Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Măgura din Beliș

Beliș, sat Calatele Padure, str. Principală, nr. 452 -
la aproximativ 12.1 km de centrul localității Rișca
Nota 10.0 / 8 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Kovacs Zsuzsanna din Târnăveni
nota: 10
schedule 18.02.2024
Cabana măgura este o cabana minunata, făcută cu gust și stil, totul la superlativ!!! Proprietarii sunt niste oameni minunați!!! Localizarea este intr-o zona foarte frumoasa, cu vedere la munte. Curățenie ireproșabilă, unde poți găsi tot confortul de care ai nevoie. Intr-un cuvânt... minunat.
   Roman Corina din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 19.08.2023
Totul a fost la superlativ! Mulțumim frumos pentru cele două zile de liniște și relaxare. Locație de vis, cu spatii frumos amenajate, priveliște la Vlădeasa și o gazda primitoare. Cabana are toate dotările (mașină de spălat vase, cuptor electric, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine etc., toate sunt noi. Toate cele bune proprietarilor și mult succes! O sa revenim cu drag.
   Claudiu Badulescu din București
nota: 10
schedule 16.08.2023
O experiență plăcută din toate punctele de vedere. O cabana comfortabila și foarte bine utilata plus un patron mereu cu zâmbetul pe buze și gata sa ne ajute.
Peisajul pe care locația îl oferă este impresionant, asemenea descrierii ce poate fi regasita în anunț. De asemenea, o lista de atracții turistice care pot fi vizitate în vecinătatea locației va fi pusa la dispoziție de către patron. La o distanta de doar câteva minute cu masina, se pot închiria atv-uri cu trasee prestabilite de către un ghid. 10/10!!
poze recenzie
   Ciulacu Stefania din Bucuresti
nota: 10
schedule 14.08.2023
Gazda foarte primitoare, cazarea minunata, nimic de reprosat. Bonus un view superb! Ai tot ce ai nevoie. Cazarea dispune de ceaun, gratar, disc, bucatarie full echipata. Este o cabana perfecta pentru o escapada la munte alaturi de familie sau un grup de prieteni. Totul este de cea mai inalta calitate, de la mobilier pana la ustensilele de bucatarie.
   Paul din Braila
nota: 10
schedule 04.08.2023
Totul la superlativ, rar asemenea conditii. Felicitari proprietarilor! Locatia foarte frumoasa, peisaje superbe care pot fi admirate din fiecare camera. Dotari si conditii de 4 stele. De la masina de spalat vase si masina de spalat rufe pana la esspresor ai tot ce ai nevoie pentru o vacanta super reusita!
   David Teodora din Oradea
nota: 10
schedule 31.07.2023
Facilitati premium!!! Bucatarie complet echipata cu electrocasnice, vesela, tacamuri noi. Saltele foarte confortabile. Prosoape horeca! View spectaculos catre masivul Vladeasa! Camere cu balcon si mobilier din lemn masiv. Foarte curat. Impresionant pentru o cabana.
   Emil din Galați
nota: 10
schedule 29.07.2023
Tot ce se vede în poze înmulțiți cu zece...
Dotări de excepție: bucatarie mare utilata cu tot ce-ti trebuie, living/camere spațioase, are întrerupătoare să le închizi/deschizi de peste tot, prize peste tot (am avut multe cazări de "4 stele" unde cautai o priza să-ți încarci telefonul si nu găseai), băi spațioase cu baterii termostatate la duș, feon (ăsta mie nu mi-a fost necesar).
   Vasilescu Florentina din Galati
nota: 10
schedule 27.07.2023
Cabana Magura este o oaza de liniste, cu o priveliste care te lasa fara cuvinte de la balcon, din foisor sau de pe terasa cabanei. Bucataria este dotata cu tot ce ai nevoie, cu electrocasnice de inalta calitate (cuptor cu microunde, plita electrica, cuptor electric, masina de spalat vase, chiar si masina de spalat rufe). Camerele sunt spatioase si cu balcon. Baile, de asemenea, sunt mari si luxoase. Mobilierul este de bun gust si inalta calitate in toata cabana. Foisorul pune la dispozitie un gratar, ustensile pentru gratar, loc de servit masa si de relaxare. Peste tot este foarte curat si arata exact ca in poze. Proprietarul este un domn atent la nevoile turistilor si saritor sa te ajute la nevoie (noi am avut probleme cu masina). Drumul pana acolo este asfaltat si usor accesibil. Ne-am simtit foarte bine si recomand cu incredere. Noi vom reveni cat de curand.
CONTACT
Loi Dacian Aurel
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Loi Dacian Aurel
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0728 733 563
WhatsApp
Apel/SMS