Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Kinga`s Crown din Băile Tușnad grade grade grade

Băile Tușnad, str. Aleea Sf. Ana, nr. 20 -
Nota 10.0 / 33 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Eugen din Focșani
nota: 10
schedule 18.08.2023
Poziționată excelent în centrul statiunii, vis-a-vis de principalele doua izvoare cu apă minerală, intr-o zonă liniștită. Curățenie exemplară, gazde primitoare si foarte amabile, atente să nu-ți lipsească nimic. Regretam că nu am putut sta mai mult. Probabil vom reveni. Recomand!
   Alina Lungu din Galati
nota: 10
schedule 19.02.2023
Calitate, bun gust, atenția la cele mai mici detalii, confort garantat, toate acestea oferite de cea mai amabila gazda, doamna Kinga! Recomandam și revenim, cu siguranță! Felicitări pentru implicare!
   Elena din Constanta
nota: 10
schedule 30.10.2022
Excelent raport calitate/preț. Curățenie impecabila, camere plăcute, armonios amenajate, dotate cu tot necesarul. Pensiunea este situata intr-o zona liniștită, foarte aproape de izvoare. Personal foarte amabil și primitor. A meritat din plin și speram sa revenim cât mai curând.
   Dumitru-eugen Nasta din Municipiul Bucuresti
nota: 10
schedule 17.10.2022
Words simply fail me, to write down my appraisal of the place. The fact that Romania and Transylvania, in particular, have breathtakingly beautiful mountain scenery, that is of no surprise to any one, any longer. The fact that historical relics and monuments are worth visiting, that kind of stuff is well-known to everybody, beginning with schoolchildren. But the fact that, in romania's smallest locality, you may run a posh guesthouse, with a dependable and approachable landlady, with comfortable rooms, that really has been a great surprise for me. A place to return to, definitely. Four thumbs up, for Kinga, and kinga's crown! Keep up the good work, ma'am! Congrats!
   Gianina din București
nota: 10
schedule 17.10.2022
Foarte frumos. Totul în interior este de foarte buna calitate, împrejurimile sunt superbe, gazda sufletista și foarte primitoare. Camerele sunt confortabile, dotate cu ce este necesar pentru un sejur, curățenie exemplară.

   Panaitescu Adrian din Buzău
nota: 10
schedule 01.12.2021
Gazdă primitoare, condiții excelente de găzduire, locație centrală cu posibilitati multiple de petrecere a timpului liber: drumeții, tratament balnear, produse din zonă. În apropiere se află singurul lac vulcanic din România, lacul Sfânta Ana din masivul Ciomatu-Puturosu.
   Florin din Galați
nota: 10
schedule 18.08.2021
Este foarte frumos, camerele sunt mari spațioase și foarte curate. Gazdele sunt foarte deosebite și primitoare.
   Oana Ionescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.07.2021
O locatie de 5 stele, camere confortabile si curate aranjate cu bun gust. Gazda minunata, a facut sa ne simtim ca acasa, tot timpul vesela si pozitiva, iar cafeaua minunata, iar surpriza de ziua mea a completat un sejur superb petrecut intr-o locatie de vis.
   Schinteie Cosmina din București
nota: 10
schedule 15.07.2021
Casa Kinga's Crown este o pensiune cum rar mai găsești. Este foarte curat, camerele sunt mari și mobilate cu gust, totul este nou, dna Kinga este gazda perfecta, ne-a pus totul la dispoziție.
   Paul Keny din Nottinghamshire
nota: 10
schedule 12.06.2021
My wife and I, stayed at the Kinga’s Crown, we had a lovely stay there.

Very comfortable rooms and very hospitable hosts.

Daniel offered us free bbq and free bears;)

Very peaceful place to stay, we was well looked after. Will visit again when we get the chance.
   Nicole din București
nota: 10
schedule 02.06.2021
Kinga's Crown are tot ceea ce iti doresti de la o pensiune: atmosfera placuta, camere extrem de curate, confortabile, cu mobila din lemn, smart tv, wi-fi, bucatarie complet utilata, loc de parcare, foisoare in care poti lua masa sau doar o cafea buna si, mai ales, gazda primitoare si dornica sa te simti bine.

