Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Dia din Beliș

Beliș, sat Beliș, str. Principală, nr. 172D -
la aproximativ 12.1 km de centrul localității Rișca
Nota 10.0 / 18 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Mihai Ghiorghiță din Brăila
nota: 10
schedule 01.10.2023
O locație perfectă pentru un concediu liniștit, o adevărată gură de aer proaspăt. Gazdele au fost foarte primitoare, cabana de asemenea, oferind confortul necesar, iar nu în ultimul rând priveliștea a fost încântătoare, oferind dimineți la cafea relaxante. Pe scurt, ne-am simțit ca acasă și recomandăm cu căldură această cabană. Vă mulțumim pentru ospitalitate și cu siguranță vom reveni!!
   Eyad El Sana din Israel
nota: 10
schedule 23.08.2023
Hello, i would highly recommend this house for everyone, in an open place over the woods, its the right place to choose for relaxing and a nice day far the city, its fully equipped, clean, spacious, deserved every penny... Specially with the perfect attentive owners!! Thank you, Cristi.
   Cristina din Cluj
nota: 10
schedule 18.07.2023
O locație in mijlocul naturii, liniște, verdeata, living spațios, dotat cu loc de servirea mesei, bucătăriei dotată, camere spatioase cu bai, totul foarte curat. In curte foisor cu gratar, loc pentru ceaun si servirea mesei, iar ciubarul, fierbinte, numai bun pentru o balaceala. Copiii s-au putut juca in curte pe iarba, pe trambulina, tobogan si leagan, pe hinte sau hamac, iar doamnele sa faca plaja pe sezlonguri. O locatie pe care o recomandam cu drag, proprietari amabili si foarte serviabili. A fost foarte buna afinata! Cu siguranta vom mai reveni!
   Gabriela din Bucuresti
nota: 10
schedule 09.07.2023
Cabana are tot confortul, privelistea este de vis, foarte luminoasa, aerul extraordinar de curat, racoare cum doar la munte poti gasi. Proprietarii sunt niste oameni deosebiti, foarte amabili. Curatenia este desavarsita. Barajul Fantanele este foarte aproape, exista restaurante aproape in zona, partia de la Marisel si multe vacute care pasc in voie. Ne-am simtit extraordinar de bine in cele doua zile petrecute aici, si vom reveni cu drag si alta data.
   Liliana Popovici din Botoșani
nota: 10
schedule 15.06.2022
Este o pensiune minunata. De la ferestrele camerelor se vede un peisaj de poveste. Ai parte de multa liniște. Din când în când te mai deranjează clopotele de la gatul vacilor ce pasc prin zona. Gazdele sunt super. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie. Camerele și băile sunt curate. Am petrecut 5 zile și 4 nopti de vis alături de cei dragi. Mulțumim gazdelor pentru confortul oferit. Speram sa mai ajungem pe la ei.
   Gabriel din Madrid
nota: 10
schedule 09.02.2022
De la început ne-a plăcut locația, peisaj superb cu imagini minunate, totul verde, aerul extraordinar, aproape de lacul Beliș, se pot face multe rute in zonă, iar apoi cabana cu toate utilitățile și încoronarea tuturor este ciubărul. In foișor poți să faci grătar, ceaun, bucătăria din cabana este super utilata! Proprietarii sunt oameni minunați!
   Bogdan din Sighișoara
nota: 10
schedule 21.01.2022
Totul a fost la superlativ! Am fost 4 familii cu copii mici, condițiile de cazare au fost excelente, caldura, curățenie, confort. Ciubarul, fiind în incinta acoperita, poate fi folosit inclusiv împreună cu copiii. Pârtia Mărișel este într-adevăr foarte aproape (aprox 1 km), iar stațiunea la aprox. 11 km.
Proprietarii cabanei au fost foarte atenți și au avut grija sa nu lipsească nimic.
   Samoila din Floresti
nota: 10
schedule 19.01.2022
Locația este superbă, in mijlocul naturii, departe de agitația cotidiană și aproape de multe obiective turistice.
Este un loc perfect pentru orice vacanță indiferent de anotimp.
Cabana este spațioasă, modernă cu loc de grătar și ciubăr, iar curățenia este punctul lor forte.
