cel care a organizat iesire, a lasat review pozitiv - ma intreb oare de ce? Poate pt ca a primit zilnic toate cele necesare pt prepararea mesei pt cei mici? Sau poate pt ca in ciuda comportamentului dvs mizer tot grupul a primit hainele traditionale de MM si s au imbracat in ele?
Noi va dorim sa aveti parte de sejururi frumoase pe viitor - din ce recenzii lasati nicaieri nu va place.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Paul Florina
Pe TURIST INFO din 2013
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Paul Florina
pe TURIST INFO din 2013
Telefon: 0743 301 303
WhatsApp