Totul este facut cu mare atentie la detalii, cu mult drag si cu o mare dorinta de a oferi servicii de calitate celor care trec pragul pensiunii. Fiicele gazdei sunt absolut fabuloase.
   Stefan din Botosani
nota: 10
schedule 08.05.2021
O doamna deosebita, e imposibil sa nu o placi. Foarte amabila ,deschisă la feedback, mai rar găsești asemenea proprietari in ziua de azi. Foarte curat, camere cu o priveliște de vis, se merita sa-ți petreci câteva zile .

Pensiunea localizata central, chiar la strada, ușor de accesat orice locație sau traseu.
poze recenzie
   Badiu Adina din Galati
nota: 10
schedule 14.03.2021
Gazde deosebite, curatenie, buna dispozitie, totul de nota 10. Camere spatioase, mobilate cu mobila din lemn, TV in toate camerele, bucataria foarte utilata. Doamna Kinga o persoana foarte sociabila si amabila. Raportul pret/calitate pentru cazare a fost excelent.
   Dragomir Nicolae din Braila, Braila
nota: 10
schedule 14.03.2021
Un loc foarte placut cu o gazda foarte primitoare si prietenoasa. Punctele de atractie turistica sunt relativ aproape, respectiv izvoare, trasee montane, lacul Sf. Ana, etc.

Atmosfera familiara si de incredere, cu posibilitatea de a putea petrece timp de relaxare singur sau impreuna cu ceilalti ocupanti, in living sau bucatarie.

Un loc unde iti poti face prieteni noi si unde poti reveni cu drag, mai ales in perioade diferite ale anului pentru a beneficia de anumite atractii turistice, care pe timpul iernii sunt inchise (Parcul Club Aventura ce dispune de trasee suspendate si tiroliana, foarte aproape de locatie).
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Baloniu Puiu din Galati
nota: 10
schedule 07.03.2021
Gazdele sunt primitoare, atente la nevoile clientilor, sociabile.

Confortul camerei este deosebit, pat din lemn masiv cu saltea ortopedica de calitate.

Internet Wi-Fi de mare viteza impreuna cu un smart-tv cu diagonala mare fac ca sederea in camera sa fie una relaxanta si sa te simti rasfatat.

Curatenia este de nota 10. Bucataria super dotata.

Multumim gazdelor pentru primirea calduroasa !
   Carmen Albert din Bistrița
nota: 10
schedule 01.03.2021
Am rezervat în ultima clipă o camera dublă, de lux la această pensiune. Totul e la superlativ, de lux, într-adevăr!

Cu mult bun gust, vintage, aranjată camera, foarte curat și pe deasupra gazda foarte primitoare.
   Florin Goiciu & Anca Gheorghe din Galati
nota: 10
schedule 21.02.2021
Gazde primitoare, atente la nevoile clientilor, sociabili. Parcare si localizarea in centru a vilei la 50 m distanta de 2 izvoare naturale. Confortul camerei este deosebit, pat masiv din lemn cu saltea ortopedica de calitate. Internet Wi-Fi de mare viteza impreuna cu un TV led cu diagonala mare fac ca sederea in camera sa te faca sa te simti rasfatat. Nota 10. Multumim!
   Amalia din Focsani
nota: 10
schedule 21.02.2021
Am petrecut un wekend minunat la Casa Kinga’s Crown alături de familie și prieteni dragi. Despre gazda noastra, doamna Kinga am numai cuvinte de lauda, o persoana ospitaliera, solară și prietenoasa care te face sa te simți ca acasă.

Camerele sunt mari, amenajate cu bun gust, iar curățenia predomina in fiecare colț al vilei fiind întreținută cu mare grija de doamna Kinga care este mereu atenta la orice detaliu, dar și la dorințele oaspeților săi.

