Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Anghel din Bilbor

Bilbor, sat Bilbor, str. Sat Bilbor, nr. 71A -
Nota 10.0 / 6 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Irina Tirpescu din Pascani
nota: 10
schedule 10.03.2024
Totul la superlativ! Locul perfect pentru liniște și relaxare alaturi de prieteni. Zona liniștita și retrasa, pădurea foșnește domol in spatele casei iar in față se întinde pana in depărtare un peisaj de poveste. Totul este aranjat cu cel mai bun gust, dotările raspund tuturor exigentelor și curățenia este exemplara. Chiar dacă gazdele locuiesc acolo, veți găsi in familia Anghel cei mai discreți, mai generoși și mai ospitalieri oameni. Vom reveni cu siguranța și ne dorim sa redescoperim la Casa Anghel farmecul fiecărui anotimp. Mulțumim și va rămânem recunoscători pentru tot ce ne-ați oferit.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase și vă așteptăm cu mult drag să reveniți !
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Alex din Republica Moldova
nota: 10
schedule 12.08.2023
Un loc foarte liniștit, cu o natură și priveliste inedita, dar cea mai mare facilitate sunt oamenii :). Gazda foarte ospitaliera, atenta la doliantele oaspetilor, foarte amabili si prietenosi. Curatenia, confortul camerelor la un nivel maxim, zona de bucatarie dotata cu tot necesar. Distanta fata de cele mai populare zone turistice din zona in jur de 20-30 min maxim, dar putin aglomerat si o liniste de nedescris, locul potrivit pentru cei ce cauta un loc linistit.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri!
   Deborah din Milano
nota: 10
schedule 10.11.2022
Amazing holiday in casa Anghel. If you are searching for a relaxing and happy experience in the middle of mountains, you can be warm up by an evocative fireplace, you're in the right place! Everything is perfect and clean and also the owners are super cute, they can help you through a lot of helpful tips to visit interesting places around you, knowing better the transilvanian culture. Absolutely suggest this place for a relaxing holiday in Transilvania, living a full immersion in the nature. I can't wait to come back here!
Răspunsul unității:
Thank you for your kind words! We are waiting you to come back soon for living new transilvanian adventures!
   Ionita Corina din Braila
nota: 10
schedule 22.01.2022
Totul este minunat. Oameni primitori, prietenosi, zona este wow si cazarea pe masura, dotata cu absolut tot ce este necesar, curata si exact ce trebuie.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri!
   Ciomirtan Delia din Baia Mare
nota: 10
schedule 05.01.2022
O pensiune cum rar am mai gasit prin Romania. Totul cu bun gust, foarte bine gandita si, in primul rand, foarte bine intretinuta. Dotarile la bucatarie mai bine decat ne asteptam: plita pe inductie, masina de spalat vase, espressor de cafea, fierbator pentru ceai, mixer vertical. In principiu, nu era ceva sa ai nevoie si sa nu gasesti. Gazdele extraordinare, discreti dar atenti la nevoile noastre. Camerele: impecabile.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri!
   Ion Vlad din Pitești
nota: 10
schedule 20.11.2021
Locație superba, pensiunea iti oferă o priveliște unica, muntele aproape, poienite si izvoare de apa minerala, gazdele oameni deosebiți, camerele curate si amenajate cu gust, super, zona cu destule locuri de vizitat, aer curat, liniște.

Am petrecut zile si nopți de neuitat. Vara verdele muntelui te încarcă de energie, iarna zapada oferă imagini de poveste.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri!
CONTACT
Florin Anghel
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Florin Anghel
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0744 288 894
WhatsApp