Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Dintre Brazi din Borșa

Borșa, str. Brădeț, nr. 32/D -
Nota 10.0 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Maghiar Angela din Ghenci Jud. Satu Mare
nota: 10
schedule 17.07.2023
Totul a fost la superlativ!! Locația la 10 min de telescaun, camere curate și foarte frumos mobilate. Proprietara o femeie minunată, plăcută. Am să o recomand tuturor prietenilor! Acces la bucătărie foarte bine utilată, loc de relaxare, liniște și mult aer curat.
   Gabi din Iasi
nota: 10
schedule 18.08.2022
Esti" agatat" pe munte, intr-o locatie moderna, aranjata, cu mult bun gust, dotata si utilata cu tot ce ai nevoie, foarte curata, camerele confortabile, cu balcoane si priveliste super, gazdele tinere si primitoare (au luat exemplu de la mama soacra mare, cred) si te afli la doar cateva minute de telescaunul care te duce la cascada Cailor (si numai acolo). Voi reveni cu mult drag!
Răspunsul unității:
Va multumim.va mai așteptăm cu drag
   Florin Stanciu din Mun. Dorohoi Brașov
nota: 10
schedule 28.07.2022
Este o casa excepțională, încăpătoare si foarte frumoasa. Gazdele sunt de nota 10 si primitoare. Casa curata, bucătărie utilată, camere dotate cu televizoare si băi, toată casa e de nota 10. Daca veniți la Borșa, la casa Dintre brazi, beneficiați de telescaun la 150 m de casa, puteți vizita cascada Cailor, lacul Stiol și, daca urcați cu telegondola, care se afla la 1500 m de casa, puteti vizita lacul lui Ion.
Răspunsul unității:
Va multumim frumos!!!va mai așteptăm cu drag
   Grigore Mihali din Cernusco Sul Naviglio
nota: 10
schedule 23.07.2022
Foarte frumos, va recomad cu incredere.
Casa este foarte frumoasa, intr-o zona retrasa si linistita. Casa este curata, aerisita, gazdele primitoare. Ne-am simtit superb, veniti la Borsa, Maramures, este o zona foarte frumoasa. Este foarte aproape de telescaunul care duce la cascada Cailor, lacul Stiol, peisaje impecabile.
   Krisztina Ildiko Szakacs din Zalău
nota: 10
schedule 22.07.2022
O recomand din tot sufletul. Gazda foarte primitoare și drăguță. Camerele sunt dotate conform tuturor gusturilor. Zona este foarte liniștită, aer curat de munte. Grătar disponibil pentru turiști. Poți vizita cascada Caiilor, mănăstirea Prislop și biserica din complexul turistic Borșa.
Răspunsul unității:
Va multumim!!!
CONTACT
Danci Violeta
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Danci Violeta
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0740 842 685
WhatsApp