Noi am stat intr-unul din apartamente care este perfect pentru o familie cu doi copii mici având o priveliște minunata asupra munților acoperiți de zăpada. Ii multumim pentru tot.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Pirlog George Petrisor din Galati
nota: 10
schedule 17.02.2021
Condiții excelente de cazare la prețuri accesibile în zona centrală a stațiunii Băile Tușnad unde domină curățenia, linistea, luxul, de unde nu vrei sa mai pleci niciodată. Proprietara foarte atentă si amabilă.
poze recenzie poze recenzie
   Mili Moraru din Năvodari
nota: 10
schedule 15.02.2021
Dacă ar fi să spun foarte scurt ceva despre Casa Kinga's Crown, cred că aș putea spune foarte simplu "omul sfințește locul".
În primul rând, veti întâlni o gazdă în adevăratul sens al cuvântului. Foarte multă căldură (nu de fațadă), deschidere la orice dorință sau sugestie a clienților.
Despre curățenie nu are sens să mai amintesc. Este impecabil. Confortul și așezarea casei, la fel, ireproșabil.
   Doru Suciu din Madrid
nota: 10
schedule 13.02.2021
Am văzut cum se finalizau lucrările și ne-a plăcut foarte mult peisajul. La Tușnad e atât de frumos, încât ți se taie respirația. Ai impresia că tot ce te înconjoară te îmbrățișează. Brazii, păsările, susurul apei curate de munte. Iar Kinga și familia ei frumoasă te primesc cu atâta bucurie încât nu mai vrei să pleci.
   Dana D. din Galati
nota: 10
schedule 12.02.2021
Doamna Kinga e femeie strasnica, cu o primire deosebita, cu niste copii deosebiti.
Multumim mult pentru primire si gazduire!
   Lungu Ionel din Galati
nota: 10
schedule 08.02.2021
Am rezervat aceasta pensiune, cu un pic de teama, pentru toti prietenii din grup. Am ajuns acolo si... woooow, Prima impresie conteaza foarte mult. A noastra exact asa a fost,...... Woooow. Vila este reconstruita pe temelia unei vile mai vechi, respectand conditiile impuse de primaria Tusnad de a pastra structura vechii vile. Proprietarii au facut minuni. Au investit sume colosale pentru un om de rand si au refacut o pensiune aproape de la 0, desi cu aceeasi bani ar fi construit doua vile de aceleasi dimensiuni.

Camerele imbina rusticul cu modernul intr-un mod foarte placut. Totul este nou si de calitate, propietarii s-au gandit la toate: sisteme de incalzire performante, senzori de incendiu, iluminat ambiental, bucatarie super utilata (plita cu inductie), televizoare LCD de mari dimensiuni, unele smart, internet de mare viteza in toata vila, lenjerii de o calitate foarte buna, saltele noi si calitative.

In viitorul apropiat (incepand cu aceasta primavara) proprietarii vor demara si amenajarea exterioara a vilei prin construirea de 3 foisoare, amenajarea parcarii (pentru 5-6 autoturisme), un gratar zidit etc.

Casa Kinga's Crown este pozitionata in centrul statiunii pe strada Sf. Ana nr. 20 (chiar asa sa scrieti pe gps). In spatele vilei sunt doua izvoare de apa minerala (bogate in fier), amenajate pentru cei ce vor sa faca o cura de detoxifiere cu apa minerala.

Doamna Kinga este o doamna frumoasa, volubila si tot timpul cu zambetul pe buze. Ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie si chiar a negociat pentru noi pentru o excursie cu caii prin munti.

Ne dorim ca toti turistii care vor ajunge aici sa se simta la fel cum ne-am simtit noi, dar in acceasi masura sa pastreze tot ce li se pune la dispozitie ca si cand ar fi al lor.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Ștefan Lupu din Ploieşti
nota: 10
schedule 30.01.2021
O pensiune nouă într-o vilă ce păstrează farmecul local, în mijlocul stațiunii, vizavi de izvoarele minerale, chiar în locul de unde încep traseele montane.
Parcare, bucătărie dotată cu toate cele necesare, camere decorate modern, cu baie proprie și luxoasă, acces facil în vilă, conferă intimitate și posibilitatea unui contact redus cu ceilalți turiști cazați, cu opțiunea de a comanda mâncare.
Gazde primitoare, atente, prompte, de nota 10 plus.
   Ionut din Galati
nota: 10
schedule 27.01.2021
O surpriza placuta. Oameni deosebiti care stiu sa te faca sa te simti deosebit, intr-o locatie deosebita. Te simti rasfatat.
   Daniel Adrian Bălan din București
nota: 10
schedule 24.01.2021
Gazde foarte calde și primitoare, curățenie de rangul unui hotel din centrul unui oraș mare din România, peisaje de povestit prietenilor.
   Budau Bonifaciu din Bacau
nota: 10
schedule 17.01.2021
Draga cititorule, iti scriu acest feedback, nu pentru a-ti rapi doua minute parcurgând caracterizarea mea asupra locatiei Kinga's Crown, dar pt. a te incanta pe tine, caci există locuri frumoase ce merita văzute și astfel te vei bucura și ochii tai se vor lumina, caci da se poate si la noi sa mai fie lucruri noi și frumoase.

