Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Nemțucu din Borșa

Borșa, str. Repezi, nr. 259 -
Nota 10.0 / 6 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.83


Adaugă recenzie
   Paduraru Gianina din Iasi
nota: 10
schedule 20.02.2024
Recomand din suflet aceasta locație minunata! Ospitalieri, oameni foarte săritori pentru a fi siguri ciclistul este mulțumit. Am fost așteptați cu mare drag o horinca foarte bună, un platou țărănesc asa cum este în zona lor draga, curățenia este de 10 stele impecabila, ciubar în aer liber cu apa fierbinte, am luat de la gazde păstrăv. Dna de acolo a sărit repede, ne-a curățat ea pestele, noi sa ne ocupam de grătar care nu spun, un foișor de vis cu plasma, închis cu sticla, unde nu simțeai frigul de afara, în casa căldură cât aveai sa nu simți iarna de afara, ferestrele mari ale camerelor îți exprimau frumosul tablou de munte. Niște oameni deosebiți de vis.
   Cătălin din Galati
nota: 10
schedule 19.02.2024
Multumim gazdelor de la cabana Nemțucu pentru un sejur frumos! Ne-am simtiti foarte bine si am plecat cu gandul ca ne-am dori sa revenim in perioade mai calde.
Cazarea a fost impecabila, de la curatenie pana la amenajare si confort, iar gazdele au fost minunate si ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie.
Casuta fermecatoare, echipata cu toate cele necesare. Un loc in care te poti odihni cu adevarat, departe de agitatia urbana.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Carmen din Galati
nota: 10
schedule 10.02.2024
Totul la superlativ. Exact ca in poze, foarte bine organizata. Locatie superba izolata in natura, confort, curatenie, caldura, bucătărie dotata cu tot ceea ce trebuie. Gazde minunate, discrete. Loc de joaca pentru copii, curte interioara spațioasă, iar atracția celor mici - pastravaria si ciubarul.
Multumim frumos gazdei pentru tot, pentru surpriza cu care ne-a intampinat și cu siguranță vom reveni. Recomand pentru orice ocazie sa mergeti, pentru ca merita cu adevarat.
   Cireasa Silviu din Braila
nota: 10
schedule 02.01.2024
Cabana dotata cu tot ce trebuie, totul nou, foarte curata, perfecta pentru relaxare, perfecta pentru petreceri, gazdele super de treaba, persoane super ok, cand am ajuns am fost asteptati cu un platou traditional, o palinca si pentru seara de revelion o masa de pastrav. Dânșii au propria pastravarie! Recomand, nu VĂ va parea rau!!!
   Alina din Constanta
nota: 10
schedule 11.08.2023
Camere mari si frumoase, cu balcon, finisaje frumoase, elegante. Baie proprie, frumoasa, inclusiv cu feon. :) Lenjerie alba, prosoape albe. Foisorul superb, cu gratare si cuptoare, masa mare pentru servit masa sau stat la relaxare. Curte mare, cu loc de joaca pentru copilasi. O super locatie, noua ne-a placut mult. Curata, spatioasa, moderna, ideala pentru grup de familii.
   Mihaela Filipescu din București
nota: 9.83
schedule 19.04.2023
Cabana amplasată super, izolata, cu peisaj minunat. Multumim frumos gazdelor, o familie foarte primitoare și atenții cu turiștii. Cabana este vis, exact cum arată in poze, totul este foarte curat si de buna calitate. Dacă exista un minus, este unul foarte mic și anume faptul ca nu exista mașina de spălat vase, in rest nu lipseste nimic. Ne-am simitit minunat și vom reveni garantat dacă mai vizitam zona.
CONTACT
Timiș Gavrilă
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Timiș Gavrilă
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0733 840 888
WhatsApp