Gazde educate și extrem de amabile.
   Mirela din Cluj Napoca
nota: 10
schedule 16.01.2022
O cabana dotată cu tot ce ai nevoie pentru a avea un sfârșit de saptamana perfect!
Priveliște de vis, gazde extrem de primitoare, curățenie ireproșabilă!
Bucataria este dotata cu tot ce ai nevoie, inclusiv masină de spalat vase!
   George din Oradea
nota: 10
schedule 13.01.2022
Foarte ok locația și spațioasă. Este perfectă pentru 4-5 familii cu copii, un living mare și spațios, terasă închisă și încălzită, loc de joacă pentru copii pe perioada verii și, nu in ultimul rand, un ciubar cu apă caldă pentru o relaxare perfectă.
În ceea ce privește ospitalitatea, gazdele, Cristi și Florica, sunt foarte primitori și ospitalieri cu oaspeții lor, venind și cu alte servicii suplimentare la cerere.
   Simona Morgovan din Oradea
nota: 9.83
schedule 13.01.2022
O cabana cu o poziționare foarte bună,cu loc mare și terasa cu vedere la grădină! Bucătărie foarte bine utilata, living mare și spațios, camerele mari. Cel mai atractiv este ciubarul și foarte bine gândit locul de grătare! Gazdele foarte amabile și primitoare, curățenie impecabila!
   Voineagu Teodor din Constanta
nota: 10
schedule 31.07.2021
Este un loc superb, m-am simțit perfect în concediu alături de cei dragi, atmosfera este de nota 100. Cei de la vila sunt niste oameni superbi, foarte de treaba și primitori. Peisajul este mirific. Cabana are toate dotările necesare nu trebuie sa ti faci grija de nimic. Ciubarul este demențial, apa în jur de 40 grade+ e fierbinte

De asemenea, cel mai ok este drumul din Huedin catre cabana, este cu 4/5 km peste cel mai rapid dat de waze dar mult mai ok dpdv al virajelor și gropilor.
   Susan Andreea din Constanta
nota: 10
schedule 31.07.2021
Atat conditiile camerelor, cat si peisajul au facut sa avem un concediu placut, cabana ridicandu-se la nivelul asteptarilor. Proprietarii au fost foarte primitori si calzi. Cabana este dotata cu un ciubar in care ne-am relaxat de-a lungul concediului.
   Olteanu Bogdan din Constanta
nota: 10
schedule 31.07.2021
Cabana este pozitionata intr-un peisaj mirific, personalul este foarte amabil, camerele foarte curate si incapatoare, curtea foarte mare si amenajata cu foisor si ciubar pentru relaxare.
   Chirita Claudiu din Constanta
nota: 10
schedule 31.07.2021
Foarte frumos, vila este foarte curată, liniște, n-ai treaba cu vecinii, poți sa dai muzica cât de tare vrei, pentru orice problema proprietarii ajung in 10 minute și totul se rezolva, peisajul este foarte frumos, personalul amabil, apa calda mereu, ciubarul merita 100%, ai lemne pentru foc câte vrei, mașina de spălat vase, bucătărie in vila, bucătărie in curte , wi-fi. Aici găsești tot ce îți trebuie.
   Olteanu Cristian din Constanta
nota: 10
schedule 31.07.2021
Nota 10, personalul foarte amabil, peisajul foarte frumos, curatenie maxima.
   Sebastian din Constanta
nota: 10
schedule 31.07.2021
Am venit din Constanta si pot spune ca atat eu, cat si prietenii mei avem numai cuvinte de lauda despre aceasta vila, cat si despre propietari care sunt niste oameni de nota 1000. Totul a fost exact cum ni s-a spus, nu am avut probleme, propietarul a avut grija sa nu ne lipseasca nimic. O familie primitoare care stie cum sa-si multumeasca turistii. Din vila nu lipseste nimic, totul este renovat si curat, bucataria foarte dotata, iar camerele foarte primitoare.
   Bianca din Cluj-napoca
nota: 10
schedule sejur: 30.09.2020 - 01.10.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Bucataria utilata, baile proprii, proprietari amabili.
CONTACT
Ungur Cristian
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ungur Cristian
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0744 939 124
WhatsApp