Dacă vei alege locatia pt. ședere, vei constata rapid ca numai o familie de profesioniști putea duce la finalizare un asemenea proiect. Spun profesioniști, caci domnul Daniel a fost asemenea meșterului Manole, ce a recladit ceva ce stătea sa se darame. Ceea ce era sortit degradării prin domnul inginer proiectant, a cunoscut renașterea la o noua viață. Toată priceperea sa acumulata de mai bine de 13 ani în Anglia a investit-o în coroana reginei. Totul a fost refăcut de la 0 si asta se simte. De ce era nevoie de un "mare mester" pt. o astfel de clădire? Clădirea este o emblema a stațiunii Baile Tusnad si de aceea s-a discutat de o restaurare si nu de o distrugere a monumentului. Iar pt. a realiza capodopera multe "perle" au trebuit sa fie aplicate " coroanei": sistemul ulta modernde încălzire a apei, sistemul de iluminat, prin senzori, becuri economice și senzori de fum, tamplaria de o inalta calitate ce menține foarte bine caldura, mai ales iarna, mobilierul lucrat de un meșter al locului într o manieră manuală,după gândirea domnului Daniel, o multitudine de întrări în clădire din cele 3 laturi ale sale, camere dotate cu saltele ortopedice fără excepție, bai ergonomice cu tehnologie moderna, bucătărie de asemenea dotată după standardele actuale cu o caracteristica englezească o mini sală de mese...s.a.m.d.

Astfel domnul Daniel și a încoronat regina care nu este nimeni alta decât doamna Kinga, care bineînțeles după cum presupuneati este si dânsa o profesionistă, absolventă de marketing turistic la facultatea din Nottingham. Cu dânsa pe întreaga sedere am avut un feedback extraordinar. Disponibila mereu, atenta la detalii ne-a făcut sa ne simțim excelent. Ne-a îndrumat intr-o maniera fabuloasa asupra resurselor locului. Ne-a descris-o pentru prima oara pe vecina ei "vecina apelor mineralizate" caci asa chiar este, pt. ca vorbim de doua izvoare ce se găsesc peste drum de pensiune (personal am facut o cura pe intreaga sedere). De asemenea, fiind iarna am fost îndrumați si la pârtia de schi, una pt începători ce-i drept, dar un veritabil derdeluș. Pt. ca am dorit sa intram la categoria "profesionisti pt. derdelus" ne-am deplasat si la lacul Sf. Ana unde trăsuri 4x4 trăgeau la deal mai ceva decât cei 6 cai frumoși 12 sanii odata. (știre nationala la TVR 1 în seara zilei de 16/01/21). Si drumul pana acolo a fost unul de basm cum de altfel a fost și priveliștea de la fereastra camerei unde eram cazați (partea de vest a pensiunii Kinga's Crown).

Din cauza pandemiei nu ne-am putut bucura de baile termale, de împachetările cu nămol, de săniile trase de hschi sau de cai dupa cum ne mărturisea domul Daniel ca exista în stațiune. Cine nu dorește cumva grătarul facut de mastechef Daniel, atunci are la dispoziție QR codul ce si-l poate scana de pe pliantul din camera, iar comanda poate ajunge în circa 30 de minute de la un restaurant din zona. Ca și concluzie adresați-vă cu încredere casei Kinga's Crown care dupa cun ne confirma doamna Kinga a devenit de curând marca înregistrată doc. Ps: nu știu dacă mi-a scapat ceva din ceea ce înseamnă Kinga's Crown dar cred ca un lucru ar fi: multumesc din suflet gazdei, dar și un gând de o deosebita prețuire pt. Alina mea care a facut sederea la Băile Tușnad una de vis.
poze recenzie
   Kris din București
nota: 10
schedule 12.01.2021
Noi am fost cu 2 copii și a fost perfect pentru toți. Locația este curata și ne-am simțit ca acasă. Nota 10.
   Dziuzenschi Elena din Buzau
nota: 10
schedule 09.01.2021
Cazare buna si proprietara este o doamna foarte de treaba. Am avut totul la dispozitie.
   Carmen Petre din București
nota: 10
schedule 01.01.2021
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde foarte primitoare. Curățenie, căldură, apa calda, camera spatioasa, balcon, prosoape frumoase. Priveliștea este extraordinara. Pensiunea este proaspăt renovată și arată foarte bine. Izvoarele sunt la doi pași. Liniștea este deplină. Nu se aud mașinile și nici trenul. Bucătăria este modernă și utilata.
CONTACT
Kinga
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Kinga
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0771 623 613
WhatsApp
Apel/SMS